- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.981
Muayene 250 ama takip sırasında ekstra muayene ücreti ödemiyorsun. Ben testlerimi hep devlette yaptırdım o nedenle test ücretleri ne kadar bilmiyorum canım.Iyimis canim dogudaki,merkezlerle ayni,,,,peki,muane ucreti nedir,,,testlerin,ucreti vs
Kaan Bey 12 de istemiyor ki sonucu 10. gün yeterli oluyor.bence öyle bir şey yapmayın, 12. günü bekleyin, az daha sabır, herhangi bir değer alırsanız kan testinde, kafanız ona takılabilir, bu da durumu negatif etkileyebilir. 2 transfer geçirdim ikisinde de ne hamilelik testi ne de beta-hcg baktırdım, 12. güne enerjinizi saklayın, ve herşeyin hayırlısı olsun:))
Ben 9. günde öğrendim canım :)Kızlar merhaba benim bugün transferden sonra 8. Gün çok merak ediyorum bebeklerim benimle mi acaba bugün kan tahlili versem çıkar mı
Canım yarın vereceğim kan tahlilini bugün midem yanıyor hiç olmazdı sende böyle bir belirti yaşadın miBen 9. günde öğrendim canım :)
Evet Kaan bey bana 10 gün yaptır dedi yarın 10. Gün yapacağım inşallahKaan Bey 12 de istemiyor ki sonucu 10. gün yeterli oluyor.
Mide yanması iyiye işaret :) Ben 14 hafta oldum hala yanıyor :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Belki şu saat itibariyle vermişsindir kan :)Canım yarın vereceğim kan tahlilini bugün midem yanıyor hiç olmazdı sende böyle bir belirti yaşadın mi
Allah yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallahKızlar bugün kan tahlili vereceğim saat 4 te Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün bizleri evlat hasretiyle sınamasın
Ayyy amin inşallah canım güzel haberlerini okuyalım, seninle bir biz de mutlu olalım, ümitle dolalımKızlar bugün kan tahlili vereceğim saat 4 te Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün bizleri evlat hasretiyle sınamasın
Sağol canım inşallah daha vermedim kan çalışıyorum o yüzden 4 gibi iş çıkışı vereceğim canım inşallah burada güzel haber vermek nasip olurMide yanması iyiye işaret :) Ben 14 hafta oldum hala yanıyor :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Belki şu saat itibariyle vermişsindir kan :)
İnşallah canım inşallah Rabbim benim ve bütün isteyenlerin yüzünü güldürünAyyy amin inşallah canım güzel haberlerini okuyalım, seninle bir biz de mutlu olalım, ümitle dolalım
amin canım inşallah burada güzel haber vermeyi Rabbim hepimize nasip etsinAllah yüzünü, yüzümüzü güldürsün inşallah
Sağol canım inşallah daha vermedim kan çalışıyorum o yüzden 4 gibi iş çıkışı vereceğim canım inşallah burada güzel haber vermek nasip olur
Merhaba arkadaşım. Benim tam tersi bağışıklık sistemim çok iyi olduğu için kullandı kaan bey.daha doğrusu kendisi pek açıklama yapmadı. Sadece bağışıklık sistemi olabilir dedi.yaptığım araştırmalara göre sistem embriyoyu yabancı madde olarak görüyormuş ve yok ediyormuş.bu serum da sistemi dengeliyormuş.serum üzerinde çok durmadı kendisi ama ben özellikle istedim.seninki tersi bir durum gibi geldi bana.benim güçsezliştirmek için çaba harcandı anladığım kadarıyla.ama senin güçlendirmek için uğraşılır.diye düşünüyorum.T Tuna_nehir Cnm merhaba, takip ettigim kadariyla Kaan bey sana bagisiklik ile ilgili bir tedavi uygulayacakti. Merak ettigim neyin uzerine bagisiklikla ilgili suphe etti. benim de negatifle sonuclanan iki tane transferim oldu ve her ikisinde de transfer gunu ya da hemen oncesinde grip oldum ki normalde hic grip olmam?? sanirim bilinc altinda stres yapiyorum (her ne kadar rahat olmam gerektigini tekrar etsem de) ve bagisikligim dusuyo. bunu Kaan beye soyledigimde bunda benim yapabilecegim bisey yok dedi?? Acaba sen hangi testleri yaptirdin bagisiklikla ilgili? Sana clinoleic serum vermis galiba?? Bu da sanirim intralipid serumun benzeri, k.k.de yazilar vardi bu serum icin bagisiklikla ilgili olarak yaptiran dr.lar var. burayi epeydir takip ediyorum ama ilk kez sana bagisikla ilgili testler ve tedavi uyguladigini okudum. yardimci olursan sevinirim...
Merhaba arkadaşım. Benim tam tersi bağışıklık sistemim çok iyi olduğu için kullandı kaan bey.daha doğrusu kendisi pek açıklama yapmadı. Sadece bağışıklık sistemi olabilir dedi.yaptığım araştırmalara göre sistem embriyoyu yabancı madde olarak görüyormuş ve yok ediyormuş.bu serum da sistemi dengeliyormuş.serum üzerinde çok durmadı kendisi ama ben özellikle istedim.seninki tersi bir durum gibi geldi bana.benim güçsezliştirmek için çaba harcandı anladığım kadarıyla.ama senin güçlendirmek için uğraşılır.diye düşünüyorum.
Bunun yanısıra benim bir düştüğüm var ilk transferinden.birdaha hiç tutmadı.birkez tutup düşmesi ve birdaha tutmaması böyle düşündürdü.sanırım kaan beyi.hep sanırım diyorum ama konuşmalardan çıkarabiliyorum bunları