Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Dün ben de gittim arkadaşım.ben başladımışık zaten pazartesi transferim olacak nasipse aynı zamanlarda negatif almıştık diye anımsıyorum.bu sefer inşallah önce ben sonra sen güzel haberleri alırız hayırlısıyla.

Sağolasın canım. Evet inşallah rabbim bizlere de nasip edecek. İnsan elbet kötüye de kendini alıştırıyor ama ne bileyim böyle üst üste gelince aklım karıştı ama belki benim bi hatam yüzünden böyle olmuştur. O yüzden kafamı takıp neden aramaktansa rabbim böylesini hoş görmüş deyip yoluma bakıyorum. Bana haftaya adetin gelecek o zaman görüşürüz demişti, bugün geldi, yarına randevum var bakalım gidip konuşucam

Canım bana cevabını da okudum hocanın aramasıyla ilgili, bak ben sana şöyle yardımcı olayım, benim rahatsızlığımın adı hipo hipo diye geçiyor, hipofiz bezimden gerekli hormonlar salgılanmadığı için yumurtalıklarım rahmim gelişemiyor, ilaçsız adet göremiyordum. Bahçeci klinik dediğin Mithat bahçeci değil mi? O kadar çok araştırdım ki, benim hastalığımı en iyi tedavi edip, olumlu sonuç alan birçok kişi bana izmirde olduğun için şanslısın, bizim tedavimizi en iyi mithat bahçeci yapıyor dedi. Aklım çok karıştı Kaan Bozkurt mu Mithat Bahçeci mi diye? İlk Mithat Bahçeci'ye gidecektim, adamı ne zaman aradıysam ulaşamıyorum, ya yurtdışında ya da haftasonları bakmıyormuş tatil günüymüş. Ee benim eşim haftasonu müsait, elin işinde çalışıyor kendi işimizde değil nereye kadar izin alacak? Bak ona da sperm analizi yapıldı, sayısı normalinden fazla ama kalitesi düşük dedi kaan bey, vitamin tedavisi verdi eşime de. ayrıca eşimde sıkıntı olmasa bile yani orada ne duyuyorsan birlikte hayat kurduğun adamla paylaşmak istiyosun umudunu da, sevincini de, üzüntünü de...bu toplanan yumurtalar haybeye döllenmiyor ya eşimin de yanımda olması gerekiyor. Bu işi yapıyorsan gecen gündüzün dahi olmayacak tut pazar gecesi hamile bi hastanın doğumu başladı, gelmeyecek mi? Hemşire bir arkadaşım var o da söylüyor kadın doğum doktorlarının gecesi gündüzü h.içi h.sonu diye kavramları olmaz, hayatlarında düzen yoktur, bu işi severek yapan doktora gitmelisin diye hep söyledi kız. Kaan Bey ne olursa olsun hani aksilik de yapsa işi konusunda titizliği ve kendi zamanından ödün verip ilgilenmesi konusunda hep tam not aldı. Ayrıca yumurta toplama ve transfer günü iyice anladım, orada hastası en çok olan doktor kaan bey, adamın zerre zamanı yok, hasta bakıyor, geliyor bana opu yapıyor, gidiyor bidaha hasta bakıyor, gidiyor başka birine transfer yapıyor yani hakkını yememek de lazım. Yeri geldi çok sinir oldum yalan değil ama sezarın hakkı da sezara... tedavi yöntemi bir kere mantıklı önce hastanın bedenini hazırlıyor. Ben mayısta tedaviye başladım, 22ekimde opu oldum, 25 ekimde ilk transferim oldu. 5ay beni ve eşimi hazırladı.

Hayırlı olsun. Hangi ilac yada vitaminleri yazdı

HAyırlı olsun canim inşallah guzel haberler aliriz hepimiz,,benim bahceci subesini d,bakirdaki idi dr zeki akkum,,,,,,kaan beyin cook adini duydum ,,ama cook korkuyorum yine husran olur,,,iki farkli merkez size tupe gerek yok dediler,,,bikere dogal hamile,vs kaldim ya dusse bile,,,,,,biz hep erkek faktorlu ileri,hiz sifir die sandik,,,,ama suan 35 olmus hiz,,,,ikigun oncede hersey iyi idi,,,,suan sebebsiz infertilite ye giriosunuz dediler,,,,ama kaan bey nasil tedavi embrio bile elde edilmemis dedi,,,,,bakmam lazim en azindan size dedi tabiki esinizle gelin dedi,,,,,allah yardimcimiz olsun inşallah gidicem ama tedirginim allah razi olsun cook guzel yazmışsınız bana cvb

