Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Geçmiş olsun

Arkadaşım, çok geçmiş olsun. Ben yumurta toplama sırasında sormuştum dondurulmuş mu yoksa taze mi transfer edeceksiniz diye.eğer toplamadan sonra tüm şartlar uygun olursa dondurulmuş ü beklememiz gerek yok demişti.ama sonra donduruyorum dedi.nedeni benim rahmin kalınlaşma biraz geç olmasıydı.senin belki bu anlamda bir uygunluğunu olmuştur o yüzden taze olmuştur.belki bu konuda içine su serpebilirim diye düşündüm.doktorlar bize pek açıklama yapmıyor o yüzden yaptıkları bize bazen mantıksız geliyor.ama mutlaka sor içinin rahat etmesi gerek.her adımda zaten bir sürü soru işaretimiz oluyor.allah yardımcımız olsun.

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Bak benim de ilki tutmadı ikinci oldu Allah'ın izni ile... Sende farklı yöntemi bilerek seçmiş olabilir diye düşünüyorum çünkü bildiğim kadarıyla bu grupta başka böyle hipofiz sorunu olup da rahmi gelişmeyen yok belki senin rahmini o an transfer için uygun gördü ve beklemeyi göze alamadı. Kaç adet transfer edildi konusunda kafan karıştıysa bugün irenbeyi ara embiryolog Zerrin Hanım ile görüşmek istiyorum de ve ona sor o bilir. Belki Kaan Bey daha ilk transferin anlamında falan demiştir. İletişim eksikliği olmuştur arada....

Merhaba,

Öncelikle transfer sonucuna üzüldüm, hayırlısı olsun. Ama dondurulmuş embriyolar var inş diğerinde pozitifi görürsün.
Acaba 2 tane çözerken biri bozuldu mu ki bunu net olarak öğrenmek hakkın tabi. Embiriyoga sorarsın canım bakalım ne diyecek en doğru cevabı ondan alabilirsin.

Kaan Bey asla ama asla hadi şu hastayı da riske atayım deneyim bakalım ne olacak diye düşünmez , vicdanlı bir insandır. Taze transferi uygun görmüş demek ki, hatta keşke benim de öyle bir olanağım olsaydı diyorum. Çünkü benim rahim kalınlaşmadığı için iptalim oldu. O rahim kalınlaşacak diye bir sürü fitiller, operasyonlar geçirdim. Hele o nar suyunu içmek, düşündükçe midem bulanıyor.

Hem olacak olduktan sonra şimdi de olurdu.

Hepimizin neler yaşadığını, ne emekler verdiğimizi bizzat o da bizimle yaşayarak görüyor için rahat olsun. Kişiye göre tedavi uyguluyor.

Sana tavsiyem diyelim- diğer transfer hazırlığı için söylüyorum- önemli bir ilaç ya da iğne yazdı daha önce kullandın ya da kullanmadın hemşirelere bir kaç kez sor. Ben öyle yapıyordum onlar da şüpheye düşüp yanımda Kaan Bey e soruyorlardı. Ondan cevabı almaya çalışıyordum. Diyelim yine şüphe var aklında mesajla vs mutlaka Kaan bey ' e sor. Yani şüphe kalmasın içinde ilaçlarla ilgili. Adeta paranoya ol defalarca sor :)

Bence şansın çok yüksek böyle düşün rahat ol bence 2.sinde olacak :)

Kizlarr dun 2ci negatif sonucumu aldim,,,bukez,kaan,beyi aradim hemsiresi numarami aldi,,,mesai saati disinda aricak dediler,,,bende bugun mu dedim evet dediler,,,,,bilgisi olan,var mi sizi aradilarsa kac gbi aradilar

Dediklerinde haklısın arkadaşım ben de zaten kalbimi karartmak istemiyorum, inancım hala tam ama işte iletişim konusunda kaan bey benim gözümde çok sıkıntılı, ondan böyle şüphelere düştüm. Tabii ki değiştirmeyeceğim, hamile kalacağıma ve kaan beyle başaracağımıza inanıyorum, işinde çok iyi olduğunu herkes gibi araştırarak öğrendim ve bu yüzden ikna oldum ama işte o ama'lar üst üste geldi sanırım. Hayırlısı ne diyeyim

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun. İşte umut dünyası hepimiz nelerden ödün vererek bu yola çıkıyoruz, benim de ilk tecrübem,,,acemiliğimin üstüne bu anlattıklarım da üst üste geldi sanırım ondan bu akıl karışıklığım.

