Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sonucu pozitif olan arkadaşlar
Sizler neler kullandınız. Transfer öncesi ve transfer sonrası. ?
Arkadaşım merhaba, benim de 25 ekim'de transferim oldu, bugün kan vericem hamilelik için, Allah herkesin olduğu gibi benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin, inşallah iyi haberler veririm. ben yumurta toplama işlemine kadar estrofem, cyclo progynova, previte positive, B12 plus, Co enzim QH, Ace plus selenyum İlaçlarını kullandım. Yumurta toplamadan 11 gün önce de merional, fostimon ve ovitralle (bu 1kez) gibi iğneleri hemşirelerin söylediği dozlarda karnımdan uyguladım. Yumurta toplama işleminden bu yana, transferden sonrası da dahil crinone jel(vajinadan), ecopirin, vagifem(vajinal tablet), prednol, progestan(vajinadan 2adet), cyclo progynova(sadece beyazları) ve climara forte bant kullanıyorum. Ayrıca transferden sonra pregnyl diye bir iğne kullandım, 3günde bir karnımdan, toplam 3 kez oldum, işte son iğneyi vurduktan 5 gün sonra kan tahlili yapıcaz dendi, gidicem bugün. Yakın zamanda olduğu için hepsi aklımda :KK45:

Arkadaşım merhaba, benim de 25 ekim'de transferim oldu, bugün kan vericem hamilelik için, Allah herkesin olduğu gibi benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin, inşallah iyi haberler veririm. ben yumurta toplama işlemine kadar estrofem, cyclo progynova, previte positive, B12 plus, Co enzim QH, Ace plus selenyum İlaçlarını kullandım. Yumurta toplamadan 11 gün önce de merional, fostimon ve ovitralle (bu 1kez) gibi iğneleri hemşirelerin söylediği dozlarda karnımdan uyguladım. Yumurta toplama işleminden bu yana, transferden sonrası da dahil crinone jel(vajinadan), ecopirin, vagifem(vajinal tablet), prednol, progestan(vajinadan 2adet), cyclo progynova(sadece beyazları) ve climara forte bant kullanıyorum. Ayrıca transferden sonra pregnyl diye bir iğne kullandım, 3günde bir karnımdan, toplam 3 kez oldum, işte son iğneyi vurduktan 5 gün sonra kan tahlili yapıcaz dendi, gidicem bugün. Yakın zamanda olduğu için hepsi aklımda :KK45:
Hayırlı olsun

İnşallah pozitif haberini alırsın hayırlısıyla cnm

Kızlar merhaba ben bugün transferimı oldum şuan irenbedeyim dinlenmeye aldılar var mı benim gibi bugün transferi yapılan beraber gün sayalım

Canim bugün sonuç ogrenecektino_O merak ettim inşallah güzel haberle gelirsin :anne:

Maalesef canım negatif. İşin kötü yanı bugün en yakın arkadaşımın düğünü vardı, zerre neşem yoktu, nasıl hazırlandım nasıl gittim bilmiyorum. Olumsuzluğa da hazırlamıştım kendimi daha doğrusu hissetmiştim 3-4 gündür heyecanım yoktu ama yine de duyunca çok üzüldüm. Zamanı değilmiş...

Nasip değilmiş zamanı gelmemiş demekki cnm herşeyde vardır bi hayır daha dondurulmuş embriyoların var sıkma canını
Aynen öyle canım nasip değilmiş. Bugün çok daha iyiyim. Hem ilk denememdi, hem yaşım daha genç. İnşallah bidahakine tutar. İlkinde de çok inanmıştım ama bu son 3-4 gün kala bütün inancım tükenmişti, heyecanım kalmamıştı, malum oldu sanırım...

Maalesef canım negatif. İşin kötü yanı bugün en yakın arkadaşımın düğünü vardı, zerre neşem yoktu, nasıl hazırlandım nasıl gittim bilmiyorum. Olumsuzluğa da hazırlamıştım kendimi daha doğrusu hissetmiştim 3-4 gündür heyecanım yoktu ama yine de duyunca çok üzüldüm. Zamanı değilmiş...
Canim benim 7 kez negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus demekten başka elemizden bişey gelmiyor pes etmek yok ve yola devam sakıncası yoksa sorun neydi kaçıncı denemenizdi

Aynen öyle canım nasip değilmiş. Bugün çok daha iyiyim. Hem ilk denememdi, hem yaşım daha genç. İnşallah bidahakine tutar. İlkinde de çok inanmıştım ama bu son 3-4 gün kala bütün inancım tükenmişti, heyecanım kalmamıştı, malum oldu sanırım...
İlk negatif denememde transfer günü olmayacağını hissettim ve test gününe kadarda düşüncem değişmedi sonuc ta değişmedi :) nasip olmayınca olmuyor

Dr. Kaan bozkurt;umut umut .....
Kaan beyle yaklasik 6 ay once tanistik.oncesinde baska doktorlarda 5 basarisiz tup bebek demesi gecirmis olarak umudumuzu kaybettigimiz sirada onunla surece basladik.6 aylik surecte cok arastirdi inceledi esime ve bana ilac tedavisi uguladi ve bu surecte iki defa toplama yapti sonuc 4dondurulmus embriyo..24 eylul buyuk gun transfer... sonuc POZITIF...iste mucize bu..umarim sag salim kucagimiza almayida nasip eder.Bunu ozellikle yazmak istedim
Umudunu kaybeden varsa yada bu surece yeni baslayan lutfen hayatinizda Kaan bey olsun ...cunku o zaman isini ne kadar titiz yaptigini ve bu ise sadece ticari boyutta bakmadigini anlayabilir ve surece gonul rahatligi ile baslayabilirsiniz

Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
Ben de suan 5.tedavimdeyim ama baska bir doktorda. Bana umut oldunuz ve ben sorununuz neydi,onu merak ettim.

Kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz benim bugün ilk gün yattım dinlendim ama her hareket edisimde tedirgin oluyorum yataktan kalkarken özellikle kendimi sıkıyorum hapşırma ya bile korkuyorum yumurta tutunmaşina etki eder mi hareketlerim içim hiç rahat değil

Canim benim 7 kez negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus demekten başka elemizden bişey gelmiyor pes etmek yok ve yola devam sakıncası yoksa sorun neydi kaçıncı denemenizdi
Canım ilk denemeydi bizim. Hepimizin hormonlarını salgılayan hipofiz bezimiz var ya, ben de o hormonlar salgılanamadığı için yumurtalıklarım ve rahmim hiç gelişememişti, kızlığımdan beri ilaçsız adet göremedim. Kalman sendromu olarak biliniyor, halk arasında hipo hipo deniyor. Ama Kaan Bey aklımı çok karıştırdı, olumsuz oldu diye hemen çamur atmıyorum ama Transfer öncesi ve sonrası konuşmamızda doktorun söyledikleri çok tutarsız oldu, haftaya gidicez hepsini sorucam, istediği kadar sinirlensin...

İlk negatif denememde transfer günü olmayacağını hissettim ve test gününe kadarda düşüncem değişmedi sonuc ta değişmedi :) nasip olmayınca olmuyor
Kesinlikle canım artık allah ne zaman uygun görürse, elbet bir zamanı var. Hiç rahmi olmayan kadına yapay rahimle çocuk doğurttular, biz de elbet evlat sahibi olucaz vakti gelince...

Kızlar nasılsınız? Şimdi sizinle paylaşmak istiyorum, 9 yumurtamın 9'u da döllendi, 2'si 25 ekimde transfer edildi, 7'si donduruldu, cumartesi negatif sonucumu öğrendim. Olabilir buraya kadar sıkıntım yok ama doktorun dün benimle telefonda konuştukları aklımı çok karıştırdı. Dün o ilk duyduğum anın üzüntüsüyle toparlayıp soramadım, ağlayamadım çünkü bir an evvel kapatıp ağlamak istedim uzatmadım. Bana diyo ki dün "üzülme zaten biz sana 1 tane transfer yaptık, onun da tutma şansı %50'ydi, daha 7 tane dondurulmuşun var." Ee hani 2 transferdi? Bana ameliyathanede öyle söyledi, hatta ben inşallah ikizim olur dedim de "düşük bi ihtimal tekil gebelik hedefliyoruz" dedi.9 döllenen embriyomda 7'sini dondurup, demene göre 1 adet transfer yaptıysan benim geri kalan 1 embriyoma ne oldu o zaman? 1 tanesinin bile ne kadar büyük önemi varken yanlışlıkla söylemediğine eminim çünkü dili sürçmedi aynı cümleyi 3 kere tekrarladı. Ayrıca hemşire beni ameliyathaneye götürüp hazırladıktan sonra kaan bey geldi, "pregnly'yi vurmuyoruz bu hastaya" dedi, hemşireler de bana transfer öncesi "önce sonra farketmez" deyip iğneyi vurmuştu, sonra hemşire doktora "hocam reçeteye bile yazdınız nasıl vurmayalım, vurduk bile" dedi, doktor "nasıl vurursunuz ya bi sorsaydınız" dedi, sonra uzatmayıp toparladılar doktor bana tembihledi "karnında şişlik, gerginlik hissedersen iğneyi hemen bırak beni ara" dedi. İğneyle ilgili aynı sıkıntıyı sıkı sıkıya "bak bu önemli" diyerek transfer sonrası eşimle beni odasına çağırıp yine tembihledi. Bende gerginlik değil de şişlik oldu ama gazım oldu ben hep ona yordum. Ya da ben onu gaz sandım bilmiyorum. Bir de @esmeraker diye bi arkadaş yazmıştı burda "kaan bey genelde dondurulmuş transfer yapar sen mi taze embriyo istedin" diye ama bize neden taze embriyo transferi yaptığına dair açıklama yapmadı. Kaç tane transfer edeceğini bile söylemedi, ameliyathanede öğrendim.Sonra araştırdım dondurulmuş embriyonun şansı daha çokmuş. Bugün iyice düşündüm bu adam beni denek mi yaptı acaba? Sanırım daha önce benim gibi hasta tedavi etmedi, "bunun 9'u da döllendi, önce böyle bi deneyeyim olmazsa dondurulmuş yaparım" mı dedi acaba? Yine de sağolsun anladım sesinden o da üzüldü "daha yaşın küçük, olacak bidaha yapacağız sakın üzülme" diye teselli etti ama diğer söyledikleri, olanlar, hemşireyle arasındaki diyalog kafamı karıştırdı, eğer denek niyetine deneme yanılmayla yaptıysa bilemem elbet ama düşüncesi bile kahrediyor, vicdanıyla allah arasında artık, kötü düşünmek de istemiyorum ama ne bileyim haftaya konuşucam. Ne bileyim günah ya ümitlerimiz, emeklerimiz oluyo, kötülemek istemiyorum, kalbimi karartmak istemiyorum, sebep ya da suçlu aramıyorum, yine de inancımı kaybetmedim ama kafam çok karıştı, aklımda bir sürü soru, şüphe...çok uzun oldu, anlayışınıza sığınıyorum kusura bakmayın.

X