Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
Sizin eşleriniz hep irenbe de mi yaptırdı dışarıdan kabul edilmiyor mu? 21 i cumartesi randevum vardı. İl dışından geliyordum eşim gelmeyecekti, izin alamamıştı bu sefere. Şimdi tüm planlar bozuldu off yaaa.

Arkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
Sizin eşleriniz hep irenbe de mi yaptırdı dışarıdan kabul edilmiyor mu? 21 i cumartesi randevum vardı. İl dışından geliyordum eşim gelmeyecekti, izin alamamıştı bu sefere. Şimdi tüm planlar bozuldu off yaaa.
Canım biz de devlette yaptırmıştık kabul ettiler. Çünkü bizde sorun eşimde. Onun üroloğunun yazdığı rapor vardı. Kaan bey raporu okuyunca gerek görmedi yinelemeye.

ne gerek var niye tekrar istemişler ki? Bizden istemediler. Biz şifada yaptırmıştık 3 kez. Farklı tarihlerde. O zamanlar daha İrenbe'ye başvurmamıştık. Bir daha istemediler bizden.

Merhaba arkadaşlar. Sayfayı her açtığımda güzel haberler görmek beni çok mutlu ediyor. İçim umutla doluyor. Dün benim de kontrolüm vardı. Allah nasip kısmet ederse Cumartesi günü transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Canım çok sevindim mutlu sona çok az kalmış bol bol dua et senin de güzel haberlerini bekliyoruz

Canım biz özelde yaptirmistik ama hastanede tekrarladilar

Merhaba arkadaşlar. Sayfayı her açtığımda güzel haberler görmek beni çok mutlu ediyor. İçim umutla doluyor. Dün benim de kontrolüm vardı. Allah nasip kısmet ederse Cumartesi günü transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Mutlu sona sende yaklaştın inşallah oğluşuna kardeş gelicek rabbim onların dualarını kabul ediyor bebeklerin annelerini hiç bırakmasınlar kaç tane transfer edilecek?

biz iki kez aşılama yaptırmıştık ordaki yıkama sonuçlarımız vardı kaan bey gerek yok bi daha yapılmasına dedi yaptırmadık ayrıca o sonuçlarıda hiç bi merkeze vermedik haberleri bile yok spermiyogram sonuçlarından. bence gerek yok sen boşuna kafanı karıştırmışsın. ayrıca sorun sendeyse hiç gerek yok.

Mutlu sona sende yaklaştın inşallah oğluşuna kardeş gelicek rabbim onların dualarını kabul ediyor bebeklerin annelerini hiç bırakmasınlar kaç tane transfer edilecek?
Kaç tane transfer edileceğini söylemedi agapocum. Zaten üç tane benim. Inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder, hepimizin yüzünü güldürür. Çok heyecanlıyım. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu. Büyük gün geldi çattı. Sen de hamilesin dua et benim için

Iyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü dr kaan beyle ilk görüşmem vardı güzel geçti adetliydim muayene oldum sağda 7 solda 10 yumurta varmış.eşimin sperm testini bir kez yaptırmıştık sperm sayısı az ve hızı yavaş çıktı dr kaan bey ister tekrarlayın birde üroloji dr muayene olun belkim küçük sorun olabilir ameliyat olabilirsin bu süreç biraz uzun olabilir ben beklerim yada beklemek istemiyorum derseniz bidahaki adet döneminde gelin tüp bebek e başlayalım dedi.% 60- 70 başarı oranı verdi.eşinde bizim gibi problem olanların ilk denemesinde olumlu sonuç alan varmı
canim senin esin daha önce hic gitmedi mi ki ürolaja kaan bey tavsiye ediyor..??? tüp bebek tedavilerine baslamadan önce mutlaka yapilmasi gereken bsy bu ztn ,,ama genelde tüp bebek yapmaya yetecek kadar sperm varsa doktorlar ameliyata gerek duymaz..

Kızlar merhaba. Kaan beyin istediği kan tahlili sonuçlarımı aldım ve sedimantasyon yüksek çıktı. Sonucu Faxlarsınız Demişti ama sanırım gidip Konuşmayı tercih edeceğim vakti varsa. Siz hatırlıyor musunuz sedimantasyon değerinizi? 1 saatte en yüksek referans değer 20 olmalıyken benim ki 50.

Arkadaşlarım aklıma bir nokta takıldı sormak istedi. Kaan Bey de mini tüp bebek yöntemini mi kullanıyor? Yani yumurta geliştirme aşamasında az iğneyle ve ilaçla yumurta mı geliştiriyor?
Örneğin rezerv problemi olan arkadaşlarım, 1 yumurta geliştirme dönemi için kaç iğne kullandınız? Ve bunun dışında hangi ilaçları kullanıp ne kadar ödediniz?
Diğer arkadaşlarım da yanıtlayabilir.

Bir arkadaşım kafamı karıştırdı da neden israeli tercih etmedin? İsrael daha az ilaçla sonuca ulaşıyormuş, Kaan Bey baya ilaç ve vitamin yüklüyormuş diye?
Özellikle hamile ve yeterli yumurta toplanan arkadaşlarımın beni yeniden rahatlatması ümidiyle:110:
Ah kızlar bu aralar psikolojim çok bozuk, idare edin artık... Her gün rüyamda irenbeyi Kaan Beyi görüyorum.

X