- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.681
inşallah 3 de dondurulur canım dualarım sen ve minnak embriyolarınla
Belki bende 12si gibi gelicem adetimi bekliyorum belki karşılaşırız[/QUOTE]Onu bilmiyorum daha canim 12 kasim saat 10; 30 da historoskobim var
Insallah ya goruselim 12 sinde gidecek birileri daha var galiba kimlerdi kizlar :)[/QUOTE]Belki bende 12si gibi gelicem adetimi bekliyorum belki karşılaşırız
Rahim çizme yapilacakmi sana canım?[/QUOTE]Insallah ya goruselim 12 sinde gidecek birileri daha var galiba kimlerdi kizlar :)
İlk gittigimde ikiside beraber yapilacak demisti ayni anda olmuyormuydu o[/QUOTE]Rahim çizme yapilacakmi sana canım?
Canım bebeklerin seninle vücut bulacak artık. Kendini fazla yorma ama gelişmelerden haberdar et. Geriye sayım başladı. Hep aklımdasın. Herşey güzel olacak.böyle olman çok iyi canım rahat olursan vücudun diğer ilaçlara karşı tepki göstermez nasipimizde varsao bebekler buraya gelecekler değilse ne yapsak boş
Çok sevindim canım endişelerin yersiz çıkmış hayırlısı herşeyin. Sende sona gelmek üzeresin umarım senden de güzel haberler alırız.5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
Insallah ya goruselim 12 sinde gidecek birileri daha var galiba kimlerdi kizlar :)[/QUOTE]Belki bende 12si gibi gelicem adetimi bekliyorum belki karşılaşırız
12.sinde bende varım. Saatler uyarsa görüşelim mutlakaInsallah ya goruselim 12 sinde gidecek birileri daha var galiba kimlerdi kizlar :)
amiin canım sağol evet çok zor olacak aman yeter ki olsunda ne yapalım kısıtlamalara dayanırız.. yaa inanırmısınız hiç sanki dün transferim olmuş gibi gelmiyor banaİnşallah canım arada bir kaçamak yaparsın su gibi ggeçsin 12gün eşin şimdi böyleyse bebek dogunca yandin canim benimkide cok evhamlı çok zor oluyo pimpirik bir baba allah sana sindiden sabir versin canim
canım benim transferim 14.20 gibi oldu biraz geç aldılar beni. sanırım dün işlemler uzamış sıra azcık kaymış.Ya ben 13.45 te kan sonuci icin 1. Kattaydim. Hatta kaan beyin 13.45 randewusu bn ordaykn girdi beyaz pantolon mu vardi sen purplelife34? Cunku o an seni dusundum transfer bitti demek kaan bey hasta aliyo demistim :)
teşekkür ederim canım inşallahİnsallah canim inşallah çok sewindim o mercimek taneleri orada kocaman olurlar insallah
bugün eşim nöbetçi evde yokcycas canım nasılsın bebekler nasıl çok yaramazlık yapıyorlarmı kaçamak bişeyler yazarsın bizi merakta bırakma
Canım kendinde belirtiler arama sakın benim hiç belirtim olmamıştı ama bebeğim bana sımsıkı tutunmuştuamiin canım sağol evet çok zor olacak aman yeter ki olsunda ne yapalım kısıtlamalara dayanırız.. yaa inanırmısınız hiç sanki dün transferim olmuş gibi gelmiyor bana
sağol canıımCanım teşekkür ederim benimde dualarım seninle :)
inşallah canım yok yorarmıyım evde yatıyorum hayat bana güzel şimdilik vakitten yanada sıkıntım yok inşallah su gibi geçerCanım bebeklerin seninle vücut bulacak artık. Kendini fazla yorma ama gelişmelerden haberdar et. Geriye sayım başladı. Hep aklımdasın. Herşey güzel olacak.