- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.701
yani o minnacık bebekler o boşluktan düşmüyor dimiCanım kendinde belirtiler arama sakın benim hiç belirtim olmamıştı ama bebeğim bana sımsıkı tutunmuştu
Şimdi teknoloji çok ilerlemiş canim mesala bana o zamanlar taze transfer yapmışlardı 4ünü birden transfer etmislerdi 2tanesi tutmustu biri düştü biri kaldıyani o minnacık bebekler o boşluktan düşmüyor dimi
Ama ben şimdiki transferimde tekmi koydursam diyorum ikiz olursa çok zor olur kafam cok karışık bakalım kaan bey ne diyecekŞimdi teknoloji çok ilerlemiş canim mesala bana o zamanlar taze transfer yapmışlardı 4ünü birden transfer etmislerdi 2tanesi tutmustu biri düştü biri kaldı
ayy benimde bi tanesi tutsun o bile yeter hayırlısı bakalımŞimdi teknoloji çok ilerlemiş canim mesala bana o zamanlar taze transfer yapmışlardı 4ünü birden transfer etmislerdi 2tanesi tutmustu biri düştü biri kaldı
oo ooo sulugöz bu kız yaa ben sana onları ağla diyemi yazdım canım çok az kaldı bak 24 saatten az bir süre sonra bebişlerin seninle. bu arada çıkışta kaan beyle görüşürsen ne derse banada haber ver ben görüşemedim ya içimde kaldı.cycas kuzum nasılsın..nasıl gecıyo gunun..dün kü mesajını okudukça ağlıyorum..mıdeme ağrılar gırıyor heyecandan.. emanetlerımı almama az kaldı
canım sen bilirsin ama nasibindene varsa o olur bak 4 taneden sadece bir tanesi senin olmuş şimdi bir tane koydurursun iki tane olurlar yani kaderinde varsa olurAma ben şimdiki transferimde tekmi koydursam diyorum ikiz olursa çok zor olur kafam cok karışık bakalım kaan bey ne diyecek
biraz sıkıcı hafif bir ağrı var kasıklarımda yatıyorum işte çok şükür elektrikler gitmedi ona çok sevindimDoğru söylüyorsun canım rabbim ne yazdıysa o oluyor kısmet neyse o olur nasıl geçiyor günün
Çok sevindim canım endişelerin yersiz çıkmış hayırlısı herşeyin. Sende sona gelmek üzeresin umarım senden de güzel haberler alırız.
oo ooo sulugöz bu kız yaa ben sana onları ağla diyemi yazdım canım çok az kaldı bak 24 saatten az bir süre sonra bebişlerin seninle. bu arada çıkışta kaan beyle görüşürsen ne derse banada haber ver ben görüşemedim ya içimde kaldı.
bu arada iyiyim canım yatıp duruyorum evde geriye kaldı bu günü saymazsak 10 gün
Insallah ya goruselim 12 sinde gidecek birileri daha var galiba kimlerdi kizlar :)[/QUOTE]Belki bende 12si gibi gelicem adetimi bekliyorum belki karşılaşırız
Kizlar transfere gidiyorum dualarini esirgemeyin..
hayırlırsı olsun Rabbim yüzüne güler inşallah dualarım seninleKizlar transfere gidiyorum dualarini esirgemeyin..
hiç haberin bile olmuyo canım uyuyosun yarım saatkadar uyanıyosun o kadarArkadaşlar gunaydin iyi haftalar
Yarin yumurta toplama islemim var.biraz gerginim nasil geciyo? Bilgi verebilirmisiniz
Dualarımız seninle hayırlısıyla bebişlerini al gel güzel haberini bekliyoruz bol şanslarKizlar transferbekliorum dualarini esirgemeyin..