Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Iyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü dr kaan beyle ilk görüşmem vardı güzel geçti adetliydim muayene oldum sağda 7 solda 10 yumurta varmış.eşimin sperm testini bir kez yaptırmıştık sperm sayısı az ve hızı yavaş çıktı dr kaan bey ister tekrarlayın birde üroloji dr muayene olun belkim küçük sorun olabilir ameliyat olabilirsin bu süreç biraz uzun olabilir ben beklerim yada beklemek istemiyorum derseniz bidahaki adet döneminde gelin tüp bebek e başlayalım dedi.% 60- 70 başarı oranı verdi.eşinde bizim gibi problem olanların ilk denemesinde olumlu sonuç alan varmı

Cnm kontrol oldum 4 gün daha iğne verdi 9cm olmuş daha küçük dedi 16 cn olması gerekiyor çünkü ctesi tekrar gidicem yine kontrol ondan sonra kesin olur ve önümüzdeki hafta toplama yapılır dedi tabi kesin değil yine bakalım Seninde toplama aşamasındamı cnm tedavin şuan

Merhaba tuana. Bizde de eşimin değerleri düşük,sayı fena değil ama Hız düşük morfoloji de 1 maalesef. Bizim durumumuzdakilerin şansı yüksek çünkü tüp bebekte zaten en iyi sperm seçilip yerleştiriliyor yeterki tedavi düzgün olsun. Geriye sadece tutunmak kalıyor oda Allah'ın izniyle olur inşallah. Sen içini ferah tut.

Evt cnm igne oluyorum 1 kere 7 yumurtam toplandi 1 embriyo olustu bu ikinci toplama olacak yarin kontrolum var

Evt cnm igne oluyorum 1 kere 7 yumurtam toplandi 1 embriyo olustu bu ikinci toplama olacak yarin kontrolum var
İnş cnm seninde hayırlısı bol bol ve sağlıklı yumurtalar olur inş, benimde 2.toplamam benim ilk seferde hiç olmadı sıfır çıktı o yüzden korkuyorum bakalım hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

merhaba bizim sperm sayımız 1 milyondu. birçok ürolojı doktoruna gıttık hepsı zaman kaybıydı bizim için.. yumurta sayın falan cok ıyı maşallah cok sanslısın bence tüp deneyın biz ilk denememızde pozitifi gördük cok sükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…