- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.581
Canım biz de devlette yaptırmıştık kabul ettiler. Çünkü bizde sorun eşimde. Onun üroloğunun yazdığı rapor vardı. Kaan bey raporu okuyunca gerek görmedi yinelemeye.Arkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
Sizin eşleriniz hep irenbe de mi yaptırdı dışarıdan kabul edilmiyor mu? 21 i cumartesi randevum vardı. İl dışından geliyordum eşim gelmeyecekti, izin alamamıştı bu sefere. Şimdi tüm planlar bozuldu off yaaa.
Cnm pzt toplanacakanladım cnm bizde de bende sorun işte bakalım benim ctesi belli olucak kontrol var yine yazarım zaten sende haber ver merak ediyor insan çok noldu nasıl geçti diye inş cnm güzel haberlerle dönersiniz bol şans larr
ne gerek var niye tekrar istemişler ki? Bizden istemediler. Biz şifada yaptırmıştık 3 kez. Farklı tarihlerde. O zamanlar daha İrenbe'ye başvurmamıştık. Bir daha istemediler bizden.Arkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
Sizin eşleriniz hep irenbe de mi yaptırdı dışarıdan kabul edilmiyor mu? 21 i cumartesi randevum vardı. İl dışından geliyordum eşim gelmeyecekti, izin alamamıştı bu sefere. Şimdi tüm planlar bozuldu off yaaa.
genel anestezi canım. direkt uyuyorsun ama çok kısa. işlem bittikten sonra ayılıyorsun.genel anestezimi yoksa lokal mi veriliyor canım?
kaç adet yumurta büyümüş canım ? toplamaları art arda yaptırmadığınız iyi olmuş. ara vermek biraz toparlanmak ( hem maddi hem manevi) çok daha iyi oluyor.Cnm pzt toplanacak
Canım çok sevindim mutlu sona çok az kalmış bol bol dua et senin de güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar. Sayfayı her açtığımda güzel haberler görmek beni çok mutlu ediyor. İçim umutla doluyor. Dün benim de kontrolüm vardı. Allah nasip kısmet ederse Cumartesi günü transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Canım biz özelde yaptirmistik ama hastanede tekrarladilarArkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
İrenbe'de ne kadara yapıyorlar canım ? Bir dahaki opu olmadan tekrarlamak istiyoruz da biz.Canım biz özelde yaptirmistik ama hastanede tekrarladilar
Tam sayiyi bilmiyorum cnm sayica cok fazla dedi en buyugu 13.5 dedikaç adet yumurta büyümüş canım ? toplamaları art arda yaptırmadığınız iyi olmuş. ara vermek biraz toparlanmak ( hem maddi hem manevi) çok daha iyi oluyor.
Mutlu sona sende yaklaştın inşallah oğluşuna kardeş gelicek rabbim onların dualarını kabul ediyor bebeklerin annelerini hiç bırakmasınlar kaç tane transfer edilecek?Merhaba arkadaşlar. Sayfayı her açtığımda güzel haberler görmek beni çok mutlu ediyor. İçim umutla doluyor. Dün benim de kontrolüm vardı. Allah nasip kısmet ederse Cumartesi günü transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Yanlış hatırlamıyorsam 80lira vermiştik ama şimdi fiyatlar değişmiş vezneye bir sorun istersenizİrenbe'de ne kadara yapıyorlar canım ? Bir dahaki opu olmadan tekrarlamak istiyoruz da biz.
biz iki kez aşılama yaptırmıştık ordaki yıkama sonuçlarımız vardı kaan bey gerek yok bi daha yapılmasına dedi yaptırmadık ayrıca o sonuçlarıda hiç bi merkeze vermedik haberleri bile yok spermiyogram sonuçlarından. bence gerek yok sen boşuna kafanı karıştırmışsın. ayrıca sorun sendeyse hiç gerek yok.Arkadaşlar şu an aklıma bir şey takıldı. Şimdi biz Martta tedaviye başlarız diyodum. Son bir kez aradım İrenbe'yi dosyada eksiklik var mı diye? Bir de şeytan dürttü sordum. Eşimin spermiyogramı 1 kez yapılmıştı tekrar ister misiniz diye. Biz devlette yaptırmıştık spermiyogramı sonuçlar iyiydi adet falan 80 milyondu. Ama bana dediler ki işleme başlamadan önce son bir kez de burada yaptırmanız gerekiyor çünkü bezen dışarıda yanılma olabiliyor diye.
Sağolasın canım. Bol bol dua ediyorum,siz hamile arkadaşlarımdan da dua rica ediyorum. Inşallah ben de size güzel haberler verip buraya hamileyim yazabilirimCanım çok sevindim mutlu sona çok az kalmış bol bol dua et senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Kaç tane transfer edileceğini söylemedi agapocum. Zaten üç tane benim. Inşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder, hepimizin yüzünü güldürür. Çok heyecanlıyım. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu. Büyük gün geldi çattı. Sen de hamilesin dua et benim içinMutlu sona sende yaklaştın inşallah oğluşuna kardeş gelicek rabbim onların dualarını kabul ediyor bebeklerin annelerini hiç bırakmasınlar kaç tane transfer edilecek?
Sağolasın canım. Bol bol dua ediyorum,siz hamile arkadaşlarımdan da dua rica ediyorum. Inşallah ben de size güzel haberler verip buraya hamileyim yazabilirim
canim senin esin daha önce hic gitmedi mi ki ürolaja kaan bey tavsiye ediyor..??? tüp bebek tedavilerine baslamadan önce mutlaka yapilmasi gereken bsy bu ztn ,,ama genelde tüp bebek yapmaya yetecek kadar sperm varsa doktorlar ameliyata gerek duymaz..Iyi akşamlar arkadaşlar pazartesi günü dr kaan beyle ilk görüşmem vardı güzel geçti adetliydim muayene oldum sağda 7 solda 10 yumurta varmış.eşimin sperm testini bir kez yaptırmıştık sperm sayısı az ve hızı yavaş çıktı dr kaan bey ister tekrarlayın birde üroloji dr muayene olun belkim küçük sorun olabilir ameliyat olabilirsin bu süreç biraz uzun olabilir ben beklerim yada beklemek istemiyorum derseniz bidahaki adet döneminde gelin tüp bebek e başlayalım dedi.% 60- 70 başarı oranı verdi.eşinde bizim gibi problem olanların ilk denemesinde olumlu sonuç alan varmı
Görünce yazayim dedim cnm..sadece sperm testi yapmisti esim 60 tl idi..sonra bir daha esim sperm verdi dondurmak icin onda da 130 tl ödeme yaptik !!*İrenbe'de ne kadara yapıyorlar canım ? Bir dahaki opu olmadan tekrarlamak istiyoruz da biz.