Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Sende atlat şu dönemi de, mucizen seni bekliyor

Slm arkadaşlar ben vitaminleri iciyorum midem aceyip agiriyor bu tür sikayeti olan oldumu siz gün icerisinemi yayarak iciyordunuz yoksa hepsini birdenmi:) ben hepsini birden ictim esim kızdı
hepsini bir içme canım tahlikeli öyle.kaan bey bana demişti hepsini birden içme sakın diye....hepsini saatlerine ayır ve saatinde iç..hangi ilaçları kullanıyorsun

hepsini bir içme canım tahlikeli öyle.kaan bey bana demişti hepsini birden içme sakın diye....hepsini saatlerine ayır ve saatinde iç..hangi ilaçları kullanıyorsun
ben hepsini arka arkaya içiyordum çalışanlar için çok zor çantamda bir torba vitaminle gezmek ...iş yoğunlu olduğu zamanlar unuttuğum bile oldu. Yumurtalarım toplandı birkaç güne kadar da histo için randevu alacağım.Takriri ilahi inşallah bize de anne olamayı nasip eder...

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

ah be hopebaby 10 ay önce nerdeydin:) 10 aydır kullanıyorum da bu vitaminleri.

ben de bölmeye çalışıyorum ama genelde cogunu sabah alıyorum. ama senin dediğin gibi yapmak çok mantıklı. keşke öyle yapsaydım şimdiden sonra yaparım artık..

öyle tabi ama..kaan bey bana ilaçları ilk yazdığında sakın hepsini bir içmeye kalkma demişti..bende saatlere böldüm öyle kullandım..inşallahhhh bizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşarız

Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.

Canım seni hatırlamazmıyız hiç bende aklımdan geçiriyordum önceki hamileler artik yazmiyorlar diyordum çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasını çok rahat geçirirsin senin bebiş tekti sanırım :)

Canım peki ne olacak böbreğin durumu? Daha da kötü olur mu? Veya bir çözümü yok mu? Çalışamaması kalıcı bir şey yapar mıymış? çok üzüldüm. Allah kolaylık versin. İnşallah tez zamanda biter bu sorunlar.

çok geçmiş olsun sanırım sizi gördüm elinizde bir peçete vardı ve üst katta telefonda konuşmalarınızı duyunca belki sizsinizdir diye düşündüm rabbim acil şifalar versin

canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah daha fazla sorun yaşamazsın rahat bir hamilelik geçirirsin.. arada gel yaz. hamile kalan gidiyor diye alınıyorum baak

Nehir çok üzüldüm. Umarım herşey yoluna girer. Benim de ara ara lekelenmelerim oluyor. Allah sağlıklakkucağımıza almayı nasip etsin. Sürekli yatarak hamileliği geçirmek de zordur. Rabbim şifanı versin tabi şuan için sabrınıda.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun

çok gecmıs olsun canım acil şifalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…