Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.

Canımmm bu aralar benim de belli aralıklarla oluyor. Tuzlu yada tuzsuz leblebi ye. Fazla kaçırma bağırsakları sukıştırmasın. Mide özsuyunu çekince leblebi seni rahatlatacaktır. Tuzlu kraker, bisküvi de diyorlar ama onlar yağlı olduğu için Çok tercih etmiyorum.
Gunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.

Tesekkur ederim.tuzlu kraker yiyoruum gecmedi bir de leblebi deneyeyim.Benim ikiz gebelik oldugundan bulantim fazla herhalde dayanacagim bebislerim icin

Hadî gözün aydın canım. İkizler geliyor desene. Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Arkadaslar kaan bey operasyonları hangi hastanede yapıyor bilginiz var mı laporoskopi yi falan ben bir bankada calısıyorum vakfımız karsılayacak bir kısmını anlasmalı hastane olursa benim için daha kolay olacak kent te falan yapıyor mu acaba onumuzdeki hafta muayene için gidicem sorucam ama oncesinde sizin de bilginiz var mı diye bir sormak istedim

Herkese Merhaba Kızlar bişey sorucam Dr. Kaan Bozkurtun uyguladığı tedavi öncesi vitamini herkese öneriyormu, birde bu vitaminlerin adı yada ne olduğunu öğrenebilirmiyim. bu sitede kaan bey çok konuşuluyor. daha öncede yazmıştım, tedaviye ara verdim ve biraz maddi yönden toparlanma içerisindeyiz. inşallah bende bu sene sonbahara doğru nasipse kaan beye gitmek istiyorum. allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Rica ederim. Benim de ikiz gebelik. Sadece dün mutfakta kusma eğilimli bulantım oldu. Benim ara ara içimi eze eze içim dönüyor şimdilik büyütülecek kadar değil şükür.
Tesekkur ederim.tuzlu kraker yiyoruum gecmedi bir de leblebi deneyeyim.Benim ikiz gebelik oldugundan bulantim fazla herhalde dayanacagim bebislerim icin

Merhaba. Bende bankacıyım. Sezeryanlarını genelde Çınarlıda ve gazi hastanesinde yaptırıyor. Ama isterseniz kentede gelirim demişti bana. Kentle bizim bankada çalışıyor ama limitlerimizin çok üstünde ve gereksiz pahalı bir hastane. Gazi hastanesiyle de anlaşmalıyız ve nasipse ben doğum için orayı tercih edicem.

Canim o bulanti artarak devam ediyor ben 13 haftalik oldum hala ayni kullandigim bir bileklik var onun sayesinde azaldi sanki ama yine de var Kaan bey tavsiye etmisti sende kullan isteren memnun kalirsin umarim

Selam, bende de aynı sıkıntı var. Midem boş kaldığında bulantinin arttığını farkettim. Sık ve az yemeye çalışıyorum. Nohutta işe yaradı. 2 gündür yanma başladı. Reflu gibi, ona henüz bir çözüm bulamadim Bir bilen var mı :)

Valla 2 haftadır bende bulanti ve bas donmesiyle ugrasiyorum dengem bozuldu en sevdigim seyleri yiyemiyorum cubuk krakerle yatip onla kalkiyorum doktorum bi ilac verdi o sabah iyi geldi biraz adi emetium bitkisel bi ilacmis zencefilden yaapiiliyo doktoruna sorup sende ilac destegi al dayanamiyorsan

Kızlar benim midem hiç bulanmıyor ilk gebeliğimde şimdiye başlamıştı ve şiddetli bir şekilde 2 ay sürmüştü 2ay boyunca çubuk kraker ve peynir ekmekten başka birşey yiyememiştim şimdi olmazsa kendimi çok şanslı hissedicem ama sizi okudukçada acaba bir sorunmu varda benim bulantım yok diyorum yada ikinci diyemi olmuyor ve ya daha başlıyacakmı ki

yanma için Gaviskon iç dediler banada canım. Kaan Beye sorucam gerçi de. Reflü son aylarda daha beter oluyor. İyi geliyormuş bu ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…