Hayırlı geceler kizlar,,hamile adaylar rabbim tamamina erdirsin ,,benim gbi cabalayanlara rabbim sifa versin,,uzunca kendimi yazicam yardimci olup fikir yazarsaniz sevinirim,,,4yillik evliyiz yas 26 ,3 yil once dr esime varikosel dedi ileri,hiz 18 idi,,,hemen ameliyat oldu,,9 ay boyunca tum testler ileri,hiz sifir idi,,,derken asilama olduk negatif,,,,sonra tam ameliyati n 1,yilinda dogal hamike kaldim gelismedi,kurtaj oldum,,,derken gecen sene tup denedik d,bakir memorialde 12 yumos topladı 11 dollendi,,,3 gune hersey harika iken 4 gun bozulmaya baslamislar hemen transfer oldu 3 tane sonuc negatif,,,tabi benim tum testler rahim filmi,vs hersey cok iyi idi,,buarada genetik yaptirdik bende pihtilasma cikti,baska sukur bisey yok genlerimizde,,,gecen ay 2 tupe basladik bahceci klinikte maşallah buaya kadar ilero,hiz sifir iken,35 olmustu,,,,,9 yumurta toplandi,4 u dollendi ama,1 i bolundu,,,,oda orta kalitenin ikinci kalitesi idi 9 hucreli,,,,,,ikigun once 2 ci denememde malesef negatif,,,,bende kaan beyi aradim sagolsun doncek dediler,konustum,,,,,direkt gormem lazim,,,size yanlis tedavi uygulanmis ,,dogal kalmissiniz belki ilac versem vitamin vs galiba yine dogal olur dedi,,,,sizde embrio,hic,elde edilememis ki dedi,,,,,,,ben olsam,asla doguda tup yapmazdim dedi,,,,,,ben ikinci,denememde dondrulmus denedik,,,,dr uma hocam bole bole ilk denemem kotu,deyince ilac vs yazin demistim dr ise asla ise yaramaz kalite degismez demisti ,,,,,birden yaptirdik ,,,,ama kaan bey ilac kullanmaniz lazim vs deyince kafam karisti,,,,3 denemeyi goze alamıyorum yiprandik,cunku,,,,