İzmir'de tüp bebek yaptıranlar yaptıracaklar,doktor,tüp bebek merkezi arayanlar güncel deneyimler

Merhabalar, 34 yaşındayım. 14 aylık bir kızım var. İkinci denememde hamile kaldım. Hepimizin içinde olduğu bu zor süreçte bazen çok umutsuzdum, bazen allahın takdiri demekle yetindim. Buraya başarılı olan denememe ait doktor ve hastane bilgisi yazmayı uygun görüyorum. Şimdiden anlayışınızı rica ediyorum. Çünkü belki kötü tesadüfler beni buldu. Bir kerelik bir durum için kimsenin hakkına girmiş olmak istemiyorum. Sorun sperm hareketsizliğiydi. İlk denememde maalesef dış gebelik geçirdim, doktorumun çok geç farketmesi nedeniyle laproskopik ameliyat ile sağlam bir tüpümü kaybettim. Tüpümü kaybetmek ben de tarifsiz bir üzüntüye neden olmuştu. Umudum her geçen gün azalıyordu. Daha sonra İzmir de çok ünlü prof bir tüp bebek doktoruna gittim. Orada daha çok doktor yerine çok katı bir hemşire ile muhatap oldum. Zaten psikolojik bir savaşın içindeyken hem doktordan hem hemşiresinden çok ters, empati yoksunu tavırlar ile karşılaştım. Ve vazgeçtim. Daha sonra ise, şuan varlığına milyonlarca kez dua ettiğim Dilek Aslan’a gittim. İyiki de onu tanımışım. Çok pozitif, çok başarılı, çok ilgili, müthiş bir doktor. Tüp bebek tedavimi özel kliniğinde yapılan takipler sonrasında Kent Hastanesinde oldum. 5 adet blastosist embriyom donduruldu. Bir ay sonra dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Tüp bebek birimi o kadar pozitifti ki, transfer sonrası ben yürümeye çekinirken hemşire amuda kalksanız da olacağı varsa olur demişti. İlk denememde ise aman kalkma, ıkınma,yavaş hareket et diye beni aşırı strese sokmuşlardı. Çok pozitif bir şekilde transferden sonra evime döndüm ve ilk üç gün daha az hareket ettim, ama sonrasında işime gittim. İlk denememde ise doktorum 2 hft sürekli yatmamı söylemişti ve ben iğneler için bile eve iğneci çağırmıştım. Hikayemi paylaştım biraz uzun oldu ama biliyorum ki bir kişinin bile örneği olsam, umudu olsam çok mutlu olacağım. Allahım isteyen hiç kimseyi çocuksuz bırakmasın. Naçizane tavsiyelerim;
Kendinizi çok yıpratmayın, umudunuzu yitirmeyin,Pimpirikli olmayın, transfere aşırı sıkışık girmeyin, transfer sonrası rahat olun. Vücudunuzu dinlemeyin. (İlk denememde maalesef yaptıklarım) Bol su için, yumurta toplama aşaması için Dilek hanım çok su içmemi önermişti, hareketsiz kalmayın. Umarım buradaki herkes istediği yavrusuna kavuşur. Sevgiler

Merhaba ,
1 yılı geçkin süredir , istediğimiz halde doğal yollarla çocuk sahibi olamadık. Tam bir yıllık dönemde izmir'de popüler denebilecek bir çok doktorla rutin kontrollerimi yaptırdım ve onlarla tanışma fırsatı buldum.1 yılın sonuna doğru hala gebelik olmayınca tavsiye üzerine Prof. Dr Fatih Şendoğan'a gittim.Kendisi gerçekten ,çok yetenekli ,çok işin ehli bir doktor fakat biraz yoğun. Kontrolümü olduktan sonra bazı testler istedi.Bu testler sonucunda eşim kaynaklı bir problemimizin olduğu ortaya çıktı.Bu testleri yaptırırken bir çok farklı lokasyona gittik , bunun bizi yorduğunu fark ettik.Çıkan sonuçta, tüp bebek yönteminin kullanılacağı kesindi.Bu nedenle irenbe gibi herşeyin olduğu (ürolog,labratuvar, sperm testi,embrologlar ve kadın doğ. dr.'ları) bir merkeze gidip orada bir doktorla ilerlemek istedik. Araştırmalarıma göre Prof. Dr. Ümit inceboz aklıma yattı ve ücretsiz randevu alıp tanıştık. Eşim moral olarak çökmüş bir halde olduğu için bize ümit hanım o kadar iyi geldi ki , adeta önce bir psikolog sonra bir kadın doğumcu gibiydi.Biz doktorumuzla rahatladık.Oldukça mütevazi hareketleri , yumuşacık bir ses tonu ve tüm naifliğiyle bizi şefkatle sardı .Görüşmeden çıktığımızda ümit hanımla devam etmek istediğimizi ikimizde biliyorduk.İlk 3 ay eşim ve ben yumurt ave sperm sayısını arttırıcı ilaçlar kullandık .Sonuç onunki biraz arttı.3. ayın sonunda hormon ilaçlarıyla 11 günlük tedaviyle yumurtalarım toplandı.Yumurtalarımın toplanması tam corona'ya denk geldiği için embriyolarım donduruldu.Şuanda trasnfer için beklemedeyim.Bu sürece kadar anlattığım hiçbirşeyde herhangi bir sorun yaşamadım.Embrologlarına ve doktorumuza güveniyorum.Ayrıca tüp bebekte birbirinden başarılı hekimlerin birarada olduğu bu merkezse fikir alışverişlerinin de kendi aralrında olduğunu biliyorum bu da bana güven veriyor. Corona ile gelen riskin azalmasını bekliyorum.Bu sürecimi ilkkez bir yerde yazıyorum , uzun oldu biraz. Fikir vermek ,alternatifi paylaşmak adına yazdım.Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Merhabalar. Tedaviye tekrar başladınız mı? Transfer işlemi yapıldı mı? Ben de ümit hanıma gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki ay

