- 15 Mart 2008
- 97
- 208
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.521
HAMİLEYİMMMMMMM
Çok teşekkür ederimm:)Tebrikler gözünüz aydın rabbim kucaginiza sagsalim almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım.:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyenlerin başına
Çok teşekkür ederim canım.:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım. Problemimiz kaan beye gidene kadar sebepsizce. Kaan beye gidince yumurta rezervinin yaşıma göre az olduğunu öğrendik ancak bu şekilde de doğal yoldan çocuğunuz olabilir dedi. Biz daha fazla beklemek istemedik.tebrik ediyorum..allahim saglikla kucaklamayida nasip etsin ins,,probleminiz neydi acaba ??
Çok teşekkürler canım. Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin insallah:)hayirli olsun nr güzel bir haber
Çok teşekkürler tatlım. Amin hepimizin insallah:)Gözünüz aydın canım. Bebeginiz yola çıkmış. Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.
Tesekkurler canim amin inşallah canım. En kısa zamanda sizin de güzel haberlerinizi alalım inşallah.tebrikler :) darısı başımıza inşallah :)
Merhaba arkadaslar herzaman giremesemde sizi takip etmeye calisiyorum. Ne zaman sayfaya girsem hamile haberi okuyorum bu da umutlarimi arttiriyor. Bütün hamile arkadaslarimi tebrik ediyorum. Allah daim etsin insallah. Ve bize de nasip etsin bu duygulari en kisa zamanda. Bende tedavimin sonuna geldim cuma günü transferim var insallah. Sonucu aldigimda insallah bende burda hamileyim diye yazabilirim. Cünkü cok imreniyorum okudukca ve mutlu oluyorum hemen gözlerim doluyor. Hic tanimadigim insanlarin sevinclerine ortak olmak bu güzel duyguya sahit olmak cok güzel. İnsallah tedavide olan ve sonuc bekleyen tüm arkadaslarim yasar bu duygulari..[
allah sana da nasip etsin ...cümlemize de ins
Canim senin sorunun neydi tam olarakherkese çok teşekkür ederim , eski sayfalara bakarsanz burada hamile kadın iconu ile hamileim yazabili miyim diyqdm. cok şükür nasip etti. hepinize dua ediyorum. bburaya yazmakta zorlanıyorum. tekrar tesekkür ederim
Canım benim de yumurta rezervi azlığı var. 3 aydır vitaminlere devam ediyorum. Nasipse martta asıl tedaviye başlamak istiyorum. Sana sormak istediğim şu. FSH ve amh, 22. gün progesteron kaçtı? Taslakta kaç yumurta görülüyordu? Bir de yumurta toplama 1 kere mi yapıldı? Kaç yumurtan toplanıp döllendi?Çok teşekkür ederim canım. Problemimiz kaan beye gidene kadar sebepsizce. Kaan beye gidince yumurta rezervinin yaşıma göre az olduğunu öğrendik ancak bu şekilde de doğal yoldan çocuğunuz olabilir dedi. Biz daha fazla beklemek istemedik.
Canım test yapsana yaaa. 10 gün epeyce çokmuş. Saha önce hiç bu kadar geçmiş miydi? İnşallah doğal yolla hamilesindir.Ay cok sabirsizim kendi kendime ne zaman bitecek bu vitaminler ne zaman olucak umytluyum olucak allahin izniyle 10 gun gunum gecti test yapmaya korkuyorum gene hüsran olucak diye keske hamile olcam kurtulurum bu dertten rabbim olmayan isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin
HAMİLEYİMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMM