- 13 Ocak 2012
- 312
- 287
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.901
Arkadaşım merhaba, benim de 25 ekim'de transferim oldu, bugün kan vericem hamilelik için, Allah herkesin olduğu gibi benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin, inşallah iyi haberler veririm. ben yumurta toplama işlemine kadar estrofem, cyclo progynova, previte positive, B12 plus, Co enzim QH, Ace plus selenyum İlaçlarını kullandım. Yumurta toplamadan 11 gün önce de merional, fostimon ve ovitralle (bu 1kez) gibi iğneleri hemşirelerin söylediği dozlarda karnımdan uyguladım. Yumurta toplama işleminden bu yana, transferden sonrası da dahil crinone jel(vajinadan), ecopirin, vagifem(vajinal tablet), prednol, progestan(vajinadan 2adet), cyclo progynova(sadece beyazları) ve climara forte bant kullanıyorum. Ayrıca transferden sonra pregnyl diye bir iğne kullandım, 3günde bir karnımdan, toplam 3 kez oldum, işte son iğneyi vurduktan 5 gün sonra kan tahlili yapıcaz dendi, gidicem bugün. Yakın zamanda olduğu için hepsi aklımdaSonucu pozitif olan arkadaşlar
Sizler neler kullandınız. Transfer öncesi ve transfer sonrası. ?
Hayırlı olsunArkadaşım merhaba, benim de 25 ekim'de transferim oldu, bugün kan vericem hamilelik için, Allah herkesin olduğu gibi benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin, inşallah iyi haberler veririm. ben yumurta toplama işlemine kadar estrofem, cyclo progynova, previte positive, B12 plus, Co enzim QH, Ace plus selenyum İlaçlarını kullandım. Yumurta toplamadan 11 gün önce de merional, fostimon ve ovitralle (bu 1kez) gibi iğneleri hemşirelerin söylediği dozlarda karnımdan uyguladım. Yumurta toplama işleminden bu yana, transferden sonrası da dahil crinone jel(vajinadan), ecopirin, vagifem(vajinal tablet), prednol, progestan(vajinadan 2adet), cyclo progynova(sadece beyazları) ve climara forte bant kullanıyorum. Ayrıca transferden sonra pregnyl diye bir iğne kullandım, 3günde bir karnımdan, toplam 3 kez oldum, işte son iğneyi vurduktan 5 gün sonra kan tahlili yapıcaz dendi, gidicem bugün. Yakın zamanda olduğu için hepsi aklımda
Amin arkadaşım, hepimiz için hayırlısı olsunHayırlı olsun
İnşallah pozitif haberini alırsın hayırlısıyla cnmArkadaşım merhaba, benim de 25 ekim'de transferim oldu, bugün kan vericem hamilelik için, Allah herkesin olduğu gibi benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin, inşallah iyi haberler veririm. ben yumurta toplama işlemine kadar estrofem, cyclo progynova, previte positive, B12 plus, Co enzim QH, Ace plus selenyum İlaçlarını kullandım. Yumurta toplamadan 11 gün önce de merional, fostimon ve ovitralle (bu 1kez) gibi iğneleri hemşirelerin söylediği dozlarda karnımdan uyguladım. Yumurta toplama işleminden bu yana, transferden sonrası da dahil crinone jel(vajinadan), ecopirin, vagifem(vajinal tablet), prednol, progestan(vajinadan 2adet), cyclo progynova(sadece beyazları) ve climara forte bant kullanıyorum. Ayrıca transferden sonra pregnyl diye bir iğne kullandım, 3günde bir karnımdan, toplam 3 kez oldum, işte son iğneyi vurduktan 5 gün sonra kan tahlili yapıcaz dendi, gidicem bugün. Yakın zamanda olduğu için hepsi aklımda
Canim bugün sonuç ogrenecektinAmin arkadaşım, hepimiz için hayırlısı olsun
Ben kullanıyorum canım 4 günde birPregnly iğneği transfer sonrası herkese yaptırıyor mu Kaan Bey?
