- 31 Ocak 2015
- 57
- 118
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.121
canım sen elinden geleni yap gerisi allahın takdiridir...tevekkülü unutma...ama bildiğim bir şey varsa o da şudur...iyi düşün iyi olsun herşeyMerhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Can sesi çok teşekkür ederim;sen hamilesin sanırım inşallah 9.ayın sonunda sağlıkla kavuşursun bebişine. Birazdan arayıp randevu alacağım irenbeden. Smyrna da tedavi şeklime günüme ben karar veriyordum resmen baştan sona güvensiz ve yanlış prosedürler. Birde sanırım erkek doktorlar daha ciddi yapıyorlar bu işi. Eşim İstanbul Memorial'a gitmeyi bile teklif etti fakat süreç zor olur diye İzmir olsun istiyorum. İsrael Aruh 1 ay sonraya gün veriyor. Inşallah irenbe erkenden kabul eder beni.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah kucağınızda bulundursun,tedavi ve transfer sürecindeki herkesede bol şans. Ben Smryna da çok talihsiz olaylar yaşayarak 2. Negatifimi de bugün almış bulunmaktayım. Araştırmalarım sonucu İsrael Aruh ve Kaan Bozkurt arasındayım. Sizler kimi önerirsiniz. Bir de irenbenin embryoloğundan memnun musunuz?
Çok teşekkür ederim ederim canım. Yaşadıklarımı anlatsam ağzın açık kalır. Negatif aldığım için kızmıyorum inan olabilir ama beni mahvettiler. Dosyamı almak için giderim bundan sonra ancak. Şimdi irenbeyi aradın Kaan hocayla Görüşmek için bugün 10:40a randevu aldım. Herşey güzel olur inşallah.Merhaba canım.. Ben de Smyrna'da kötü bir deneyim yaşamış olan biriyim ve kesinlikle tavsiye etmediğim bir yer.. Tek tip protokolü herkese uygulayıp işi şansa bırakan, olursa olur, olmazsa olmaz mantığında bir yer. ayrıca orası psikolojimi de çok bozmuştu, zamanın yok bebek sahibi olamazsın gibi negatif cümlelerle... Israel Aruh'un ekibiyle de görüşmüştüm Kent Hastanesinde ama içime sinmedi orası da, sıcak gelmedi bana.. Bir de Israel Aruh artık daha çok ticari bir marka gibi geliyor bana. Ben şiddetle Kaan Bey diyorum. Onu çok daha önce tanımış olmayı dilerdim, diğer yerlerde saçma sapan zaman kaybetmemiş şimdiye belki 2-3 yaşında çocuğum olmuştu... Kendini Kaan Bey'e teslim et ve gerisini merak etme derim ben...
Bugün saat 10;40 a randevu aldım Kaan hocadan birazdan hazırlanıp çıkacağımEvet canım. Allah'ın ve sevgili doktorumuz Kaan Bey'in sayesinde.Geçirdiğin sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyorum, dediğim gibi bende o yollardan geçtim. Bu arada sonuçlarımız olumlu olduğu için bu kadar arkasında değiliz doktorumuzun. Benim olumsuz olsaydı da yine doktorumuzla devam ederdim. Burada ki birkaç arkadaşım gibi.. Bu inancı tedavi sürecinde hissediyorsan problem yok demektir :) Bol şans
Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Bugün saat 10;40 a randevu aldım Kaan hocadan birazdan hazırlanıp çıkacağımBu sefer olur inşallah.
Arkadaşım ben de tedavinin başında olanlardanım. Ben de senin gibi aynı yol ayrımında tıkanmıştım. İkisi arasında çok düşündüm.Benim de önce Kaan Bey ile tanışmak istememin nedeni İsrael Bey tarafından bana da 1 ay sonrasına randevu verilmiş olmasıydı. Ben ikisinin de iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum. İsrael Bey de çok yabana atılmayabilir çünkü mini tüp bebeği ilk kez ülkemizde deneyen kendisi ve onunla çalışan arkadaşlar var çevremde. Burada karar sana kalmış önemli olan görüştüğünde sıcaklık hissedebilmen çünkü diğer tıp alanlarından farklı olarak doktorun psikolojik destek vermesi de önemli bu tedavide. Ben asıl tedaviye başlamadığım için sadece ilk izlenimlerimi söyleyebilirim ki her sorunda ulaşabildiğin, hızlı cevap veren ve her ayrıntıyı sana açıklamaya çalışan bir doktor Kaan Bey.1 ay da önemli bir süreç sonuçta bekleme yapma Kaan Bey ile tanışmaktan bir şey kaybetmezsin. Ben Kaan Bey ile tanıştıktan sonra bir daha İsrael Beye gitmeye gerek duymadım. Çünkü muayene ücreti ve işlem ücreti de bir miktar daha pahalı zaten.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah kucağınızda bulundursun,tedavi ve transfer sürecindeki herkesede bol şans. Ben Smryna da çok talihsiz olaylar yaşayarak 2. Negatifimi de bugün almış bulunmaktayım. Sizler kimi önerirsiniz. Bir de irenbenin embryoloğundan memnun musunuz?
