- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.601
hayırlı haberlerMerhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima :)
canım benim iyiyim buralardayım ama gündüz giremiyorum işte olduğum için. şimdide yemek hazırlıyordum arada kaçamak yapayım dedimcycas canım sesin soluğun çıkmıyor aklım hep sende sakın heyecan yapmabebeklerini alda gel canım onların senin gibi bir anneye ve sıcacık bir yuvaya ihtiyaçları var iyi şanslar umarım herşey dilediğin gibi olur
Canım yanlız olmayacaksın karnında minnacıkların olacak onlar annelerine ışık olacaklar ailen uzaktamı oturuyor canım sana kim bakacakcanım benim iyiyim buralardayım ama gündüz giremiyorum işte olduğum için. şimdide yemek hazırlıyordum arada kaçamak yapayım dediminşallah minnaklarım annelerine kavuşacaklar
yaa ben bugün birşşeye çok takıldım gerçi en büyük derdim bu olsun pazar günü burada elektirkler kesilecekmiş ve eşim o gün nöbetçi ben evde yalnız bi başıma çaresiz sadece bebiklerim ve bennn
ailem epeyce uzakta canım yaklaşık 11 saatCanım yanlız olmayacaksın karnında minnacıkların olacak onlar annelerine ışık olacaklar ailen uzaktamı oturuyor canım sana kim bakacak
merhaba canım hoşgeldin aramıza bence daha fazla zaman kaybetme bir an önce git ve başla tedavinemalum kaan bey önce birön hazırlık aşaması uyguluyor. bu arada o temmuzda opusu olup kasımda yani yarın transferi olacak kişi benim. ama benim tedavim biraz uzunda endometriyozis olduğu için onu baskılamak adına 2 ay ilaç kullandım ondan uzadı. ben gonal f kullandım yani daha doğrusu belki başka bir ilaç verebilirdi ama benim gonal f için raporum vardı aşılama yaptırırken çıkartmıştım bunu kaan beye söyledim belki ondan kullanmışım eğer durumun uygunsa onları kullanabilirsin.Selam kızlarBen de Kaan Bey e gitmek için testlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Daha önce de yazmıştım buradan.Fakat henüz hazırlıkları tamamlayıp gidemedim Buradan hergün mesajlarınızı okuyorum.Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Hepiniz bunca emeğinizin karşılığını alırsınız.Beklemek çok zor gerçekten.Sizinle birlikte ben de buradan bekliyorum Benim 2 sorum olacak. Birincisi Kaan Bey opudan kaç ay sonra transfer yapıyor genellikle?Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu?Bir arkadaşımız temmuzda opu olduğunu Kaan Bey in Kasım da transfer yapalım dediğini yazmış.Her zaman böyle uzun aralar mı veriliyor? İkinci sorum yumurta büyütmek için Gonal F mi kullandınız?Elimde Gonal F iğnelerim var.Son kullanma tarihlerine de epey zaman var.Eğer öyleyse kendim için saklayacağım da Değilse bir ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm.
canııım nasıl geçti oğun kaç tane yumurtan toplandıYarın OPU var bende uyku yok :)
canım benim özletme kendini sık sık gel.. evet yarın transferim ama sadece şurayı okurken heyecanlanıyorum kendimi şuan ilginç bir şekilde sakin buluyorum inşallah yarında bu kadarselam kızlar yine giremedim kaç gündür aklımdaydınız hepiniz. umarım herkes iyidir. purplelife sanırım opusu vardı nasıl geçti acaba? birde laughlow canım senin ne zamandı? herşey yolundadır umarım. cycas aklım hep sendeydi. ya sanki bana trnasfer edecekler. dualarım seninle canım. yarına birşey kalmadı. Allah.ım yüzünü güldürsün güzel haberlerini alacağız senden. inşallah.herkese günaydın
canım inan çok üzüldüm .. Rabbim hakkında hayırlısını göstersin. inşallah 3. kez toplamada kaliteli yumurtalar elde edersiniz ve toplanan kadar embriyon olur. yarın inşallah güzel habeler getir bize. kaç gibi gideceksin.?Selam kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.
ne kadar güzel güzel histersokopi finishten önceki son viraj demek inşallah hiç bir sorun çıkaz histoda ve transfer için gün sayarsın canım.Merhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima :)
canım umarım sakinliğini korursun telaş heyecan çoğu zaman panik yaratıyor herşey yolunda gidecek. aklım hep sende. mutlaka haber ver. biz seni sende bizi yalnız bırakma. ben iyiyim canım 7 sinde saizen başlıyorum 12.sinde yani senin güzel haberi vereceğin günde benim randevum var. işte böyle canım.canım benim özletme kendini sık sık gel.. evet yarın transferim ama sadece şurayı okurken heyecanlanıyorum kendimi şuan ilginç bir şekilde sakin buluyorum inşallah yarında bu kadar
sakin olurum sen ne yapıyorsun ne durumdasın ?
canım biliyorum çok zor böyle olumsuzluk karşısında yılmadan mücadele edecek gücü bulmak ama en azından bir tane kardan bebeğin var o sana umut olsun. bizler bu yolda çok fazla fedakarlık yapıyoruz umarım karşılığını da alacağımız günler gelecektir, Allah hayırlısını eylesin.Selam kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.
denizaa canım, ne güzel sende sona yaklaşıyorsun. umarım histo sorunsuz geçer. güzel haberlerle gelirsin inş. 12 kasımda var bir işaret.Merhaba arkadaslar cok sik yazamiyorum ama yazılanları okuyorum hep duamdasiniz bugun toplamadan sonraki ilk kontrolumdu ve historoskobi icin gun verdi dr bey 12 kasima :)
canım ağzından bal damlıyorcanım umarım sakinliğini korursun telaş heyecan çoğu zaman panik yaratıyor herşey yolunda gidecek. aklım hep sende. mutlaka haber ver. biz seni sende bizi yalnız bırakma. ben iyiyim canım 7 sinde saizen başlıyorum 12.sinde yani senin güzel haberi vereceğin günde benim randevum var. işte böyle canım.
inşallah canım içimde ilk güzel hbaeri senden alacağız diye güzel bir kıpırtı var. inşallah dualarım seninle canım. evet benimde az kaldı bende de tuhaf bir sakinlik var. inşallah bu sefer olur. ve çok bir isteğim beklentim yok. sağlam olsun 1 tane olsun yeter diyorum sonrası Allah.a kalmış. ol derse olur.canım ağzından bal damlıyorinşallah sizlere güzel haber verebilirim eşime vereceğim en güzel hediyem yada hediyelerim olurlar canım seninde az kalmış tedaviye yeniden başlamana malum başlayınca hemen geçiyor inşallah bu kez biksürü yumin olur annesi
böyle olman çok iyi canım rahat olursan vücudun diğer ilaçlara karşı tepki göstermez nasipimizde varsao bebekler buraya gelecekler değilse ne yapsak boşinşallah canım içimde ilk güzel hbaeri senden alacağız diye güzel bir kıpırtı var. inşallah dualarım seninle canım. evet benimde az kaldı bende de tuhaf bir sakinlik var. inşallah bu sefer olur. ve çok bir isteğim beklentim yok. sağlam olsun 1 tane olsun yeter diyorum sonrası Allah.a kalmış. ol derse olur.
canııım nasıl geçti oğun kaç tane yumurtan toplandı
Selam kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.