Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Şimdi teknoloji çok ilerlemiş canim mesala bana o zamanlar taze transfer yapmışlardı 4ünü birden transfer etmislerdi 2tanesi tutmustu biri düştü biri kaldı
Ama ben şimdiki transferimde tekmi koydursam diyorum ikiz olursa çok zor olur kafam cok karışık bakalım kaan bey ne diyecek

cycas cycas kuzum nasılsın..nasıl gecıyo gunun..dün kü mesajını okudukça ağlıyorum..mıdeme ağrılar gırıyor heyecandan.. emanetlerımı almama az kaldı:KK36::KK36:
oo ooo sulugöz bu kız yaa ben sana onları ağla diyemi yazdım canım çok az kaldı bak 24 saatten az bir süre sonra bebişlerin seninle. bu arada çıkışta kaan beyle görüşürsen ne derse banada haber ver ben görüşemedim ya içimde kaldı.
bu arada iyiyim canım yatıp duruyorum evde geriye kaldı bu günü saymazsak 10 gün :KK76::KK76:

oo ooo sulugöz bu kız yaa ben sana onları ağla diyemi yazdım canım çok az kaldı bak 24 saatten az bir süre sonra bebişlerin seninle. bu arada çıkışta kaan beyle görüşürsen ne derse banada haber ver ben görüşemedim ya içimde kaldı.
bu arada iyiyim canım yatıp duruyorum evde geriye kaldı bu günü saymazsak 10 gün :KK76::KK76:

Valla bende çok heyecanlandım az zaman kaldı inşallah tutunacaklar ve bize bebiş geliyor diyeceksin merakla bekliyorum :)

X