- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.641
evet yarın transfer günüm Allah ın izni ileCanim dogrumu okudum yarin mi transferin? Hayirlisi olsun simdidennn guzel haberlerini okuyalim en kisa zamanda ins
Canim Bu arada yarin dualarim seninle olacakE="cycass 37566735, member: 474399"]merkezimide doktorumuda çok seviyordum bir kez daha kendini kanıtladı ben klasik ıvf sanıyordum hep
evet yarın transfer günüm Allah ın izni ile
Deniz merhaba senin bir embryon vardi dimi tekrar toplama olmayacak mi yanlis mi hatirliyorum acabaMerhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima :)
Yarin 2ye dogru ordayim canim. Ben isi bile birakmayi dusunuyorum. Hatta esim hemen birak diyor ama ben 3 . Toplamadan sonra da basatili olamazsak birakayim diyorum. Isyeri uzak. Izin alirken stres oluyorum insanlar merakli. Ve ben rahat bi tip degilim. Galiba isi birakacagim. Su an daha onemli. Is herzaman bulunur ama zaman aleyhime isliyor. Oyle iste garip duygular icindeyim. Dun eve gélmeyelim dedik.unutursam fisilda filmine gittik ben agla agla rahatladim da. Hayallerin pesinden gitmek onemli arkadaslar. benim hayalim de anne olmak is 2. Planda kalsin... bakalim.neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun.canım inan çok üzüldüm .. Rabbim hakkında hayırlısını göstersin. inşallah 3. kez toplamada kaliteli yumurtalar elde edersiniz ve toplanan kadar embriyon olur. yarın inşallah güzel habeler getir bize. kaç gibi gideceksin.?
Amin canim evet daha cok yipraniyoruz ama ne yapalim boyle olacakmis. Sonunda mutlu olalim da hepimiz.canım biliyorum çok zor böyle olumsuzluk karşısında yılmadan mücadele edecek gücü bulmak ama en azından bir tane kardan bebeğin var o sana umut olsun. bizler bu yolda çok fazla fedakarlık yapıyoruz umarım karşılığını da alacağımız günler gelecektir, Allah hayırlısını eylesin.
Amin canim. Senin de insallah hepsi embryo olur allah yardimcin olsun. Beklemek cok zor..Canım inşallah 3. toplaman çok güzel geçer ve bir sürü yumurtaların toplanır. Hayırlısını versin rabbim inşallah...
Insallah canim.bakalim neler olacak..hayırlısı canım moralini yüksek tut mutlaka olacaktır 3,tedavide ben iananıyorum
Insallah canim cok tesekkurler..Canım umudunu asla kaybetme allah ne zaman yazdıysa o zaman olacaktır mutlaka bir zamanı vardır bende 3.toplamada olacağına inanıyorum
Canim okadar eminim ki her seyin iyi olacagina. Icini ferah tut. Alah yardimcin olsun. Dualarim seninle. Insallah guzel haberler olacagiz senden ve bu bize moral olacak uğur olacak.evet yarın transfer günüm Allah ın izni ile
İyi yolculuklar canim hadi bakalim sagsaglim varin
Kaan bey senin transferi yapip bana bakacak oyleyse benim.de 13.45te rsndevum :) hadi hayirlisi ins her sey cok guzel olacak.
evet dogru hatirliyorsun canim 1 embriyom olustuDeniz merhaba senin bir embryon vardi dimi tekrar toplama olmayacak mi yanlis mi hatirliyorum acaba
2. cocuk derken anlamadim canim cok pardon daha once yazdigin bir sey olabilir kacirmis olabilirim.Merhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima
evet dogru hatirliyorsun canim 1 embriyom olustu
Ikinci cocukta artik tekrar yumurta toplama dedi kaan bey. benim erkek faktorlu oldugu icin sorun tekrar yumurta toplama istemedi
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunYarin 2ye dogru ordayim canim. Ben isi bile birakmayi dusunuyorum. Hatta esim hemen birak diyor ama ben 3 . Toplamadan sonra da basatili olamazsak birakayim diyorum. Isyeri uzak. Izin alirken stres oluyorum insanlar merakli. Ve ben rahat bi tip degilim. Galiba isi birakacagim. Su an daha onemli. Is herzaman bulunur ama zaman aleyhime isliyor. Oyle iste garip duygular icindeyim. Dun eve gélmeyelim dedik.unutursam fisilda filmine gittik ben agla agla rahatladim da. Hayallerin pesinden gitmek onemli arkadaslar. benim hayalim de anne olmak is 2. Planda kalsin... bakalim.neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun.