- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.081
Kızlar benim midem hiç bulanmıyor ilk gebeliğimde şimdiye başlamıştı ve şiddetli bir şekilde 2 ay sürmüştü 2ay boyunca çubuk kraker ve peynir ekmekten başka birşey yiyememiştim şimdi olmazsa kendimi çok şanslı hissedicem ama sizi okudukçada acaba bir sorunmu varda benim bulantım yok diyorum yada ikinci diyemi olmuyor ve ya daha başlıyacakmı ki
ah arkadaşlar ah
hamile arkadaşlarımın mide bulantısı durumlarını okudum da buna bile özeneceğim aklıma gelmezdi :)
yine de allah hepimize sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin:)
kızlar benim bir arkadaşım nerdeyse 6 ay boyunca midesi bulandı. Annesinin de öyleymiş. Sürekli çubuklu kraker bulunduruyordu yanında. İsterseniz onu deneyin.
Peki canım kaç folikül görünüyordu ultrasonda ve kaç yumurta toplanmıştı? Bir de süreç ne kadar sürüyor? opu, histo, transfer her biri ne kadar? Sen İzmirde mi yaşıyorsun?Canım senin rezervin düşük değilki 4 iyi bence fsh sorun yaratabilir benim amh 0.62 di fsh düşüktü umutsuzluğa kapılma bak ben sana umut olayım sadece 2 kardan bebeğimiz vardı başkada yoktu rabbim izin verdi birbebeği m benimle sen kaan beye güven tecrubesi tartışılmaz o en doğru kararı verir :)
Canım aynen ben de nasıl ozeniyorum bir bilsenah arkadaşlar ah
hamile arkadaşlarımın mide bulantısı durumlarını okudum da buna bile özeneceğim aklıma gelmezdi :)
yine de allah hepimize sağlıklı rahat hamilelikler nasip etsin:)
kızlar benim bir arkadaşım nerdeyse 6 ay boyunca midesi bulandı. Annesinin de öyleymiş. Sürekli çubuklu kraker bulunduruyordu yanında. İsterseniz onu deneyin.
İnşallah bebegine kavuşma vakti gelmiştir. Olacak gör bak. Sen ne kadar sürede bu aşamaya geldin. Kaç ay sürdü. Bir de problem neydiSelamlar herkese , benim transferim cuma günü 114.30 da . Dualarınızı bekliyorummmm
benimde perşembe günü nasipse Allah yardımcımız olsun hepimizinSelamlar herkese , benim transferim cuma günü 114.30 da . Dualarınızı bekliyorummmm
Arkadaslar bu bahsettiğiniz histo ilacli rahim filmi mi oluyor. Bana geçen ay tetkik amacıyla yapılan ile aynı mı acaba.
Iyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
Muayene odasi gibi bir odada sana narkoz verecekler.islem kisa sureli sen hicbir sey hissetmiyorsun..rahat ol kaan bey transfer oncesi hastalarina yapiyor embriyonun tutunmasi icin cizik atiyor. yaklasik 15 gun sonrada transfer olacaksin.Allah yardimcin olsunArkadaslar bu bahsettiğiniz histo ilacli rahim filmi mi oluyor. Bana geçen ay tetkik amacıyla yapılan ile aynı mı acaba.
Iyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
Gelmiş geçmiş olsun canımIyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
İyi canım çok şükür. Şimdilik bir sorunumuz yok İnşallah hep böyle gider. Az kaldı zaten. Heyecan, korku hepsi bir arada günler azaldıkça:)Tamam canım, Kaan Bey' e bende sormayı düşünüyordum. Teşekkürler. Minik Kaan nasıl annesi
Arkadaşım, ben gıda mühendisi bilgimle cevaplayayım sorunu. Hepsini birden içersen birbirlerinin emilimlerini azaltırlar ve pek fayda göremeyebilirsin. Gün içinde yayarak içmen en faydalısı. Sana da aynı vitaminler mi verildi bilmiyorum ama bana verilenler üzerinden nasıl kullandığımı açıklayayım. Bu arada eşim de gıdacı ikimiz oturduk planladıkSlm arkadaşlar ben vitaminleri iciyorum midem aceyip agiriyor bu tür sikayeti olan oldumu siz gün icerisinemi yayarak iciyordunuz yoksa hepsini birdenmi:) ben hepsini birden ictim esim kızdı