Evet canım söylediklerin çok mantıklı, bizler zaten bilsek kendi derdimize çare oluruz elbet vardır bildiği ama iletişim konusunda ben kendisiyle çok sıkıntı yaşadım ondan rahatsız olmuş olabilirim.embriyoloğu aramak aklıma gelmemişti bak iyi ki söyledin canım sağolasın, arayayım mutlaka. Dünya genelinde tüp bebek tedavilerinde hemen hemen %80-90'lık kısım ilk transferde pozitif sonuç alamıyormuş zaten, hayırlısı tabii ki. İnşallah ben de bir sonrakine pozitif sonuç alırım, şimdilik hamile arkadaşlarımla heyecanlanayım, sonra bizler de size katılırız

Kizlarr dun 2ci negatif sonucumu aldim,,,bukez,kaan,beyi aradim hemsiresi numarami aldi,,,mesai saati disinda aricak dediler,,,bende bugun mu dedim evet dediler,,,,,bilgisi olan,var mi sizi aradilarsa kac gbi aradilar
Canım geçmiş olsun umudunu kaybetme inşallah Rabbim bir gün bizim de yüzümüzü güldürecek

Geçmiş olsun, hakkımızda hayırlısı olsun canım, aradı mı peki?

Arkadaşım çok geçmiş olsun umudunu kaybetme 3. Ve 4.de tutan çok var.ben aradığımda ulaşmıştım,dana dönüş yaptı mı?

izmirplus arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama ilk denemede hemen hemen hiç birimizinki tutmadı be Kaan beyin tavırları evet bazen tuhaf.seni çok iyi anlıyorum.ben de 10 Eylül'de ilk negatifi gördüm.sana tavsiyem bu dönemi kafanı meşgul edecek aktivitelerle geçir,karalar bağlamak bize ve ilerideki denemelerimize zarar verir.inş gün gelecek hepimiz anne olacağız canlarım

Kızlar bu arada ben dün gittim muayeneye.kaan bey çok iyi gördü hemen yapabiliriz transferi dedi.bu ikinci denememiz olacak inş bu tutar.sanırım birden hazır hissetmedik.şimdi vitaminlere başlayıp diğer ay transfer yaptırmaya karar verdik eşimle.sanırım aralık 17 gibi transferim yapılır.yeniden çok heyecanlandım allah bu sefer nasip etsin bana da hepimize de inşallah

Arkadaşım çok geçmiş olsun umudunu kaybetme 3. Ve 4.de tutan çok var.ben aradığımda ulaşmıştım,dana dönüş yaptı mı?
Evet canim bugun konustuk aksam,aradi,,,gormem lazim dedi,,,sorularina cvb verdim,,,sizin embrio,elde edilmemis ilac kullanmaniz,lazim,,dogal bile olur dedi,,,ben olsam,asla doguda tup,yapmazdım dedi,,,bizde hocam,elimiz,mahkum,dedim,,,bakalim ama benim diger tup,bebek,merkezi,ne,ilac verirsem,vereyim asla yumurta kalitesi vs degismez dedi,,,bu kaan,beyde olmaz olurmu ilac sart dedi vitamin vs,,,,kafam karisti

Hayırlı geceler kizlar,,hamile adaylar rabbim tamamina erdirsin ,,benim gbi cabalayanlara rabbim sifa versin,,uzunca kendimi yazicam yardimci olup fikir yazarsaniz sevinirim,,,4yillik evliyiz yas 26 ,3 yil once dr esime varikosel dedi ileri,hiz 18 idi,,,hemen ameliyat oldu,,9 ay boyunca tum testler ileri,hiz sifir idi,,,derken asilama olduk negatif,,,,sonra tam ameliyati n 1,yilinda dogal hamike kaldim gelismedi,kurtaj oldum,,,derken gecen sene tup denedik d,bakir memorialde 12 yumos topladı 11 dollendi,,,3 gune hersey harika iken 4 gun bozulmaya baslamislar hemen transfer oldu 3 tane sonuc negatif,,,tabi benim tum testler rahim filmi,vs hersey cok iyi idi,,buarada genetik yaptirdik bende pihtilasma cikti,baska sukur bisey yok genlerimizde,,,gecen ay 2 tupe basladik bahceci klinikte maşallah buaya kadar ilero,hiz sifir iken,35 olmustu,,,,,9 yumurta toplandi,4 u dollendi ama,1 i bolundu,,,,oda orta kalitenin ikinci kalitesi idi 9 hucreli,,,,,,ikigun once 2 ci denememde malesef negatif,,,,bende kaan beyi aradim sagolsun doncek dediler,konustum,,,,,direkt gormem lazim,,,size yanlis tedavi uygulanmis ,,dogal kalmissiniz belki ilac versem vitamin vs galiba yine dogal olur dedi,,,,sizde embrio,hic,elde edilememis ki dedi,,,,,,,ben olsam,asla doguda tup yapmazdim dedi,,,,,,ben ikinci,denememde dondrulmus denedik,,,,dr uma hocam bole bole ilk denemem kotu,deyince ilac vs yazin demistim dr ise asla ise yaramaz kalite degismez demisti ,,,,,birden yaptirdik ,,,,ama kaan bey ilac kullanmaniz lazim vs deyince kafam karisti,,,,3 denemeyi goze alamıyorum yiprandik,cunku,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…