Merhaba ben de Kaan Bozkurt ve İrenbe İsmail Küçük arasında kalmıştım ilk defa tüp bebek yaptıracağım yorumunuzu okuyunca iyice kararsız kaldım şimdi ki doktorunuz kim acaba

Merhaba karar verdiniz mi bende İsmail küçük ve Kaan bey arasında kaldım ?

Merhaba arkadaşlar ben irenbe de tedaviye başladım Dr ismail küçük ile 2 ay vitamin kullanıcam 2 ay snr tüp bebek için başlıyoruz dedi. Benim rahmi de şekil bozukluğu var bu şekilde tüp bebek yaptırıp tutan var mı

Merhaba arkadaşlar ben irenbe de tedaviye başladım Dr ismail küçük ile 2 ay vitamin kullanıcam 2 ay snr tüp bebek için başlıyoruz dedi. Benim rahmi de şekil bozukluğu var bu şekilde tüp bebek yaptırıp tutan var mı
Merhaba ,vitaminleri kullandiginiz surede de hic kontrol yapacagim dedi mi?ben de kaan bozkurttayim bana da vitamin verdi sadece ve 10 gun sonra gel folikul kontrolu yapacagim dedi ..biz henuz kac ay vitamin kullancaz nasil yapacaz konusmadik

Kontrole 2 ay sonra çağırdı tüp bebek için başlayacağız dedi. Ama folikul kontrolu den felsn bahsetmedi. Kaan bozkurtta mı irenbe de doktor?

Dr Erol Tavmergen hariç kim olursa olsun derim inanın ve her yerde paylaşıyorum. Çünkü Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.
Merhaba bende ilk denemede telefonla negatif olduğunu öğrendim açıklama yok yaptırdığım testlerin hiç bir sonucu paylaşılmadı adet olunca gidip tüm evraklarımı istiycem peki ordan sonra bulabildiniz mi iyi bir doktor tavsiyeniz var mi ?

Merhaba bizde tavmergende 2 kez tüp bebek denemesi yaptık ve sonuç hüsran gebelik testi için gittiğimiz gün sabah 9 sıralarında kan verdim sonuç açıklanması için akşam 6.40 İle 7 civarına kadar bekledik 2 saatte sonuçlanan bir şey için birde bu süre içerisindeki stresi siz düşünün tabi bu arada negatif diyip bundan sonra nasıl bir yol izlememiz lazım ne yapmamız lazım hiçbirisi yok tamamen işleri ticarette yönelik

Negatif sonuç alan arkadaşlar için çok üzgünüm bende zamanında aynı umutsuzluğu tattığım için anlayabiliyorum sizi.ilk denemeyi Kaan Bozkurt ta yapmıştım birçok aksilik oldu memnun kalmadık sonuçta negatif oldu. Daha sonra Ali öner Erdoğdu ya gittim ilk denemeye kıyasla yarı doz ilaçla 4 kat fazla embriyo elde etti, transfer için çok titiz yaptı kontrllerimi allah bin kere razı olsun. Doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim kendisini, ilgili rahatlatan bir doktor. Tüm sorularımı hep içtenlikle cevapladı

