- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
Hayır malesef Kaan BozkurtSiz ali bey de mi başlamıştınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır malesef Kaan BozkurtSiz ali bey de mi başlamıştınız
Merhaba, yarim doz 6 gün önce taş catlasın 10 15 beta hcg kalmıştır, bu kadar yüksek olması mümkün deil, hayırlı olsunArkadaşlar selam , kısa bir sorum olacaktı. Tüp bebek transferimin 9. günü yani bugün beta hcg 77 çıktı. fakat 6 gün önce yarım doz choiomon çatlatma iğnesi vurulmuştum. bu değer iğne etkisi olabilir mi ? yada yarım dozluk çatlatma iğnesi değeri bu kadar yükseltir mi ? Lütfen fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
ay allah duysun sesinizi.. inanamıyorum da .. kaptırmak da istemiyorum açıkçası :)Merhaba, yarim doz 6 gün önce taş catlasın 10 15 beta hcg kalmıştır, bu kadar yüksek olması mümkün deil, hayırlı olsun
inşallah.. 70lerde catlatma iğnesinin etkisi olmaz canimay allah duysun sesinizi.. inanamıyorum da .. kaptırmak da istemiyorum açıkçası :)
merhaba canım hayırlısı olsun öncelikle bende izmirde Salim şehiralinin hastasıyım kimyasal ve boş gebelikten sonra 3.denemede 5 aylık hamileyim suan ve doktorumdanda çok memnunum İsrail arufu biliyorum giden 2 tane uzaktan tanıdığım var kaçıncı denemeleri bilmiyorum ikiside bebeklerini kucaklarına aldılar suan iyi bir doktor olduğunu duydum...Merhaba ,ben de tup bebek merkezk arayisindayim ve izmirde yasiyorum...israel aruh ismini cok duydum gorusen var mi?yahut tedavi olup olumlu sonuc alan ?
Merhaba ,cok tesekkur ederim benim sebebi bilinmeyen 3 adet dusugum var .3 u de 6-7haftalikken kalp atisindan once oldu... yasim 31 ve amh 0.65 oldugunu subatta ogrendim derken bu virus illeti cikti ve gittigim prof .mert kazandi bana 4. De denemenizi oneririm dedi...biz de bu surecte 4.deneyip ote yandan pandemiden sonra gidip tup bebek yspabilecegim ilgili ve guvenilir bir doktor ariyorum....israel bey ve kaan bozkurt adini cok duydum ama sanirim israel bey suan icin en dogru secim..tekrar tesekkur ederimmerhaba canım hayırlısı olsun öncelikle bende izmirde Salim şehiralinin hastasıyım kimyasal ve boş gebelikten sonra 3.denemede 5 aylık hamileyim suan ve doktorumdanda çok memnunum İsrail arufu biliyorum giden 2 tane uzaktan tanıdığım var kaçıncı denemeleri bilmiyorum ikiside bebeklerini kucaklarına aldılar suan iyi bir doktor olduğunu duydum...
3 düştüğünüz de tüp bebek mıydı. Öyleyse kaç yumurta toplanmıştı amh3 bu degereMerhaba ,cok tesekkur ederim benim sebebi bilinmeyen 3 adet dusugum var .3 u de 6-7haftalikken kalp atisindan once oldu... yasim 31 ve amh 0.65 oldugunu subatta ogrendim derken bu virus illeti cikti ve gittigim prof .mert kazandi bana 4. De denemenizi oneririm dedi...biz de bu surecte 4.deneyip ote yandan pandemiden sonra gidip tup bebek yspabilecegim ilgili ve guvenilir bir doktor ariyorum....israel bey ve kaan bozkurt adini cok duydum ama sanirim israel bey suan icin en dogru secim..tekrar tesekkur ederim
Hayir 3 dusugum de spontaneydi...tup bebek degildi...3.dusukten hemen sonra kendim amh istedim regl gunlerim 3 gune indi diye son 2 sene zaten supheleniyorudm erken menepozdan.doktor yeni dusuk yaptin oyle bisey olacagini sanmiyorum demesine ragmen zorladim ve amhimin 0.65 oldugunu ogrendim.3 düştüğünüz de tüp bebek mıydı. Öyleyse kaç yumurta toplanmıştı amh3 bu degere
Kendimizde doktor olduk ya helal bizlere. En azından sorununuzu zorlayarak öğrenmişsiniz. Inşallah tüp bebek tutar. Spontane gebe Kalabilmek de çok iyi düşünlerinizin sebebi neymiş pekiHayir 3 dusugum de spontaneydi...tup bebek degildi...3.dusukten hemen sonra kendim amh istedim regl gunlerim 3 gune indi diye son 2 sene zaten supheleniyorudm erken menepozdan.doktor yeni dusuk yaptin oyle bisey olacagini sanmiyorum demesine ragmen zorladim ve amhimin 0.65 oldugunu ogrendim.
