- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 40
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.501
Evet ya bende cok merak ettim.insallah guzel haberle gelirdstn24 .!.:ins güzel haberle gelir ,,bende merak ettim
bi kaçını diyim hepsinin farklıydı biri rezerv azlığı biri pko biri erkek infertilitesi azospermdi. diğerlerini bende hatırlamıyorum.Yok ben sorun neydi derken problemleri neydi diye sormak istemostim arkadasim :) ama geneli olumlu sanirim buda bana umut veriyor.ben adet gunumu bekliyorum.kaan beyle baslicam.insallah hersey cok guzel olur
hayirlisi artik
Merhaba arkadaşım. Sen içini ferah tut Hayırlısıyla olur inşallah. Tüplerle işin yok biliyorsun tüp bebekte. Şansın yüksek yaniBenim tuplerim kapalı. Benimle ayni durumda olupta olumlu olumsuz sonuclarinizi ve tedavi surecinizi anlatirsaniz cok sevinirim. Cunku cok heycanliyim.olmamasindan cok korkuyorum
Tebrik ederim allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin cok sevindimHAMİLEYİMMMMMMM
Tebrik ederim arkadasım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.HAMİLEYİMMMMMMM
tebrikler inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)HAMİLEYİMMMMMMM
Çoook sevindim arkadaşım. Allah tamamını erdirsin. Değer kaç çıktıHAMİLEYİMMMMMMM
Cnm ya mutluluguna brz da olsa ortak olabildigimiz icin mutluyum,,,cok sevindim,,allahim tamamina erdirsin ins..HAMİLEYİMMMMMMM
GÖzünaydın rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsinHAMİLEYİMMMMMMM
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cik sevindimHAMİLEYİMMMMMMM
Allah tamamina erdirsin bizede burada hamileyimmmm demeyi nasip etsinHAMİLEYİMMMMMMM