Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım inşallah olumlu sonuclar verirsin bize.dualarimiz seninle..UOTE="phoyt, post: 39841099, member: 417707"]kızlar bugün test günüm, kan verdim bekliyorum. ne olur dua edin olur mu?[/QUOTE]
Ca

Tebrikler canım, süper haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Merhaba. Nasıl gidiyor hamilelik? Başladın mı hareketleri hissetmeye:)
merhaba canım.. 19. haftadan beri minik pıtpıtlar hissediyorum ama bu hafta coştu, ciddi tepikler geliyor arada, elimle hisedebilmek te harika bir duygu.. Arada yerimden zıplatıyor beni.. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
sadece uykular sıkıntılı artık, sırt, bel ağrılarım oluyor gece yatarken, yastıkla falan da destekliyorum ama nafile..
cuma günü kontrolümüz var, görücez cimcimeyi, bakalım napıyor.

Sen nasılsın? çok az kaldı artık.. Tarih belirlediniz mi Kaan Bey'le? Heyecan durumu nasıl? Sağlıkla al kucağına inşallah oğluşunu...

Oyyy yesinler o şekeri:) Maşallah canım Allah esirgesin. Daha dur sen benim aylara gel uyku hepten gidiyor:) Ama olsun sonucu bilmek insanı teselli eden. Bizde henüz tarih belirlemedik ama Kaan Bey 39 hafta dolsun alırım dedi. O da muhtemelen 14-15 nisan gibi. Sanırım ay sonuna doğru belirler. Heyecan çok fazla. Aynı zamanda korkuda tabi:) Ben genel uyumak istiyordum. Kaan Bey olur mu öyle şey ne güzel bebeğini görürsün sohbet ede ede doğum yaptırıyoruz biz dedi. Yani epidural yapacak:) Ama uyanık olmak beni tedirgin ediyor. Hayırlısı bakalım:)

Hayırlısı canım yaa... Bana da 39. haftada alırım dedi. Riske girmek istemiyor. Ben kesinlikle uyumak istemiyorum, ilk çıktığı anda görmek istiyorum, uyanmayı beklemek istemiyorum. Bende enteresan şekilde hiç korku yok, ama bebeğimi kucağıma alma düşüncesi bile heyecanlandırmaya yetiyor... Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın, bebeklerimize kavuştursun...

Amin canım amin inşallah. Allah gönlüne göre versin. Rabbim bekleyen dileyen herkese de nasip etsin bu duyguları.

Özlemcim epidural olmuştum ben oğlumda hiç korkma sakın çok keyifli oluyor bebeğinin ilk sesini duyuyorsun ve ilk anlarını görüp kokluyorsun bence onu ilk görmek annenin hakkı nasip olursa yine epidural yapmak istiyorum tavsiye ederim :)

ben günaşırı 10 ünite yapıyorum 11 veya 12 doz çıkabilir bitene kadar yap dediler bana

Canım sağolasın valla hem çok istiyorum hem de korkuyorum ama yavaş yavaş alıştırmaya başladım bu duruma kendimi:) Geçen gün hastaneyi görmeye gittim tesadüfen ameliyathaneye inmişim asansörle:) Bir an o ortamı görünce kanım dondu resmen. Esasında daha önce ameliyat oldum iyi biliyorum bu ortamı ama o zaman genel uyumuştum. Bakalım bu nasıl olacak. Bu arada bebişin kalp sesini duymuşsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Buaralar herkes olumlu sonuc paylasiyor.kaanbeyin 100 hastasindan90i olunlu oluyo galiba.olumsuz olan az gibi.onlar neden olumsuz oldu acaba sorun neydi? Icim umutla doluo boyle gorunce.Allah im bizede nasip etsin iinşallah
merhaba olmayanların olmamasının sebebi sorundan ziyade nasip işi.. misal örnek vereyim iki pko lu arkadaştan ikisinede transfer yapılıp biri pozitif biri negatif sonuç alabilir. zaten %100 olursa ben doktorumuz ermiş derim

Yok ben sorun neydi derken problemleri neydi diye sormak istemostim arkadasim :) ama geneli olumlu sanirim buda bana umut veriyor.ben adet gunumu bekliyorum.kaan beyle baslicam.insallah hersey cok guzel olur
hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…