Dusuklerimin tibben bilinen bir sebebi yok. Arastirmalar yapildi genetik kan pihtilasmasi rahim filmi.... ama hepsi normal cikti...bu karantina surecinde de simdi biz yine 4. Yu kendimiz deniyoruz.kendi doktorumuz da oyle demisti zaten ...karantina bitince de bir tup bebek merkezine gidecegiz nasipse ama insallah gerek kalmaz da ...Kendimizde doktor olduk ya helal bizlere. En azından sorununuzu zorlayarak öğrenmişsiniz. Inşallah tüp bebek tutar. Spontane gebe Kalabilmek de çok iyi düşünlerinizin sebebi neymiş peki
Merhaba dün israel beyin asistanı ile gorusme yaptım isterseniz not alıyorlar pandemıden sonra dönüş uapıcaklarmıs, ilk muayene 600 TL sonra almıyormuş kan yestlerini ister orda yaptırın ister Baska yerde kabul ediyormuş, ırenbe de yapıyormus işlemi ve bizzat kendisi ilgileniyor dedı, yaklasık ılaclardan dahil kaba taslak 11 12 bin buluyormus duruma göre degısıklık gosterebilir ama, 4 e kadar calısması varmıs cmtsı gunlerı genelde yenı hasta degil gebe hastalarına bakıyormus cok ilgilendi bayan sagol sun bakalım virus bite hayr olaMerhaba ,cok tesekkur ederim benim sebebi bilinmeyen 3 adet dusugum var .3 u de 6-7haftalikken kalp atisindan once oldu... yasim 31 ve amh 0.65 oldugunu subatta ogrendim derken bu virus illeti cikti ve gittigim prof .mert kazandi bana 4. De denemenizi oneririm dedi...biz de bu surecte 4.deneyip ote yandan pandemiden sonra gidip tup bebek yspabilecegim ilgili ve guvenilir bir doktor ariyorum....israel bey ve kaan bozkurt adini cok duydum ama sanirim israel bey suan icin en dogru secim..tekrar tesekkur ederim
Ben de arayacagim cok tesekkur ediyorumMerhaba dün israel beyin asistanı ile gorusme yaptım isterseniz not alıyorlar pandemıden sonra dönüş uapıcaklarmıs, ilk muayene 600 TL sonra almıyormuş kan yestlerini ister orda yaptırın ister Baska yerde kabul ediyormuş, ırenbe de yapıyormus işlemi ve bizzat kendisi ilgileniyor dedı, yaklasık ılaclardan dahil kaba taslak 11 12 bin buluyormus duruma göre degısıklık gosterebilir ama, 4 e kadar calısması varmıs cmtsı gunlerı genelde yenı hasta degil gebe hastalarına bakıyormus cok ilgilendi bayan sagol sun bakalım virus bite hayr ola
Merhaba ,ben de suan kendim deneme asamasindayim 3 dusugum var ama y8ne de doktorum kendiniz deneyin demisti amh 0.65 benim de...pandemi bitmeden nasilsa tup bebek sureci baslamayacak o halde kendiniz deneyinBenimde 30 yaşındayım bi dış gebeliğim var 7 aylık evliyim amh 0.4 çıktı ben prof erbil doğana gidiyorum 9 eylülde idi şimdi özel klınığı var bana hemen tedaviye başlayalım dedi ben süre istedim doğal yolla denemek için ama korona dan dolayı hiç bişey yapmıyorum sürede geçio dr bana pozitif enerji verdi ama bilmiyorum tedaviye başlarsam yazarım
Merhaba ,ben de suan kendim deneme asamasindayim 3 dusugum var ama y8ne de doktorum kendiniz deneyin demisti amh 0.65 benim de...pandemi bitmeden nasilsa tup bebek sureci baslamayacak o halde kendiniz deneyin
Eger ozel.muayehanesi olan bir doktoruniz varsa bence korkmayin.benim de hep sikintili gebeliklerim, 3 u de kurtajla sonuclandi ama derdi veren Allah dermani da veriyor illaki..yani dis gebelik yasadiniz diye yine olacak diye bir sey yok ki .. ben 3 dusuk yaptim 4.sunun de ihtimali yuksek ama ben dusuk ihtimal icin savasiyirum yani ya bu sefer olursa diye umudumu diri tutuyorum...sonucta sadece bu sebepten degil Allah korusun ama herhangi bir hastaliktan da hastaneye gitme ihtimalimiz var .virus var diye gitmeyecekmiyiz ?Allah buyukAma korkuyorum bu süreçte bi dış gebelik yaşadım tekrar bu durumdan korktuğum içşn kontrol altında da olmam lazım o nedenle sağlık normale dönene kadar beklemedeyim.