Biraz önce irenbeyi Aradım ve bu sabah 10:40a randevu aldım Kaan hoca içinCanım ben
Arkadaşım ben de tedavinin başında olanlardanım. Ben de senin gibi aynı yol ayrımında tıkanmıştım. İkisi arasında çok düşündüm.Benim de önce Kaan Bey ile tanışmak istememin nedeni İsrael Bey tarafından bana da 1 ay sonrasına randevu verilmiş olmasıydı. Ben ikisinin de iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum. İsrael Bey de çok yabana atılmayabilir çünkü mini tüp bebeği ilk kez ülkemizde deneyen kendisi ve onunla çalışan arkadaşlar var çevremde. Burada karar sana kalmış önemli olan görüştüğünde sıcaklık hissedebilmen çünkü diğer tıp alanlarından farklı olarak doktorun psikolojik destek vermesi de önemli bu tedavide. Ben asıl tedaviye başlamadığım için sadece ilk izlenimlerimi söyleyebilirim ki her sorunda ulaşabildiğin, hızlı cevap veren ve her ayrıntıyı sana açıklamaya çalışan bir doktor Kaan Bey.1 ay da önemli bir süreç sonuçta bekleme yapma Kaan Bey ile tanışmaktan bir şey kaybetmezsin. Ben Kaan Bey ile tanıştıktan sonra bir daha İsrael Beye gitmeye gerek duymadım. Çünkü muayene ücreti ve işlem ücreti de bir miktar daha pahalı zaten.
Canım samimiyetiniz için çok teşekkür ederim burası gerçekten mükemmel bir platformmuşİnşallah :) Senin için küçük ama yeni bir insan için büyük bir adım))
Senin için dilediğim güç gelmiş bile..
Günaydın. Öncelikle geçmiş olsun. Size sadece şunu yazabilirim. 9 yıllık evliyim ve çocuk yapmaya karar verdiğim 4,5 yıl öncesinde keşke KAAN BEY'le tanışma şansım olabilseydi. Boş yere ne maddi ne de manevi yıpranmış olsaydım. Saçma sapan tedavilerle birde yumurtalığımda oluşan 8,5 cm lik kisti ameliyatla aldırmak zorunda kalmasaydım. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir merkez ve doktor. Embriyolog Kürşat Bey benim hemşerim ve yakın arkadaşımın kuzeni. İrenbe ekibi ise A'dan Z'ye mükemmeller. İnşallah en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsınız. Sevgiler.Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah kucağınızda bulundursun,tedavi ve transfer sürecindeki herkesede bol şans. Ben Smryna da çok talihsiz olaylar yaşayarak 2. Negatifimi de bugün almış bulunmaktayım. Araştırmalarım sonucu İsrael Aruh ve Kaan Bozkurt arasındayım. Sizler kimi önerirsiniz. Bir de irenbenin embryoloğundan memnun musunuz?
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bundan iki ay önce ben de sizin gibi dr konusunda kararsızdım ve bu forumu tesadüfen buldum. Bütün sayfaları tek tek okudum ve Kaan bey içime çok sindi, tanımadan güvendim. Tanışınca da burada yazılanların ne kadar doğru olduğunu anladım. Tedavim devam ediyor, yarın histom var nasipse. Önce Allah'ın sonra Kaan beyin sayesinde bebişime kavuşacağım günü iple çekiyorum. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba arkadaşlar. Öncelikle hamile olan herkesi tebrik ediyorum Allah kucağınızda bulundursun,tedavi ve transfer sürecindeki herkesede bol şans. Ben Smryna da çok talihsiz olaylar yaşayarak 2. Negatifimi de bugün almış bulunmaktayım. Araştırmalarım sonucu İsrael Aruh ve Kaan Bozkurt arasındayım. Sizler kimi önerirsiniz. Bir de irenbenin embryoloğundan memnun musunuz?
Yaşadıklarınız için üzüldüm. Msjlarınız bana inanılmaz destek oluyor çok teşekkür ederim hepinize. Inşallah bu yoldaki herkesin yüzü Güler.Günaydın. Öncelikle geçmiş olsun. Size sadece şunu yazabilirim. 9 yıllık evliyim ve çocuk yapmaya karar verdiğim 4,5 yıl öncesinde keşke KAAN BEY'le tanışma şansım olabilseydi. Boş yere ne maddi ne de manevi yıpranmış olsaydım. Saçma sapan tedavilerle birde yumurtalığımda oluşan 8,5 cm lik kisti ameliyatla aldırmak zorunda kalmasaydım. Gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir merkez ve doktor. Embriyolog Kürşat Bey benim hemşerim ve yakın arkadaşımın kuzeni. İrenbe ekibi ise A'dan Z'ye mükemmeller. İnşallah en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsınız. Sevgiler.
doktorumuz anlatmış olmalı sana ama ne yazdıysa hepsini içeceksin canım günde 9-10 ilaç içtiğimiz günleri hatırlıyorumArkadaslar bu vitaminleri hepsini birdenmi icicez
gelmiş geçmiş olsun canımIyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
Evet canım 2 sayfalık reçetemizi aldıkdoktorumuz anlatmış olmalı sana ama ne yazdıysa hepsini içeceksin canım günde 9-10 ilaç içtiğimiz günleri hatırlıyorum