Negatif sonuç alan arkadaşlar için çok üzgünüm bende zamanında aynı umutsuzluğu tattığım için anlayabiliyorum sizi.ilk denemeyi Kaan Bozkurt ta yapmıştım birçok aksilik oldu memnun kalmadık sonuçta negatif oldu. Daha sonra Ali öner Erdoğdu ya gittim ilk denemeye kıyasla yarı doz ilaçla 4 kat fazla embriyo elde etti, transfer için çok titiz yaptı kontrllerimi allah bin kere razı olsun. Doktor düşünen arkadaşlara tavsiye ederim kendisini, ilgili rahatlatan bir doktor. Tüm sorularımı hep içtenlikle cevapladı
Hemşiresi mi cvpliyor sorularınızı kendisi mi. Whatsapta falan sordugunuzda

Hemşiresi mi cvpliyor sorularınızı kendisi mi. Whatsapta falan sordugunuzda
Hemşire varken zaten gerek bile duymuyorsunuz doktora, o kadar ayrıntılı ve hızlı cevap aldım ki. Muayenede sorulara hep kendisi cevap verdi hatta paniklediğim bir durum oldu eşimi ve beni odasına alıp uzun uzun anlattı.

Hemşire varken zaten gerek bile duymuyorsunuz doktora, o kadar ayrıntılı ve hızlı cevap aldım ki. Muayenede sorulara hep kendisi cevap verdi hatta paniklediğim bir durum oldu eşimi ve beni odasına alıp uzun uzun anlattı.
Ne tedavisi uyguladı size çizik serum vs . Gibi acaba

Ne tedavisi uyguladı size çizik serum vs . Gibi acaba
Ekstra hiçbir şey yapılmadı hatta ben Ali beye ısrar ettim serum bari olsun diye. Ali bey hiçbirşeye gerek olmadan hamile kalabileceğim konusunda ikna etti, hangi durumda uygulanacaklarını anlattı bizde ikna olduk be tamamen ona bıraktık. Sadece bende farklı bir progestan tedavisi uyguladı o da bende farklı bir durum farkettiği içindi. Bizim daha önceki negatiflerde hiç bu kadar ayrıntılı kontrol yapılmamıştı transferden önce nitekim Ali bey çok titiz olduğu için bir sorun farketti ve çözmeden transferi yapmadı. Ben bu sefer pozitif olmasını buna bağlıyorum. Biz tamamen güvenip teslim olduk allah razı olsun o da güvenimizi boşa çıkarmadı

Ekstra hiçbir şey yapılmadı hatta ben Ali beye ısrar ettim serum bari olsun diye. Ali bey hiçbirşeye gerek olmadan hamile kalabileceğim konusunda ikna etti, hangi durumda uygulanacaklarını anlattı bizde ikna olduk be tamamen ona bıraktık. Sadece bende farklı bir progestan tedavisi uyguladı o da bende farklı bir durum farkettiği içindi. Bizim daha önceki negatiflerde hiç bu kadar ayrıntılı kontrol yapılmamıştı transferden önce nitekim Ali bey çok titiz olduğu için bir sorun farketti ve çözmeden transferi yapmadı. Ben bu sefer pozitif olmasını buna bağlıyorum. Biz tamamen güvenip teslim olduk allah razı olsun o da güvenimizi boşa çıkarmadı
Anladım sağlıkla devam etsin hamileliginiz hayırlı olsun smdiden

Merhaba arkadaslar ...ben Kaan Bozkurtun hastasiyiim ve bugun opum oldu...dusuk yumurta rezervim var ve Kaan hocanin hem bana hem esime 2 aydir verdigi vitaminleri ve beslenme seklini tamamiyle duzenli bir sekilde uygulamaya calistik..8 yum.toplandi sukur ama kaci dollenir o yarin belli olacakmis ki biz pgt ye de yollamayi dusunuyoruz...bu asamaya kadar size obsesif biri olarak sunu soylemek isterim...burda Kaan hocayla ilgili cok kotu yorumlara da denk geldim cok iyo yorumlara da ama ben sahsi fikrimi belirtmek isterim ki ilk basta Israel aruhtan randevu alip sonradan iptal ettigime suana kadar hic pisman olmadim...Kaan hoca ilgi bakimindan tam istedigim bir doktor...adama yeri geldi direk telefonuna gece 11 de de mesaj attim yeri geldi hafta ici mesai icerisinde de ...her seferin de bana donus sagladi....gerek kendisi gerek hemsiresi gerekse oradaki diger calisanlari tek tek numaralarini ben talep etmeden verdiler ve aklima ne takildiysa cekinmeden sordum ve her seferinde cevap aldim...o kadar icten bir adam ki her muayeneye girdigimde "insallah bu masaya bebeginin kalbini dinlemek icin de oturursun" diye dua eder ve her soruma cevap veriyor.....Ben bu adamaya kadar cok memnunum Rabbim yolunu acik etsin🙏

X