Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın nasilsin canim OTE="agapo, post: 39576974, member: 622296"]Günaydın kızlar sayfamıza nazar değmesin hadi hepinizi buraya bekliyorum nerelerdesiniz bakayım
Gum[/QUOTE]
Günaydın nasilsin canim OTE="agapo, post: 39576974, member: 622296"]Günaydın kızlar sayfamıza nazar değmesin hadi hepinizi buraya bekliyorum nerelerdesiniz bakayım
Gum[/QUOTE]
iyiyim çok şükür sen neler yapıyorsun ?

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı haftalar olsun inşallah. Kistle ilgili soru soran arkadaşlar olmuş. Evet bende de çikolata kisti vardı. Yaklaşık 9 cm civarında olduğu için ameliyat oldum bende. Elbette ameliyatın en kötü etkisi yumurta rezervini azaltması. Ama Kaan Bey alınması gerek dediyse mutlaka bildiği bir şey vardır. Benimki de hızla büyüyordu ilaçla küçülmedi. Bu nedenle çok kafanıza takmayın bu olayı. Sağ yumurtalığımdan toplanan yumurtalarla hamile kaldım bende. Hakkınızda hayırlısı Allah yardımcınız olsun ve güzel sonuca ulaştırsın sizi de inşallah.

Arkadaşlar benim durumum o kadar karışık ki yoruldum artık. Bir yandan Kaan Bey benim için yalnız amh önemli diyor bir yandan fsh aldı başını gidiyor. FSH ım 30 a çıktı düşünebiliyor musunuz? Bu ay Kaan Bey'e gitmeyip bulunduğum ildeki doktora muayene oldum. Tabii ümitle acaba hamile kalır mıyım diye beklerken adet olduktan sonra muayene odum.
2 ay öncesinde bu doktora ve geçen ay Kaan Bey'e muayene olmuştum o zaman folikül sayım 15 falandı şimdi birden 10'a düştü. Buradaki doktor, bence fsh ı o kadar yamana atmayalım bir şeyleri işaret ediyor olabilir dedi ayrıca yumurtadaki ani düşüşe anlam veremedi.
Ama ben koydum kafaya Kaan Bey istersen bekleyebiliriz normal yolla olabilir diyor ama Nisan ayında tedaviye başlamayı istiyorum.
Kısacası kızlar aranızda fsh ı bu seviyede olan var mıydı? Bu arada ilginç şekilde amh 4 civarlarında?
Yumurta rezervi azlığında nasıl bir tedavi süreci izliyoruz. Ve her aşama yaklaşık ne kadar sürüyor? Yani opu, histo, trensfer toplam ne kadar alır? Ve toplamda ne kadar gideceğim? Kaan Bey uzaktan ve çalışan hastaları ile nasıl bir yol izliyor örneğin kendi ilindeki bir doktora muayene olma yöntemiyle senkronize mi gidiliyor yoksa her seferinde gidecek miyiz?
Rezerv azlığı olup ilkinde tutturan var mı aranızda?
Folikül sayınız neydi?
Ne kadar toplandı, kaçı döllendi?
Çok zoru sordum biliyorum

Canım senin rezervin düşük değilki 4 iyi bence fsh sorun yaratabilir benim amh 0.62 di fsh düşüktü umutsuzluğa kapılma bak ben sana umut olayım sadece 2 kardan bebeğimiz vardı başkada yoktu rabbim izin verdi birbebeği m benimle sen kaan beye güven tecrubesi tartışılmaz o en doğru kararı verir :)

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin moral oldu yazdıklarınız

Peki canım kaç folikül görünüyordu ultrasonda ve kaç yumurta toplanmıştı? Bir de süreç ne kadar sürüyor? opu, histo, transfer her biri ne kadar? Sen İzmirde mi yaşıyorsun?

Peki canım kaç folikül görünüyordu ultrasonda ve kaç yumurta toplanmıştı? Bir de süreç ne kadar sürüyor? opu, histo, transfer her biri ne kadar? Sen İzmirde mi yaşıyorsun?
Benim 3 bir tarafta 3 diğer tarafta görünüyordu 5 yumurtam toplandı bunlardan 3 tanesi olgun yumurtaydı 2 si döllendi ve donduruldu.önce vitaminlerle başladık biz eşim ve ben ikimizde kullandık 2 aykadar vitaminleri kullanırken ben 3 adette kontrole gittim geldim izmirde yaşamıyorum gidip geldikce annemlerde kaldım sonra yumurta gelistirici ignelere basladik 15 gün kadar kullandiktan sonra yumurtalarim toplandi bir sonraki adet bitiminde histeroskopi oldum 2 hafta sonrada transferim gerceklesti histeroskopiden sonra transfer hazırligi basliyor ilac bant gibi süreç böyle yani baya bi gidip geliniyor bu aradada tahlilerin oluyor ara arada onlari yaptirip götürüyorsun yani ben ekimde başladım ve 30 ocakta transferim oldu

iyiyim çok şükür sen neler yapıyorsun ?[/QUOTE]
Bende iyim sukur vitaminlerime daha baslamadim bazilari istanbuldan gelcekmis canim sen kac yasindasin birde doktor ultrasonda baktiginda kac yumurtan var dedi artik benim sabrim kalmadi bu benim son sansim[/QUOTE]
34 yaşındayım canım bizde asıl sorun eşimdeydi tüp bebek için gittigimizde öğrendik rezervimin yaşima göre az oldugunu yani esimde sorun olmasaydı kendiliginden olacakti bizim aslinda bende bir sorun yoktu rezervimin az olması tüp bebek denemelerimin sayısını azaltıcağı için biraz bizi düsündürdü ilk denemede olmasaydi baska dondurulmusumuz yoktu benden 5 yumi toplandi 2si donduruldu

sen arkadaş için anlatıyon ama....
kendimi seni dinlerken yakaladım

iyiyim çok şükür sen neler yapıyorsun ?
Bende iyim sukur vitaminlerime daha baslamadim bazilari istanbuldan gelcekmis canim sen kac yasindasin birde doktor ultrasonda baktiginda kac yumurtan var dedi artik benim sabrim kalmadi bu benim son sansim[/QUOTE]
34 yaşındayım canım bizde asıl sorun eşimdeydi tüp bebek için gittigimizde öğrendik rezervimin yaşima göre az oldugunu yani esimde sorun olmasaydı kendiliginden olacakti bizim aslinda bende bir sorun yoktu rezervimin az olması tüp bebek denemelerimin sayısını azaltıcağı için biraz bizi düsündürdü ilk denemede olmasaydi baska dondurulmusumuz yoktu benden 5 yumi toplandi 2si donduruldu[/QUOTE]
Tessekurler canim bende 28 yasindayim ama bedenim yaslanmis insallah bu sefer olurda kurtulurum ikiz cok istiyorum rabbim insallah bütün olmayyanlarin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…