- 14 Eylül 2013
- 328
- 565
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.561
Yok canim 15 30 randevu ins bakalim ne diyecek doktor bey benim sorunum yok cnm rezerv sikintim yok esimden kaynakli basladik biz tedaviyemrh cnm merak ettim nasıl geçti kontrolün inş.çok fazla olmuştur yumurtalar ve haftasonuna kadar da toplama yapılır .sanırım seninde yumurta rezervi az diymi cnm
anladım cnm bizde de bende sorun işte bakalım benim ctesi belli olucak kontrol var yine yazarım zaten sende haber ver merak ediyor insan çok noldu nasıl geçti diye inş cnm güzel haberlerle dönersiniz bol şans larrYok canim 15 30 randevu ins bakalim ne diyecek doktor bey benim sorunum yok cnm rezerv sikintim yok esimden kaynakli basladik biz tedaviye
hiç bir şey anlamıyorsun anestezi oluyorsun zaten. hatta Kaan Bey sana iyi uykular diyecek ve sonra uyanacaksın hop her şey bitmiş :)selam kızlar,biraz aradan sonra yine sorularımla geldim.yazdıklarınızdan umutlanıp kaan beyle tedaviye başlamıştım halada devam ediyoruz,şuan yumurta toplama aşamasındayım.kaan bey yumurtaları kontrol etti ve pazartesi toplayacağız dedi.kızlar bu toplama işlemi çok can yakıyor mu nasıl oluyor
genel anestezimi yoksa lokal mi veriliyor canım?hiç bir şey anlamıyorsun anestezi oluyorsun zaten. hatta Kaan Bey sana iyi uykular diyecek ve sonra uyanacaksın hop her şey bitmiş :)
hayırlısı olsun inşallah ama hiç korkma sana bir iğne vuruyorlar uyuyorsun hiç birşey anlamıyorsun cnm 15, 20 dk anca sürüyor zaten sonra uyandırıyorlar seni işlemden sonra da hiç benim ağrım olmadı çok hafif bel ve kasıklarımda hafif sancı oldu o kadar cnm çok basit bir işlem hiç canını sıkma allah yardımcın olsun sağlıklı yumurtaların toplansın inş .selam kızlar,biraz aradan sonra yine sorularımla geldim.yazdıklarınızdan umutlanıp kaan beyle tedaviye başlamıştım halada devam ediyoruz,şuan yumurta toplama aşamasındayım.kaan bey yumurtaları kontrol etti ve pazartesi toplayacağız dedi.kızlar bu toplama işlemi çok can yakıyor mu nasıl oluyor
Kızlar peki ben de bir şey sormak istiyorum yumurta toplama işlemi İrenbede mi oluyor başka yerde mi? Çünkü bana rahim filmi çekilen yeri ben hiç beğenmedim. Fiziksel ortamı çok kötüydü.hayırlısı olsun inşallah ama hiç korkma sana bir iğne vuruyorlar uyuyorsun hiç birşey anlamıyorsun cnm 15, 20 dk anca sürüyor zaten sonra uyandırıyorlar seni işlemden sonra da hiç benim ağrım olmadı çok hafif bel ve kasıklarımda hafif sancı oldu o kadar cnm çok basit bir işlem hiç canını sıkma allah yardımcın olsun sağlıklı yumurtaların toplansın inş .
çok sağol canım allah yardımcımız olsunda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.şuan hangi aşamadasın canım benimde pazartesi toplanıcak ondan sonrası nasıl oluyor?hayırlısı olsun inşallah ama hiç korkma sana bir iğne vuruyorlar uyuyorsun hiç birşey anlamıyorsun cnm 15, 20 dk anca sürüyor zaten sonra uyandırıyorlar seni işlemden sonra da hiç benim ağrım olmadı çok hafif bel ve kasıklarımda hafif sancı oldu o kadar cnm çok basit bir işlem hiç canını sıkma allah yardımcın olsun sağlıklı yumurtaların toplansın inş .
