Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın canım. Bence en başta yapman gereken doktoruna tam olarak güvenmek. Bu konuda Kaan Bey emin ol tereddütsüz güvenebileceğin bir insan. İsrael Aruh'u sadece duydum. Arada birde irenbede görüyorum. Ne tedavi yöntemlerini biliyorum ne de nasıl sonuçlar aldığını. Ama bizzat ben Kaan Bey'in hastası olarak sana şunu söyleyebilirim. Kaan Bey bu tedavi sürecini hiç bir şekilde ticari amaç güderek uzatmıyor. Bana daha ilk görüşmemde bu işin bir kaç ay süreceğini ve ne aşamalardan geçeceğimi dürüstçe anlattı. Hiç bir zaman boş vaatler verip oldu bittiye getirmedi. Daha dün ege tv de yaptığı programda aynen şöyle demiş " İnsanlar bize gelene kadar birçok hekim ve tedaviden geçtiği için bize geldiklerinde hemen 20-30 gün içinde her şey bitsin istiyorlar. Sabırları tükenmiş oluyor." Evet çok doğru. Bende dahil olmak üzere nerdeyse hepimiz yıllarca birçok tedavi deneyip, ticari amaç güden işletmelerden (ne yazık ki hastane diyemiyorum) geçerek Kaan Bey'e ulaştık. O nedenle lütfen gönlünü ferah tut ve bu kadar stres yapma. Tedavi sürecin boyunca da mümkünde bu olaydan kimseye bahsetme. Çünkü en yakının bile olsa emin ol kafanı karıştıracaktır. Önce Allah'a sonra Kaan Bey'e sonsuz güvenebilirsin. Kaan Bey'in şu lafı bana hep küpe olmuştur "Tohum kaliteli olsa da tarla iyi değilse bir işe yaramaz"... Allah hepimizin yardımcısı olsun ve en kısa sürede güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Sevgiler:)

Canım kafanı karıştıran insanlara kulaklarını tıka lütfen sen emin olki doğru yoldasın kaan beye güven ve yoluna devam et.kaan beyin verdiği vitaminler yumurta ve sperm kalitesini arttırmak için oldukça önemli sakın ihmal etme dediklerini harfiyen uygula bu tedavide ne zaman kaybı var ne de para kaybı başarı oranı çok yüksek bir doktor ve şunu söyleyeyim bizim asıl problemimiz eşimde varikosel sonucu sperm yetersizliği idi ve kaan bey isterseniz önce ameliyat neden olmadınız isterseniz bi deneyin belki kendiliğinden olur dedi benim yaşım 34 oldugu icin beklemek istemedik ticariamaç peşinde olsaydı böyle bir alternatif sunmazdı önce güven ,inanç,sabır sonu çok güzel olacak :)

Peki canım 1 yumurta geliştirme aşamasında kaç adet iğne kullandın? İlaçlar ve iğneler ne kadar tuttu.

Peki canım 1 yumurta geliştirme aşamasında kaç adet iğne kullandın? İlaçlar ve iğneler ne kadar tuttu.
2 hafta boyunca günde 2 tane arada 3 tane iğne vuruldum benim rezervim yaşıma göre azalmış vitaminlere ve iğnelere yaklaşık 3.000 lira vermişizdir canım ama tam rakam hatırlamıyorum

Kizlar transferde rahim kalinliginiz kacti kac mm olunca transfer yapiliyor. Birde hamile arkadaslar transferden sonra ne yaptiniz hep yatmaya gerek var mi
12-13 mm den sonra transfer günü veriliyor diye Hatırlıyorum. Iki üç gün istirahat yeterli bence,ağır işlerden uzak durarak normal hayata dönmek mantıklı. Yoksa zamanda Geçmiyor akılda hep orda oluyor. Şimdiden bol şans size.

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim. ama güzel haberler var sanırım. N nisan8335 ve P phoyt tebrik ederim. inşallah Allah tamamını erdirir. ve transferi olacak arkadaşlarım Tombiliboo misscaglayan GTY inşallah herşey yolunda gider ve bebekleriniz sizi hiç bırakmaz. ve sizlerdende güzel haberler alarak bizlerde umutla yolumuza devam ederiz inşallah. ve opusu olacak arkadaşlarıma da hayırlısı olsun bol bol ve kaliteli yumilerin olur inş. atladığım arkadaşlar olabilir en iyi dileklerim bu yoldaki tüm anne adayları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…