Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

E="cycass 37566735, member: 474399"]merkezimide doktorumuda çok seviyordum bir kez daha kendini kanıtladı ben klasik ıvf sanıyordum hep :KK9::KK9:
Canim Bu arada yarin dualarim seninle olacak :emir_bebek::emir_bebek:yarin karninda bu bebiklerle doneceksin[/QUOTE]
sağol canım Allah razı olsun inşallah sizler içinde bugünleri göreceğiz ve bol bol dua edeceğiz :KK36::KK36:

Kizlar biliyosunuz ben refik beyin hastasiyim. Az onceki muayeneme kaan beyde girdi biliyomusunuz :) ee bukadar kaan beyin forumunda takilirsam :KK66:

Kaan verdim 2 saate sonucu cikacak sonuca gore sali veya carsamba toplancak

Yumurtalarimdan biri onde gidiyodu onu durdurmak icin ilaclarda kullandim fakat daha 13mm iken catlamis o yuzden progestranim yukselmis bu yuzdende taze transfer olmuycak. Sanirim ilk defa karsilasiyolar refik beyde kaan beyde sasirdi bu 13'luk aceleciye :KK70:

canım inan çok üzüldüm .. Rabbim hakkında hayırlısını göstersin. inşallah 3. kez toplamada kaliteli yumurtalar elde edersiniz ve toplanan kadar embriyon olur. yarın inşallah güzel habeler getir bize. kaç gibi gideceksin.?
Yarin 2ye dogru ordayim canim. Ben isi bile birakmayi dusunuyorum. Hatta esim hemen birak diyor ama ben 3 . Toplamadan sonra da basatili olamazsak birakayim diyorum. Isyeri uzak. Izin alirken stres oluyorum insanlar merakli. Ve ben rahat bi tip degilim. Galiba isi birakacagim. Su an daha onemli. Is herzaman bulunur ama zaman aleyhime isliyor. Oyle iste garip duygular icindeyim. Dun eve gélmeyelim dedik.unutursam fisilda filmine gittik ben agla agla rahatladim da. Hayallerin pesinden gitmek onemli arkadaslar. benim hayalim de anne olmak is 2. Planda kalsin... bakalim.neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun.

canım biliyorum çok zor böyle olumsuzluk karşısında yılmadan mücadele edecek gücü bulmak ama en azından bir tane kardan bebeğin var o sana umut olsun. bizler bu yolda çok fazla fedakarlık yapıyoruz umarım karşılığını da alacağımız günler gelecektir, Allah hayırlısını eylesin.
Amin canim evet daha cok yipraniyoruz ama ne yapalim boyle olacakmis. Sonunda mutlu olalim da hepimiz.

Merhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima
Deniz merhaba senin bir embryon vardi dimi tekrar toplama olmayacak mi yanlis mi hatirliyorum acaba
evet dogru hatirliyorsun canim 1 embriyom olustu
Ikinci cocukta artik tekrar yumurta toplama dedi kaan bey. benim erkek faktorlu oldugu icin sorun tekrar yumurta toplama istemedi

Merhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima
evet dogru hatirliyorsun canim 1 embriyom olustu
Ikinci cocukta artik tekrar yumurta toplama dedi kaan bey. benim erkek faktorlu oldugu icin sorun tekrar yumurta toplama istemedi
2. cocuk derken anlamadim canim cok pardon daha once yazdigin bir sey olabilir kacirmis olabilirim.

Yarin 2ye dogru ordayim canim. Ben isi bile birakmayi dusunuyorum. Hatta esim hemen birak diyor ama ben 3 . Toplamadan sonra da basatili olamazsak birakayim diyorum. Isyeri uzak. Izin alirken stres oluyorum insanlar merakli. Ve ben rahat bi tip degilim. Galiba isi birakacagim. Su an daha onemli. Is herzaman bulunur ama zaman aleyhime isliyor. Oyle iste garip duygular icindeyim. Dun eve gélmeyelim dedik.unutursam fisilda filmine gittik ben agla agla rahatladim da. Hayallerin pesinden gitmek onemli arkadaslar. benim hayalim de anne olmak is 2. Planda kalsin... bakalim.neler olacak. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

5 adet yumurtam istenilen kalitede çıkmış 3 adet embriyo oluşmuş pazartesi kaç adet dondurulacak ve kaliteleri neler onun için arayacaklar. Çok şükür düşündüğüm gibi kötü değil sonuçlar oldukça endişelenmiştim inşallah pazartesi de kalitelerinin iyi olduklarını haber verirler :)

X