Merhaba. İrenbede oluyorsun. Steril bir ortam memnun kalırsın. Rahim filmini nerde çektirdin?Kızlar peki ben de bir şey sormak istiyorum yumurta toplama işlemi İrenbede mi oluyor başka yerde mi? Çünkü bana rahim filmi çekilen yeri ben hiç beğenmedim. Fiziksel ortamı çok kötüydü.
Merhaba. genel anestezi veriyorlar. Yapılan işlemler ödediğiniz tutara dahil.birde genel anestezi ücretli mi oluyor yoksa 4500tlnin içinde mi ?
cnm benim 2,denemem 1,deneme de olmadı bizim yumurtalar çok az ve sağlıksız çıkmıştı o yüzden dondurma ve transfer olayına daha geçemedik .yaklaşık 1 senedir tedavi görüyorum ben tekrar başa döndük vitaminler ve iğneler şimdi son 3 günüm kaldı ve ctesi kontrolden sonra istenilen boyuta geldiyse yumurtalar toplama yapılıcak önümüzdeki hafta kesin olur böyle cnm işteeee beklemek ve zaman alıyor çok işteçok sağol canım allah yardımcımız olsunda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.şuan hangi aşamadasın canım benimde pazartesi toplanıcak ondan sonrası nasıl oluyor?
yumurta toplama irenbede oluyor ben çok beğendim çok hijyen ve güzel ortam çıkınca da özel odaları var kesinlikle on numara .ama rahim filmini bilmiyorum hiç çektirmedim orda ama neden başka hastaneye yönlendirdiler seni anlamadım onu (yoksa irembe de mi çektirdin de orasımı kötüydü anlayamadım cnm ya )Kızlar peki ben de bir şey sormak istiyorum yumurta toplama işlemi İrenbede mi oluyor başka yerde mi? Çünkü bana rahim filmi çekilen yeri ben hiç beğenmedim. Fiziksel ortamı çok kötüydü.
o kadar çok bekliyoruz sabrediyoruz ki inşalah sonu güzel olur canım.benimde kaan bey bugün baktı ve 12mm dedi iyi mi kötü mü birşey demedi ctesi tekrar çağırdı kontrol edicekmiş,çatlama iğnesine bugün başlıyorum 3 gün sonra karar vericek büyük ihtimal ptesi salı toplanıcakmış,endişeliyim ne olucak nasıl olucak diye:/cnm benim 2,denemem 1,deneme de olmadı bizim yumurtalar çok az ve sağlıksız çıkmıştı o yüzden dondurma ve transfer olayına daha geçemedik .yaklaşık 1 senedir tedavi görüyorum ben tekrar başa döndük vitaminler ve iğneler şimdi son 3 günüm kaldı ve ctesi kontrolden sonra istenilen boyuta geldiyse yumurtalar toplama yapılıcak önümüzdeki hafta kesin olur böyle cnm işteeee beklemek ve zaman alıyor çok işte
Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamile duası isteriz artıkHAMİLEYİMMMMMMM
Hayırlısı olsun. Mutlu sona doğru yaklaşıyorsun inşallah:) Benimde kontrolüm var cumartesi günü. Kaçta olacak transferin? Denk gelebilirsek uğrarım yanına. Şimdiden bol şans Allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar. Sayfayı her açtığımda güzel haberler görmek beni çok mutlu ediyor. İçim umutla doluyor. Dün benim de kontrolüm vardı. Allah nasip kısmet ederse Cumartesi günü transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Sağol canım . Saat 14.00 da orada olacağım inşallah. Denk gelirse ben de çok mutlu olurumHayırlısı olsun. Mutlu sona doğru yaklaşıyorsun inşallah:) Benimde kontrolüm var cumartesi günü. Kaçta olacak transferin? Denk gelebilirsek uğrarım yanına. Şimdiden bol şans Allah yardımcın olsun.
Kaan Bey ile birlikte gittik sağlıkçılar sitesi mi neydi? Baya eski ve kasvetli bir ortamdı.Merhaba. İrenbede oluyorsun. Steril bir ortam memnun kalırsın. Rahim filmini nerde çektirdin?