Ben ilk iki denemem tinaztepe de yaptım. İlgi alaka sıcaklık vs harika, tüm ekip güler yüzlü, doktor çok rahat, insana tam moral motivasyon veren ortam ama iki denemem de kimyasal gebelik oldu maalesef ki orada da en düz standart tedavi uygulanıyor ekstra hiç bir şeye sıcak bakmıyor doktor ondan medicale geçtim Ahmet beye maalesef tam bir hayal kırıklığı oldu. Ahmet bey çok yoğun ulaşmak görüşmek çok zor, pek çok şeyi mesajla halletmek zorunda kalıyorsunuz ki o zaman da bazı aksaklıklar çıkıyor, bana hiç iyi gelmeyen bir tedavi uyguladı ve daha komiği 4.deneme için de aynı tedaviyi sundu önüme, en son ağlayarak çıktım ordan ve gidip smyrana ve irenbe ile görüştüm. En son irenbe de ümit hanım o kadar içime sindi ki bana çok makul bir tedavi planı sundu, ücretsiz ön görüşmede belki 40 dk uzun uzun detaylı şekilde herşeyi anlattı, daha sonra kafama takılan bişey için cepten aradım hemen açtı tatlılıkla sorumu yanıtladı. Asla bana ben doktorum benden iyi mi bileceksin havası yapmadı (ki bu muameleyi medicalde gördüm) her fikrimi dikkatle özenle dinledi. Umarım ümit hanımla tedavi sürecim de böyle güzel geçer