- 10 Şubat 2015
- 123
- 204
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.061
Gunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.
Tesekkur ederim.tuzlu kraker yiyoruum gecmedi bir de leblebi deneyeyim.Benim ikiz gebelik oldugundan bulantim fazla herhalde dayanacagim bebislerim icinCanımmm bu aralar benim de belli aralıklarla oluyor. Tuzlu yada tuzsuz leblebi ye. Fazla kaçırma bağırsakları sukıştırmasın. Mide özsuyunu çekince leblebi seni rahatlatacaktır. Tuzlu kraker, bisküvi de diyorlar ama onlar yağlı o lduğu için Çok terch etmiyorum.
Hadî gözün aydın canım. İkizler geliyor desene. Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızaben de rabbime çok şükür minnaklarımın seslerini duydum .inş sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder. rabbim herkesi bu güzel mutlulukla taçlandırır,isteyen herkese verir inş....
Tesekkur ederim.tuzlu kraker yiyoruum gecmedi bir de leblebi deneyeyim.Benim ikiz gebelik oldugundan bulantim fazla herhalde dayanacagim bebislerim icin
Merhaba. Bende bankacıyım. Sezeryanlarını genelde Çınarlıda ve gazi hastanesinde yaptırıyor. Ama isterseniz kentede gelirim demişti bana. Kentle bizim bankada çalışıyor ama limitlerimizin çok üstünde ve gereksiz pahalı bir hastane. Gazi hastanesiyle de anlaşmalıyız ve nasipse ben doğum için orayı tercih edicem.Arkadaslar kaan bey operasyonları hangi hastanede yapıyor bilginiz var mı laporoskopi yi falan ben bir bankada calısıyorum vakfımız karsılayacak bir kısmını anlasmalı hastane olursa benim için daha kolay olacak kent te falan yapıyor mu acaba onumuzdeki hafta muayene için gidicem sorucam ama oncesinde sizin de bilginiz var mı diye bir sormak istedim
Canim o bulanti artarak devam ediyor ben 13 haftalik oldum hala ayni kullandigim bir bileklik var onun sayesinde azaldi sanki ama yine de var Kaan bey tavsiye etmisti sende kullan isteren memnun kalirsin umarimGunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.
cumartesi gunu gidince sorarim eczaneden mi aldin bilekligi merak ettimCanim o bulanti artarak devam ediyor ben 13 haftalik oldum hala ayni kullandigim bir bileklik var onun sayesinde azaldi sanki ama yine de var Kaan bey tavsiye etmisti sende kullan isteren memnun kalirsin umarim
Selam, bende de aynı sıkıntı var. Midem boş kaldığında bulantinin arttığını farkettim. Sık ve az yemeye çalışıyorum. Nohutta işe yaradı. 2 gündür yanma başladı. Reflu gibi, ona henüz bir çözüm bulamadim Bir bilen var mı :)Gunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.
Amin canım çok tsk ederim rabbim herkese nasip etsinHadî gözün aydın canım. İkizler geliyor desene. Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
Süt iç canımSelam, bende de aynı sıkıntı var. Midem boş kaldığında bulantinin arttığını farkettim. Sık ve az yemeye çalışıyorum. Nohutta işe yaradı. 2 gündür yanma başladı. Reflu gibi, ona henüz bir çözüm bulamadim Bir bilen var mı :)
Valla 2 haftadır bende bulanti ve bas donmesiyle ugrasiyorum dengem bozuldu en sevdigim seyleri yiyemiyorum cubuk krakerle yatip onla kalkiyorum doktorum bi ilac verdi o sabah iyi geldi biraz adi emetium bitkisel bi ilacmis zencefilden yaapiiliyo doktoruna sorup sende ilac destegi al dayanamiyorsanGunaydin herkese:) Hamileligin ilk aylarinda mide bulantisi yasayan oldu mu? Benimm cok bulaniyor.Neler yaptiniz gecirmek icin? Bilgilerinize ihtiyacim var.
Tamam canım sevmiyorum ama bebek için içiyorum. Şimdi de yanma için deneyelim bakalımSüt iç canım
Gözünaydın canım :)ben de rabbime çok şükür minnaklarımın seslerini duydum .inş sağsalim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder. rabbim herkesi bu güzel mutlulukla taçlandırır,isteyen herkese verir inş....
Evet canim eczaneden aldim faydasi oldu ama surekli kullanamiyosun bilekleri tahris ediyor ben sadece disari cikarken kullaniyorumcumartesi gunu gidince sorarim eczaneden mi aldin bilekligi merak ettim
yanma için Gaviskon iç dediler banada canım. Kaan Beye sorucam gerçi de. Reflü son aylarda daha beter oluyor. İyi geliyormuş bu ilaç.Selam, bende de aynı sıkıntı var. Midem boş kaldığında bulantinin arttığını farkettim. Sık ve az yemeye çalışıyorum. Nohutta işe yaradı. 2 gündür yanma başladı. Reflu gibi, ona henüz bir çözüm bulamadim Bir bilen var mı :)
Tamam canım, Kaan Bey' e bende sormayı düşünüyordum. Teşekkürler. Minik Kaan nasıl annesiyanma için Gaviskon iç dediler banada canım. Kaan Beye sorucam gerçi de. Reflü son aylarda daha beter oluyor. İyi geliyormuş bu ilaç.