Maalesef canım negatif, hayırlısı değilmiş, zamanı değilmiş...İnşallah pozitif haberini alırsın hayırlısıyla cnm
Canim bugün sonuç ogrenecektinmerak ettim inşallah güzel haberle gelirsin
Ne için o igneBen kullanıyorum canım 4 günde bir
Nasip değilmiş zamanı gelmemiş demekki cnm herşeyde vardır bi hayır daha dondurulmuş embriyoların var sıkma canınıMaalesef canım negatif, hayırlısı değilmiş, zamanı değilmiş...
Aynen öyle canım nasip değilmiş. Bugün çok daha iyiyim. Hem ilk denememdi, hem yaşım daha genç. İnşallah bidahakine tutar. İlkinde de çok inanmıştım ama bu son 3-4 gün kala bütün inancım tükenmişti, heyecanım kalmamıştı, malum oldu sanırım...Nasip değilmiş zamanı gelmemiş demekki cnm herşeyde vardır bi hayır daha dondurulmuş embriyoların var sıkma canını
Canim benim 7 kez negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus demekten başka elemizden bişey gelmiyor pes etmek yok ve yola devam sakıncası yoksa sorun neydi kaçıncı denemenizdiMaalesef canım negatif. İşin kötü yanı bugün en yakın arkadaşımın düğünü vardı, zerre neşem yoktu, nasıl hazırlandım nasıl gittim bilmiyorum. Olumsuzluğa da hazırlamıştım kendimi daha doğrusu hissetmiştim 3-4 gündür heyecanım yoktu ama yine de duyunca çok üzüldüm. Zamanı değilmiş...
İlk negatif denememde transfer günü olmayacağını hissettim ve test gününe kadarda düşüncem değişmedi sonuc ta değişmedi :) nasip olmayınca olmuyorAynen öyle canım nasip değilmiş. Bugün çok daha iyiyim. Hem ilk denememdi, hem yaşım daha genç. İnşallah bidahakine tutar. İlkinde de çok inanmıştım ama bu son 3-4 gün kala bütün inancım tükenmişti, heyecanım kalmamıştı, malum oldu sanırım...
Dr. Kaan bozkurt;umut umut .....
Kaan beyle yaklasik 6 ay once tanistik.oncesinde baska doktorlarda 5 basarisiz tup bebek demesi gecirmis olarak umudumuzu kaybettigimiz sirada onunla surece basladik.6 aylik surecte cok arastirdi inceledi esime ve bana ilac tedavisi uguladi ve bu surecte iki defa toplama yapti sonuc 4dondurulmus embriyo..24 eylul buyuk gun transfer... sonuc POZITIF...iste mucize bu..umarim sag salim kucagimiza almayida nasip eder.Bunu ozellikle yazmak istedim
Umudunu kaybeden varsa yada bu surece yeni baslayan lutfen hayatinizda Kaan bey olsun ...cunku o zaman isini ne kadar titiz yaptigini ve bu ise sadece ticari boyutta bakmadigini anlayabilir ve surece gonul rahatligi ile baslayabilirsiniz
Canım ilk denemeydi bizim. Hepimizin hormonlarını salgılayan hipofiz bezimiz var ya, ben de o hormonlar salgılanamadığı için yumurtalıklarım ve rahmim hiç gelişememişti, kızlığımdan beri ilaçsız adet göremedim. Kalman sendromu olarak biliniyor, halk arasında hipo hipo deniyor. Ama Kaan Bey aklımı çok karıştırdı, olumsuz oldu diye hemen çamur atmıyorum ama Transfer öncesi ve sonrası konuşmamızda doktorun söyledikleri çok tutarsız oldu, haftaya gidicez hepsini sorucam, istediği kadar sinirlensin...Canim benim 7 kez negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus demekten başka elemizden bişey gelmiyor pes etmek yok ve yola devam sakıncası yoksa sorun neydi kaçıncı denemenizdi
Kesinlikle canım artık allah ne zaman uygun görürse, elbet bir zamanı var. Hiç rahmi olmayan kadına yapay rahimle çocuk doğurttular, biz de elbet evlat sahibi olucaz vakti gelince...İlk negatif denememde transfer günü olmayacağını hissettim ve test gününe kadarda düşüncem değişmedi sonuc ta değişmedi :) nasip olmayınca olmuyor