Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
Canım cok sevindim bu güzel habere inşallah saglikli embriyoların olur içini ferah tut

5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)
hadi hayırlısı inşallah çok sewindim pazartesi seninde kardan bebeklerin olacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cycas cycas canim nerelerdesin seni cok merak ettik bi ses ver artık bebişler seni baya bi yordu galiba onlarla ilgilenmekten bizi unuttun:KK55:

Yani
2. cocuk derken anlamadim canim cok pardon daha once yazdigin bir sey olabilir kacirmis olabilirim.
bu tutucak insallah yeni bir embriyoya gerek kalmayacak diye oyle soyledi yani moral amacli :KK66: bu bebegi buyut kardes icin gelince bastan başlıcaz dedi bizimki dondurulmus spermlerle oldu bir sonraki tekrar tese olarak olacak o yuzden bir embriyo bilw bizim icin degerli canim

UOTE="denizaa, post: 37576968, member: 462690"]Yani

bu tutucak insallah yeni bir embriyoya gerek kalmayacak diye oyle soyledi yani moral amacli :KK66: bu bebegi buyut kardes icin gelince bastan başlıcaz dedi bizimki dondurulmus spermlerle oldu bir sonraki tekrar tese olarak olacak o yuzden bir embriyo bilw bizim icin degerli canim[/QUOTE]
denizaa denizaa inşallah canım rabbim ol derse tek embriyoyla bile olur senin transferin nezaman?

UOTE="denizaa, post: 37576968, member: 462690"]Yani

bu tutucak insallah yeni bir embriyoya gerek kalmayacak diye oyle soyledi yani moral amacli :KK66: bu bebegi buyut kardes icin gelince bastan başlıcaz dedi bizimki dondurulmus spermlerle oldu bir sonraki tekrar tese olarak olacak o yuzden bir embriyo bilw bizim icin degerli canim
denizaa denizaa inşallah canım rabbim ol derse tek embriyoyla bile olur senin transferin nezaman?[/QUOTE]
Onu bilmiyorum daha canim 12 kasim saat 10; 30 da historoskobim var

inşallah 3 de dondurulur canım dualarım sen ve minnak embriyolarınla

cycas cycas canim nerelerdesin seni cok merak ettik bi ses ver artık bebişler seni baya bi yordu galiba onlarla ilgilenmekten bizi unuttun:KK55:
yok canım minnaklarım beni yormadı ama babası pek pimpirik çıktı telefon ve bilgisayar yasağı geldi. inşallah 12 gün snra güzel haberler veririm sizlere :KK49::KK49::KK49:

yok canım minnaklarım beni yormadı ama babası pek pimpirik çıktı telefon ve bilgisayar yasağı geldi. inşallah 12 gün snra güzel haberler veririm sizlere :KK49::KK49::KK49:
İnşallah canım arada bir kaçamak yaparsın su gibi ggeçsin 12gün eşin şimdi böyleyse bebek dogunca yandin canim benimkide cok evhamlı çok zor oluyo pimpirik bir baba allah sana sindiden sabir versin canim:KK52:

öylemi oldu keşke sende muayeneden sonra yanıma ziyarete gelseydin tanışırdık :KK36: neyse bi daha ki sefere :KK74:

Ya ben 13.45 te kan sonuci icin 1. Kattaydim. Hatta kaan beyin 13.45 randewusu bn ordaykn girdi beyaz pantolon mu vardi sen purplelife34? Cunku o an seni dusundum transfer bitti demek kaan bey hasta aliyo demistim :)

X