Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yok ben sorun neydi derken problemleri neydi diye sormak istemostim arkadasim :) ama geneli olumlu sanirim buda bana umut veriyor.ben adet gunumu bekliyorum.kaan beyle baslicam.insallah hersey cok guzel olur
hayirlisi artik :KK66:
bi kaçını diyim hepsinin farklıydı biri rezerv azlığı biri pko biri erkek infertilitesi azospermdi. diğerlerini bende hatırlamıyorum.

OTE="cycas, post: 39849732, member: 474399"]bi kaçını diyim hepsinin farklıydı biri rezerv azlığı biri pko biri erkek infertilitesi azospermdi. diğerlerini bende hatırlamıyorum.[/QUOTE]
Anladım canım benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum :KK43:

Benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum :KK43:

Benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum :KK43:
Merhaba arkadaşım. Sen içini ferah tut Hayırlısıyla olur inşallah. Tüplerle işin yok biliyorsun tüp bebekte. Şansın yüksek yani ☺️

X