- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.621
kızlar aklıma birşey geldi. bu döllenme olayı kendi kendine mi olsun diye bekleniyor yoksa microenjeksiyon yöntemimi kullanılıyor.
Canım hayırlı uğurlu olsun olumlu düşünki olumlu haberler al hayırlı haberlerini bekliyoruzArkadaşlar OPU'ya 11 de girdim bugün 7 adet yumurta toplandı. Yarına embriyo olup olmadığını kaç adet olduğunu söyleyecekler. İnşallah olurlar biraz korkuyorum açıkçası kötü haber almak istemiyorum
Canım hayırlı uğurlu olsun olumlu düşünki olumlu haberler al hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun canim pozitif dusun lutfrn hersey xok guzel olacakArkadaşlar OPU'ya 11 de girdim bugün 7 adet yumurta toplandı. Yarına embriyo olup olmadığını kaç adet olduğunu söyleyecekler. İnşallah olurlar biraz korkuyorum açıkçası kötü haber almak istemiyorum
Hayirli olsun canim pozitif dusun lutfrn hersey xok guzel olacak
süper bir sayı canım inşallah hepisiciği döllenir canım yarın sendende güzel haberler bekliyorum canım. evet yarın transferim var inşallah miniciklerimi alıp geleceğim7 adet yumurtam toplandı yarına da embriyolar için arayacaklar çoğu gitti azı kaldı canım seninde yarın transferin vardı değil mi :) Hayırlısı olsun inşallah güzel güzel tutunsunlar
herkestemiBen önceki tedavimde sormuştum microenjeksiyon yöntemi kullanılıyor.
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar.. @kalbiminozu mıcroenjeksıyon yok merkezde bıldıgım kadarıyla yumısler ve supermanler kendılıgınden dollenıyorlaughnow opuya kaçta gıreceksın..hayırlı haberlerle dön inşallah..
vallah siz böyle söyledikçemi yoksa saatler azaldıkçamı bilmiyorum ama içimde kelebekler uçuşmaya başladı uyuyabilirmiyim ki bu geceyanlış biliyomuşum demek kıtam seçilmiş çocuk olcak bunlar yaa @cycas ne durumdasın canım transfere saatler kaldı
herkestemiben bunu bilmiyordum çok iyiymiş ya
amannn bütün kocalar aynı benimkide takmış durumda bilgisayarıma çok fazla ilgileniyormuşum radyasyon alıyormuşum yaa ben çalıştığım yerde 15 bilgisayar ve üzerine devanası gibi bir sürü elektronik cihazla çalışıyorum radyasyonun alası orda bu ne ki :) e tabi birde çok fazla bu konulara takılma da diyorKizlar iyi aksamlar
Kocam kiziyo bana sizleri okuyorum diye
Kafami dagitmaliymisim hep bu konuyu düşünüyomuşum arastirmamaliymisim cok fazla
Neyse ben yine bisey sorcam size
Progestronum 1.1 cikti en son refik bey buyuk ihtimal sonraki ay transfer yapicaz dedi. Bu durumda extra odememiz olucsk mi bilen var mi?
Bu arada kasıklarımı okdr şiş ve gergin hissediyorumki... Bklm yarin randewum var opu tarihim belli olcak mi?
süper bir sayı canım inşallah hepisiciği döllenir canım yarın sendende güzel haberler bekliyorum canım. evet yarın transferim var inşallah miniciklerimi alıp geleceğim
canım benim Allah razı olsunsenin için dua ediyorum canım içini ferah tut sen yatcan kalkcan hopp transferr
amannn bütün kocalar aynı benimkide takmış durumda bilgisayarıma çok fazla ilgileniyormuşum radyasyon alıyormuşum yaa ben çalıştığım yerde 15 bilgisayar ve üzerine devanası gibi bir sürü elektronik cihazla çalışıyorum radyasyonun alası orda bu ne ki :) e tabi birde çok fazla bu konulara takılma da diyor
yok canım ekstra bir ücret ödemiyorsun. ben dediğim gibi temmuzda opum oldu o tarihten beri kaç kez kontole gittim sadece histeroskopi için ayrı ücret ödedim transfere kadar ücret ödemek yok. hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bir sürü yum yum olur annesine evlat olur