Cnm geçmiş olsun, bizim de sorunumuz sebepsiz hiçbir sorun görünmüyor genetik testte yaptırdık oda normal yaş 28,doktorlar kendiliğinden olur tüpe gerek yok diyorlar ama 1aşı 1tüp negatif.ilk denemem smyrna da oldu tüpte 16 yumurta 9 olgun 5döllendi 1 tane 7 hücreli kalan ve transfer negatif. şuan kaan beyde tedavi görüyorum temmuzdan beri 3ay vitamin kullandık 23 yumurtam olustu 15 olgun 10 tane döllendi 6 tane donduruldu şuan bekliyorum.Kaan bey direkt tedaviye başlamıyor bitaminlerle yumurta ve spermler kaliteli hale geliyor böylece daha kaliteli yumurta ve embriyo elde ediliyor bence, ilk hastanemde direkt iğneler hormonlar herşey cok sıradandı orada her gelene aynı tedavi aynı ilaç. umarım bu sefer olumlu sonuc alırım alamazsam da kaan beye devam

Arkadaşlar çok acil olarak birşey sormak istiyorum.clinoleic serum yaptıran var mı.çınarı hastanesinde yapıyorlarmış.fiyatı ve süresi hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Eğer maddiyatınız çok mani değilse denemelisin canım. Kaan Beye görün muhakkak. Unutma "Tüm Dünya Vazgeç Dediğinde Umut Fısıldar Bir Kez Daha Dene".

Eğer maddiyatınız çok mani değilse denemelisin canım. Kaan Beye görün muhakkak. Unutma "Tüm Dünya Vazgeç Dediğinde Umut Fısıldar Bir Kez Daha Dene".
canım ben denedim ama elim boş döndü benden bu kadar kaan beye...(1,5 sene) her doktor herkese iyi gelmeyebilir ve kaan beyde bana iyi gelmedi...

canım ben denedim ama elim boş döndü benden bu kadar kaan beye...(1,5 sene) her doktor herkese iyi gelmeyebilir ve kaan beyde bana iyi gelmedi...
Katılıyorum kesinlikle. Bence de bu sektörde mutlak doğru diye bir şey yok. İnşallah Allah size de nasip eder de siz de görürsünüz hamilelikte de öyle. Ben milletin öve öve bitiremediği kadın doğumcudan hiç enerji alamdım mesela. Herkes içine sineni araştırıp bulur inşallah.

inşallah canım aminnn. yok ben kaan beyden memnundum ama dediğim gibi bana nasip olmadı onun için artık onu düşünmüyorum ve şuan dinlenmedeyim biraz ara vermek iyi gelecek 1,5 sene oldu bir sürü hormon kortizon vss bir sürü ilaç kullandım biraz dinlenmek iyi gelecek. kime giderim vss hiç bir bilgim yok düşünmüyorum da şuan onları...
en üzücü ve can alıcı olan ise; benim negatiften sonra arkadaşlarımın sırf ben üzülmeyeyim diye hamile olduklarını benden saklamaları oldu... bu davranış beni daha çok üzdü mesela. herkes soruyor nasılsın iyimisin diye, herkese iyiyim diyorum bişey yok diyorum ama içim öyle acıyor ki anlatamam... herkes destek olmaya çalışıyor ama senin yaşadıklarını duygularını ancak bizim durumumuzda olanlar anlar gerisi hikaye..

Canım Allah büyük vakti ve zamanı gelince inşallah biz de anne olacağız ümidini kaybetme

Canım Kaan bey niye öyle dedi ki Doğuda yaptırdıysan da iyi bir merkezde yaptırmışsın sonucta.kafanı karıştırma ama gelme imkanın varsa gel görüş Kaan beyle de

Evet cnm aynı zamanlarda aldık ben 10 Eylül'de görmüştüm negatifi ,bu sefer sen benden hızlı çıktın hafi bakalım hayırlısı güzel haberler ver bize

Senden de Allah razı olsun canım ne demek, burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlarız. En hassas olduğumuz noktalardan sevinçlerimizine üzüntülerimize.. yöntemler farklı olsa da hepimiz aynı amaç uğruna emek veriyoruz sonuçta. Ben de bugün gittim. Çok mahçuptu, helallik bile istedi adamcağız gözlerimi yaşarttı... "şu an tedavide olan hastalarımdan en büyük umut ettiğim sendin, resmen hayal kırıklığı yaşadım, %90 olacak diye düşündüm ama nasip değilmiş hakkını helal et" dedi. Tüm aklımdaki soruları da cevapladı, şu an adetliyim, "bir kez daha adet gör, psikolojik olarak da hazır olduğun an 2.transferi yaparız" dedi. Bir de pazartesi sabahına histereskopi verdi. Benim bütün aşamalarım sorunsuz ilerlediği için sonuç negatif olunca rahmimi de görmek istiyormuş bakalım. Pazartesi gideceğim. Allah sonunda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Hangi vitamin ve ilaçları kaan bey verdi

Inşallah

ayyyyy masallah canım ınsallah hayırlı haberlerını alırız......dondurululanlar nasıl kalıte oldu canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…