Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende de son 10 gündür var zaten bulantı canım. Başlamazsa şanslı say kendini. Bulantısız gebelik geçiren arkadaşlarım var, merak etme :)

ah arkadaşlar ah

hamile arkadaşlarımın mide bulantısı durumlarını okudum da buna bile özeneceğim aklıma gelmezdi :)
yine de allah hepimize sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin:)
kızlar benim bir arkadaşım nerdeyse 6 ay boyunca midesi bulandı. Annesinin de öyleymiş. Sürekli çubuklu kraker bulunduruyordu yanında. İsterseniz onu deneyin.

Rabbim senin de yüzünü güldürecektir, sadece zamanını bekliyordur. En kısa zamanda bu dileğine kavuşman dileği ve dua ile...

Peki canım kaç folikül görünüyordu ultrasonda ve kaç yumurta toplanmıştı? Bir de süreç ne kadar sürüyor? opu, histo, transfer her biri ne kadar? Sen İzmirde mi yaşıyorsun?
Canım aynen ben de nasıl ozeniyorum bir bilsen

Arkadaslar bu bahsettiğiniz histo ilacli rahim filmi mi oluyor. Bana geçen ay tetkik amacıyla yapılan ile aynı mı acaba.

Canım sana yapılan hsg Kaan hoca mutlaka yapıyor histeroskopi hem o esnada rahime çizik işleminide uyguluyor

HİSTEROSKOPİ

Rahim içi boşluğunun incelenmesinde tanısal histeroskopinin önemi tartışılmaz. Histeroskopi ile kavitenin (rahim içi boşluğunun) hacmi ve şekli konusunda oldukça net bir bilgi edinilebildiği gibi, bu yöntem endometrium kalınlığı ve yüzeyi hakkında da bir fikir verir. Bu yöntemin alternatifleri HSG (Histerosalpingografi) ve tercihen 3 boyutlu olarak yapılan ultrasonografidir. Ancak HSG ile histeroskopinin etkinliğini karşılaştıran pek çok çalışma, histeroskopinin daha üstün olduğunu göstermektedir.

Rahim içi hasarlama yöntemi: Rahim-içi dokusunun gebelik için daha uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalardan birisidir. Tüp bebek işlemine başlanacak adet döneminden bir ay önce yapılan işlemde ise endometrial biyopsi alır gibi çizikler atarak veya ofis histeroskopi ile rahim-içi dokusuna hafifçe hasar verilerek yapılmaktadır. İşte bu şekilde vücut dokularının, yaralanmaya verdiği yanıtı rahim içi dokusu ve kendisini iyileştirmeye çalışmaktadır. Bu iyileştirme sürecinde dokuda açığa çıkan büyüme, iyileştirme ve yapıştırma faktörleri, bir sonraki dönemde embriyonun tutunma şansını arttırmaktadır.

Yöntem acısız ve basit bir yöntemdir..

Iyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunu merdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara(benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))

Geçmiş olsun önce iyileş dinlen sonra devam ümidini kaybetme Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecek

Arkadaslar bu bahsettiğiniz histo ilacli rahim filmi mi oluyor. Bana geçen ay tetkik amacıyla yapılan ile aynı mı acaba.
Muayene odasi gibi bir odada sana narkoz verecekler.islem kisa sureli sen hicbir sey hissetmiyorsun..rahat ol kaan bey transfer oncesi hastalarina yapiyor embriyonun tutunmasi icin cizik atiyor. yaklasik 15 gun sonrada transfer olacaksin.Allah yardimcin olsun

Büyük geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Gelmiş geçmiş olsun canım

Slm arkadaşlar ben vitaminleri iciyorum midem aceyip agiriyor bu tür sikayeti olan oldumu siz gün icerisinemi yayarak iciyordunuz yoksa hepsini birdenmi:) ben hepsini birden ictim esim kızdı

Slm arkadaşlar ben vitaminleri iciyorum midem aceyip agiriyor bu tür sikayeti olan oldumu siz gün icerisinemi yayarak iciyordunuz yoksa hepsini birdenmi:) ben hepsini birden ictim esim kızdı
Arkadaşım, ben gıda mühendisi bilgimle cevaplayayım sorunu. Hepsini birden içersen birbirlerinin emilimlerini azaltırlar ve pek fayda göremeyebilirsin. Gün içinde yayarak içmen en faydalısı. Sana da aynı vitaminler mi verildi bilmiyorum ama bana verilenler üzerinden nasıl kullandığımı açıklayayım. Bu arada eşim de gıdacı ikimiz oturduk planladık Sabah kalkınca ilk iş aç karnına 2 paket inofolik, redoksan c nin yarısı ve çörek otu yağı içiyorum (Bunu kendim aldım doktor vermedi), böylelikle güne c vitamini ile başlamış oluyorum.kahvaltıdan hemen sonra koenzim Q 10 ve E vitamini içiyorum. E vitaminin emilimini artırmak için zeytinyağı tüketmek önemli veya E vitaminin herhangi yağlı yediğin öğünden sonra da alabilirsin. Kahvaltıdan 1 saat sonra falan dil altı b vitaminini alıyorum. Öğlen yemekten sonra bemiksi içiyorum. Saat 3 gibi redoksanın diğer yarısını içiyorum. Redoksanı ikiye bölmemim nedeni c vitamini fazlasının idrarla atılması bu nedenle yarıya bölerek tüketiyorum ki gün içindeki ihtiyacımı peyderpey gidersin. Özellikle Bemiks c yi redoksan ve diğer dil altı b ile çok yakın alma aynı anda yükleme yapmış olursun. Akşam yemeğinden önce de diğer 2 paket inofoliki içiyorum veee bitiyor
Vitaminlerin ne kadar kullanılacağı sana bağlıdır herhalde. Onu doktora sorabilirsin.
Bunun dışında bu sıralar incir kürü de uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…