Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yok ben sorun neydi derken problemleri neydi diye sormak istemostim arkadasim :) ama geneli olumlu sanirim buda bana umut veriyor.ben adet gunumu bekliyorum.kaan beyle baslicam.insallah hersey cok guzel olur
hayirlisi artik
bi kaçını diyim hepsinin farklıydı biri rezerv azlığı biri pko biri erkek infertilitesi azospermdi. diğerlerini bende hatırlamıyorum.

OTE="cycas, post: 39849732, member: 474399"]bi kaçını diyim hepsinin farklıydı biri rezerv azlığı biri pko biri erkek infertilitesi azospermdi. diğerlerini bende hatırlamıyorum.[/QUOTE]
Anladım canım benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum

Benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum

Benim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum
Merhaba arkadaşım. Sen içini ferah tut Hayırlısıyla olur inşallah. Tüplerle işin yok biliyorsun tüp bebekte. Şansın yüksek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…