- 12 Ağustos 2014
- 134
- 333
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.541
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel tebrik ederim sağlıkla biran önce günler geçer ve kucağına alırsın inşalah cnmm.GÖZÜNÜZ AYDIN. Sağlıkla büyüsün, doğsun inşallah. Dikkat et kendine :)
Malesef bu gun lekelenme oldu en son böyle günüm gectiginde hsmileydim düsmüstü nasip bakalim.Canım test yapsana yaaa. 10 gün epeyce çokmuş. Saha önce hiç bu kadar geçmiş miydi? İnşallah doğal yolla hamilesindir.
Belki yerleşme kanaması falandır.Malesef bu gun lekelenme oldu en son böyle günüm gectiginde hsmileydim düsmüstü nasip bakalim.
Izmirdilek arkadasim merhaba kontrolun nasil gecti ne zamana toplamaya karar verildi benim de yarin kontrolum varmrh arkadaşlar benimde bugün kontrolüm var inşallah yumurtalar çok olmuştur ve büyümüştürler de haftasonu toplama yapılır artık günler geçmiyor beklemek çok zor
Izmirdilek arkadasim merhaba kontrolun nasil gecti ne zamana toplamaya karar verildi benim de yarin kontrolum var
Merhaba tuana. Bizde de eşimin değerleri düşük,sayı fena değil ama Hız düşük morfoloji de 1 maalesef. Bizim durumumuzdakilerin şansı yüksek çünkü tüp bebekte zaten en iyi sperm seçilip yerleştiriliyor yeterki tedavi düzgün olsun. Geriye sadece tutunmak kalıyor oda Allah'ın izniyle olur inşallah. Sen içini ferah tut.Iyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü dr kaan beyle ilk görüşmem vardı güzel geçti adetliydim muayene oldum sağda 7 solda 10 yumurta varmış.eşimin sperm testini bir kez yaptırmıştık sperm sayısı az ve hızı yavaş çıktı dr kaan bey ister tekrarlayın birde üroloji dr muayene olun belkim küçük sorun olabilir ameliyat olabilirsin bu süreç biraz uzun olabilir ben beklerim yada beklemek istemiyorum derseniz bidahaki adet döneminde gelin tüp bebek e başlayalım dedi.% 60- 70 başarı oranı verdi.eşinde bizim gibi problem olanların ilk denemesinde olumlu sonuç alan varmı
Evt cnm igne oluyorum 1 kere 7 yumurtam toplandi 1 embriyo olustu bu ikinci toplama olacak yarin kontrolum varCnm kontrol oldum 4 gün daha iğne verdi 9cm olmuş daha küçük dedi 16 cn olması gerekiyor çünkü ctesi tekrar gidicem yine kontrol ondan sonra kesin olur ve önümüzdeki hafta toplama yapılır dedi tabi kesin değil yine bakalım Seninde toplama aşamasındamı cnm tedavin şuan
İnş cnm seninde hayırlısı bol bol ve sağlıklı yumurtalar olur inş, benimde 2.toplamam benim ilk seferde hiç olmadı sıfır çıktı o yüzden korkuyorum bakalım hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun cnmEvt cnm igne oluyorum 1 kere 7 yumurtam toplandi 1 embriyo olustu bu ikinci toplama olacak yarin kontrolum var
Cumlemizin canim allah hayirlisi neyse onu versin ben de cok korkuyorumİnş cnm seninde hayırlısı bol bol ve sağlıklı yumurtalar olur inş, benimde 2.toplamam benim ilk seferde hiç olmadı sıfır çıktı o yüzden korkuyorum bakalım hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun cnm
Alkışşşş darısı bizim başımızaHAMİLEYİMMMMMMM
valla bende bilemediğimden endofermi aç karnına alıp karnım doyunca üstüne duphaston içtim..iyi akşamlar kızlar duphaston ilacını aç mı tok mu içiyorum doktor belirtmemiş
erim çok güzell darısı başımıza hepimizin inşallahAlkışşşş darısı bizim başımıza
merhaba bizim sperm sayımız 1 milyondu. birçok ürolojı doktoruna gıttık hepsı zaman kaybıydı bizim için.. yumurta sayın falan cok ıyı maşallah cok sanslısın bence tüp deneyın biz ilk denememızde pozitifi gördük cok sükür..Iyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü dr kaan beyle ilk görüşmem vardı güzel geçti adetliydim muayene oldum sağda 7 solda 10 yumurta varmış.eşimin sperm testini bir kez yaptırmıştık sperm sayısı az ve hızı yavaş çıktı dr kaan bey ister tekrarlayın birde üroloji dr muayene olun belkim küçük sorun olabilir ameliyat olabilirsin bu süreç biraz uzun olabilir ben beklerim yada beklemek istemiyorum derseniz bidahaki adet döneminde gelin tüp bebek e başlayalım dedi.% 60- 70 başarı oranı verdi.eşinde bizim gibi problem olanların ilk denemesinde olumlu sonuç alan varmı
Duphaston tok estrofem aç içiliyor kızlarvalla bende bilemediğimden endofermi aç karnına alıp karnım doyunca üstüne duphaston içtim..
yemek üstüne tatlı gibi
mrh cnm merak ettim nasıl geçti kontrolün inş.çok fazla olmuştur yumurtalar ve haftasonuna kadar da toplama yapılır .sanırım seninde yumurta rezervi az diymi cnmCumlemizin canim allah hayirlisi neyse onu versin ben de cok korkuyorum