- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.661
Canım cok sevindim bu güzel habere inşallah saglikli embriyoların olur içini ferah tut5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
Canım cok sevindim bu güzel habere inşallah saglikli embriyoların olur içini ferah tut
hadi hayırlısı inşallah çok sewindim pazartesi seninde kardan bebeklerin olacak5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
hadi hayırlısı inşallah çok sewindim pazartesi seninde kardan bebeklerin olacak
bu tutucak insallah yeni bir embriyoya gerek kalmayacak diye oyle soyledi yani moral amacli2. cocuk derken anlamadim canim cok pardon daha once yazdigin bir sey olabilir kacirmis olabilirim.
Hayırlısı olsun canım bende o günlere gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorumKizlarrr opum belli oldu
Nasipse sali günü :)
UOTE="denizaa, post: 37576968, member: 462690"]Yani
bu tutucak insallah yeni bir embriyoya gerek kalmayacak diye oyle soyledi yani moral amaclibu bebegi buyut kardes icin gelince bastan başlıcaz dedi bizimki dondurulmus spermlerle oldu bir sonraki tekrar tese olarak olacak o yuzden bir embriyo bilw bizim icin degerli canim
Onu bilmiyorum daha canim 12 kasim saat 10; 30 da historoskobim var[/QUOTE]denizaa inşallah canım rabbim ol derse tek embriyoyla bile olur senin transferin nezaman?
Hadi hayirlisi bi aksilik cikmazsa sali bende oradayimKizlarrr opum belli oldu
Nasipse sali günü :)
sağol canım Allah razı olsun..Canim okadar eminim ki her seyin iyi olacagina. Icini ferah tut. Alah yardimcin olsun. Dualarim seninle. Insallah guzel haberler olacagiz senden ve bu bize moral olacak uğur olacak.
öylemi oldu keşke sende muayeneden sonra yanıma ziyarete gelseydin tanışırdıkKaan bey senin transferi yapip bana bakacak oyleyse benim.de 13.45te rsndevum :) hadi hayirlisi ins her sey cok guzel olacak.
inşallah 3 de dondurulur canım dualarım sen ve minnak embriyolarınla5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
aldım canım aldım ama kusuras bakmayın yazamadım eşimtelefonuma yasak getirdi şimdi 2 tane minnağım içimde inşallah güzel bi yer bulup 9 ay huzur içinde geçirirler.
yok canım minnaklarım beni yormadı ama babası pek pimpirik çıktı telefon ve bilgisayar yasağı geldi. inşallah 12 gün snra güzel haberler veririm sizlerecycas canim nerelerdesin seni cok merak ettik bi ses ver artık bebişler seni baya bi yordu galiba onlarla ilgilenmekten bizi unuttun
İnşallah canım arada bir kaçamak yaparsın su gibi ggeçsin 12gün eşin şimdi böyleyse bebek dogunca yandin canim benimkide cok evhamlı çok zor oluyo pimpirik bir baba allah sana sindiden sabir versin canimyok canım minnaklarım beni yormadı ama babası pek pimpirik çıktı telefon ve bilgisayar yasağı geldi. inşallah 12 gün snra güzel haberler veririm sizlere
öylemi oldu keşke sende muayeneden sonra yanıma ziyarete gelseydin tanışırdıkneyse bi daha ki sefere