Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

cycas, post: 37577643, member: 474399"]aldım canım aldım ama kusuras bakmayın yazamadım eşimtelefonuma yasak getirdi şimdi 2 tane minnağım içimde inşallah güzel bi yer bulup 9 ay huzur içinde geçirirler.[/QUOTE]
İnsallah canim inşallah çok sewindim o mercimek taneleri orada kocaman olurlar insallah

böyle olman çok iyi canım rahat olursan vücudun diğer ilaçlara karşı tepki göstermez nasipimizde varsao bebekler buraya gelecekler değilse ne yapsak boş
Canım bebeklerin seninle vücut bulacak artık. Kendini fazla yorma ama gelişmelerden haberdar et. Geriye sayım başladı. Hep aklımdasın. Herşey güzel olacak.

Çok sevindim canım endişelerin yersiz çıkmış hayırlısı herşeyin. Sende sona gelmek üzeresin umarım senden de güzel haberler alırız.

İnşallah canım arada bir kaçamak yaparsın su gibi ggeçsin 12gün eşin şimdi böyleyse bebek dogunca yandin canim benimkide cok evhamlı çok zor oluyo pimpirik bir baba allah sana sindiden sabir versin canim
amiin canım sağol evet çok zor olacak aman yeter ki olsunda ne yapalım kısıtlamalara dayanırız.. yaa inanırmısınız hiç sanki dün transferim olmuş gibi gelmiyor bana

Ya ben 13.45 te kan sonuci icin 1. Kattaydim. Hatta kaan beyin 13.45 randewusu bn ordaykn girdi beyaz pantolon mu vardi sen purplelife34? Cunku o an seni dusundum transfer bitti demek kaan bey hasta aliyo demistim :)
canım benim transferim 14.20 gibi oldu biraz geç aldılar beni. sanırım dün işlemler uzamış sıra azcık kaymış.

Canım bebeklerin seninle vücut bulacak artık. Kendini fazla yorma ama gelişmelerden haberdar et. Geriye sayım başladı. Hep aklımdasın. Herşey güzel olacak.
inşallah canım yok yorarmıyım evde yatıyorum hayat bana güzel şimdilik vakitten yanada sıkıntım yok inşallah su gibi geçer sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…