İzmir’de sosyalleşme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ufkumu genişletirim tamam da, buraya konu açan herkese yazıyoruz, sizin konunuzun ayrıcalığı nedir? İzmir b.k kokuyor deseydim ufkum geniş mi olacaktı ayrıca? Sabah sabah güldürdünüz, Allah'ta sizi güldürsün hanımefendi

B.k kokusunu savunmak da biraz şey bence ..
gülün gülün gülmek güzeldir bende size güldüm

Arkadaşım boşver hanım efendiliginden ödün verme birazdan banlanip gidecek insana parmağını yormana degmez

Arkadaşım boşver hanım efendiliginden ödün verme birazdan banlanip gidecek insana parmağını yormana degmez
Ahahahah bir şey olmaz şerefimle banlanırım teker teker gelin sıkıntı yok isterseniz toplu şekilde grup açıp oradan linçlemeue devam edin ve artık konuma cevap vermeyin !

Ahahahah bir şey olmaz şerefimle banlanırım teker teker gelin sıkıntı yok isterseniz toplu şekilde grup açıp oradan linçlemeue devam edin ve artık konuma cevap vermeyin !
Zaten vermiyorum serefinlemi dedin pardonda bence sen bu kafayla gidersen yanlız kalırsın acıdım şimdi sana

Zaten vermiyorum serefinlemi dedin pardonda bence sen bu kafayla gidersen yanlız kalırsın acıdım şimdi sana
Acımana gerek yok ben bunu paylaştıktan sonra kaç tane arkadaş edindim biliyor musun fikir veren ZEKİ VE ANLAYIŞLI insanlar vardı şu an da kursuma arkadaşlarımın yanına gidiyorum ben size acıyorum şu an asıl

Bizlik bir durum yokta, siz bu agresiflik ile dünyanın neresine giderseniz gidin sosyalleşemezsiniz. Eleştirmek için söylemiyorum, herkesin fıtratı farklıdır ama biraz sakinleşmeyi denerseniz daha mutlu olursunuz.

Bizlik bir durum yokta, siz bu agresiflik ile dünyanın neresine giderseniz gidin sosyalleşemezsiniz. Eleştirmek için söylemiyorum, herkesin fıtratı farklıdır ama biraz sakinleşmeyi denerseniz daha mutlu olursunuz.
Öncesinde gayet sakindim yukarı çıkıp okuyabilirsin gereksiz yorumlara cevabım bu şekilde oluyor daha fazla yazışmaya gerek yok bence

Bu arada çok acıklı yazmışsınız ağlayasım geldi

Pardon sende ol
Mayan şeyleri siralamissin haklisin

Hem İzmir' de sosyalleşmek istiyor hem İzmir b.k kokuyor diyor Allah'ı aşkına yaşama ozaman o kokuda şehir değiştir
B.k kokmuyor mu arkadaşım? Yoksa sizin burnunuz koku almıyor mu artık ? Ayrıce sosyalleşmek ile kötü kokuyor demek gayet olabilir bir durum ne yani kötü kokuyor küstüm oynamıyorum mu diyecektim ne alaka abi ya çok komiksiniz gerçekten

Mune abla hem İzmir'de sosyalleşmek istiyor hem b ok kokuyor deyip kötülüyor bu un amacı sosyalleşmek değil kötülemek burda diyalgo girmek istemiyorum ama böylede yeni üye olup şehir kötülemek çok saçma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…