- 18 Şubat 2018
- 12.875
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.837
- 598
- 44
- Konu Sahibi pembepanter96
-
Ufkumu genişletirim tamam da, buraya konu açan herkese yazıyoruz, sizin konunuzun ayrıcalığı nedir? İzmir b.k kokuyor deseydim ufkum geniş mi olacaktı ayrıca? Sabah sabah güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün hanımefendiBenim konuma yazdığınız için cevap vermiş olabilir miyim acabaAyrıca Allah peygamber aşkına her şeyi geçtim de şu b.k kokusunu savunmayın ya cidden kötü kokuyor bunu da savunmazsınız ya biraz ufkunuzu geliştirin bence gerçekten ya da alışmışsınız pis korkuya sıcaklar başlayınca inanılmaz kötü kokuyor şehir onun haricinde şehire büyük laf eden yok zaten ben hadsiz yorumlara atarlanırım huyum kurusun canım
B.k kokusunu savunmak da biraz şey bence ..Ufkumu genişletirim tamam da, buraya konu açan herkese yazıyoruz, sizin konunuzun ayrıcalığı nedir? İzmir b.k kokuyor deseydim ufkum geniş mi olacaktı ayrıca? Sabah sabah güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün hanımefendi
İstanbul mis kokuyor çünkü, yaz geliyor bir Çeşme, Alaçatı falan yapın da sinirleriniz biraz gevşesin.B.k kokusunu savunmak da biraz şey bence ..
gülün gülün gülmek güzeldir bende size güldüm
Senin yüzünden banlanmak istemiyorum yoksa çatır çatır cevab verirdim senin yüzünden sevdiğim arkadaşlarımdan olmaya degmezsinBarındım bile sende köşede ağlayabilirsin bebiş
17 Nisan'da ot festivali var beklerim alacati mızaaİstanbul mis kokuyor çünkü, yaz geliyor bir Çeşme, Alaçatı falan yapın da sinirleriniz biraz gevşesin.
Arkadaşım boşver hanım efendiliginden ödün verme birazdan banlanip gidecek insana parmağını yormana degmezUfkumu genişletirim tamam da, buraya konu açan herkese yazıyoruz, sizin konunuzun ayrıcalığı nedir? İzmir b.k kokuyor deseydim ufkum geniş mi olacaktı ayrıca? Sabah sabah güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün hanımefendi
İnşallah, nasip olursa gelmeyi çok isterim17 Nisan'da ot festivali var beklerim alacati mızaa
Güzel oluyor tavsiye ederimİnşallah, nasip olursa gelmeyi çok isterim
Ahahahah bir şey olmaz şerefimle banlanırım teker teker gelin sıkıntı yokArkadaşım boşver hanım efendiliginden ödün verme birazdan banlanip gidecek insana parmağını yormana degmez
Sen çok şeye değersin ya ben değmem doğruSenin yüzünden banlanmak istemiyorum yoksa çatır çatır cevab verirdim senin yüzünden sevdiğim arkadaşlarımdan olmaya degmezsin
Zaten vermiyorum serefinlemi dedin pardonda bence sen bu kafayla gidersen yanlız kalırsın acıdım şimdi sanaAhahahah bir şey olmaz şerefimle banlanırım teker teker gelin sıkıntı yokisterseniz toplu şekilde grup açıp oradan linçlemeue devam edin ve artık konuma cevap vermeyin !
Bu arada çok acıklı yazmışsınız ağlayasım geldiSenin yüzünden banlanmak istemiyorum yoksa çatır çatır cevab verirdim senin yüzünden sevdiğim arkadaşlarımdan olmaya degmezsin
Acımana gerek yok ben bunu paylaştıktan sonra kaç tane arkadaş edindim biliyor musun fikir veren ZEKİ VE ANLAYIŞLI insanlar vardı şu an da kursuma arkadaşlarımın yanına gidiyorum ben size acıyorum şu an asılZaten vermiyorum serefinlemi dedin pardonda bence sen bu kafayla gidersen yanlız kalırsın acıdım şimdi sana
Bizlik bir durum yokta, siz bu agresiflik ile dünyanın neresine giderseniz gidin sosyalleşemezsiniz. Eleştirmek için söylemiyorum, herkesin fıtratı farklıdır ama biraz sakinleşmeyi denerseniz daha mutlu olursunuz.Ahahahah bir şey olmaz şerefimle banlanırım teker teker gelin sıkıntı yokisterseniz toplu şekilde grup açıp oradan linçlemeue devam edin ve artık konuma cevap vermeyin !
Öncesinde gayet sakindim yukarı çıkıp okuyabilirsin gereksiz yorumlara cevabım bu şekilde oluyor daha fazla yazışmaya gerek yok benceBizlik bir durum yokta, siz bu agresiflik ile dünyanın neresine giderseniz gidin sosyalleşemezsiniz. Eleştirmek için söylemiyorum, herkesin fıtratı farklıdır ama biraz sakinleşmeyi denerseniz daha mutlu olursunuz.
Bu arada çok acıklı yazmışsınız ağlayasım geldi
Acımana gerek yok ben bunu paylaştıktan sonra kaç tane arkadaş edindim biliyor musun fikir veren ZEKİ VE ANLAYIŞLI insanlar vardı şu an da kursuma arkadaşlarımın yanına gidiyorum ben size acıyorum şu an asıl
Pardon sende olAcımana gerek yok ben bunu paylaştıktan sonra kaç tane arkadaş edindim biliyor musun fikir veren ZEKİ VE ANLAYIŞLI insanlar vardı şu an da kursuma arkadaşlarımın yanına gidiyorum ben size acıyorum şu an asıl
B.k kokmuyor mu arkadaşım? Yoksa sizin burnunuz koku almıyor mu artık ?Hem İzmir' de sosyalleşmek istiyor hem İzmir b.k kokuyor diyor Allah'ı aşkına yaşama ozaman o kokuda şehir değiştir
Hahahah okkkkkPardon sende ol
Mayan şeyleri siralamissin haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?