- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.101
Sonuna kadar sağlıkla, huzurla geçsin inşallah canım. Allah' a emanet olun :)İyi canım çok şükür. Şimdilik bir sorunumuz yok İnşallah hep böyle gider. Az kaldı zaten. Heyecan, korku hepsi bir arada günler azaldıkça:)
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Sende atlat şu dönemi de, mucizen seni bekliyorIyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
hepsini bir içme canım tahlikeli öyle.kaan bey bana demişti hepsini birden içme sakın diye....hepsini saatlerine ayır ve saatinde iç..hangi ilaçları kullanıyorsunSlm arkadaşlar ben vitaminleri iciyorum midem aceyip agiriyor bu tür sikayeti olan oldumu siz gün icerisinemi yayarak iciyordunuz yoksa hepsini birdenmi:) ben hepsini birden ictim esim kızdı
çok geçmiş olsun canım... Kaan Beyle mi karar verdiniz? zaman olarak o ne diyor?Gecmis olsun dileklerinizee cokkk cokk tesekkur ederimm:)gececek insallah..haziran da da kalan iki bebikimi almayi dusunuyorum tatil baslar baslamaz:))
ben hepsini arka arkaya içiyordum çalışanlar için çok zor çantamda bir torba vitaminle gezmek ...iş yoğunlu olduğu zamanlar unuttuğum bile oldu. Yumurtalarım toplandı birkaç güne kadar da histo için randevu alacağım.Takriri ilahi inşallah bize de anne olamayı nasip eder...hepsini bir içme canım tahlikeli öyle.kaan bey bana demişti hepsini birden içme sakın diye....hepsini saatlerine ayır ve saatinde iç..hangi ilaçları kullanıyorsun
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinIyi gecelerr hepinizee:)yazamiorum bu ara ama mumkun oldukca takipteyim..ufak bi kaza atlattim cuma gunumerdivenden dustum sag bacagim komple alcida..kirik cikik yok sukur diz kapaginda ic kanama var muhtemelen yirtik var alcida olmasi ii olur dedi doktor..okula ara verdim mecburen bu hafta raporluyum..kimyasaldan sonra adet gorunce kaan hocaya gittim dogum kontrol hapi verdi ama araya bu kaza girince baslamayi unuttum carsamba gunu vermisti kaan hoca yarin bi arayip sorarim artik basliyayim yoksa gecmi oldu diye gerci hic de kullanasim yok hormonun adini bile duymak istemiorum bu ara (benden haberler boyle..hepinizi opuyorum..tedavi sureci devam eden arkadaslarrrr rabbimm sansinizi bahtinizi acik etsin umarim mucizelerinize kavusursunuz:))
sagol canım aminnRabbim senin de yüzünü güldürecektir, sadece zamanını bekliyordur. En kısa zamanda bu dileğine kavuşman dileği ve dua ile...
Arkadaşım, ben gıda mühendisi bilgimle cevaplayayım sorunu. Hepsini birden içersen birbirlerinin emilimlerini azaltırlar ve pek fayda göremeyebilirsin. Gün içinde yayarak içmen en faydalısı. Sana da aynı vitaminler mi verildi bilmiyorum ama bana verilenler üzerinden nasıl kullandığımı açıklayayım. Bu arada eşim de gıdacı ikimiz oturduk planladıkSabah kalkınca ilk iş aç karnına 2 paket inofolik, redoksan c nin yarısı ve çörek otu yağı içiyorum (Bunu kendim aldım doktor vermedi), böylelikle güne c vitamini ile başlamış oluyorum.kahvaltıdan hemen sonra koenzim Q 10 ve E vitamini içiyorum. E vitaminin emilimini artırmak için zeytinyağı tüketmek önemli veya E vitaminin herhangi yağlı yediğin öğünden sonra da alabilirsin. Kahvaltıdan 1 saat sonra falan dil altı b vitaminini alıyorum. Öğlen yemekten sonra bemiksi içiyorum. Saat 3 gibi redoksanın diğer yarısını içiyorum. Redoksanı ikiye bölmemim nedeni c vitamini fazlasının idrarla atılması bu nedenle yarıya bölerek tüketiyorum ki gün içindeki ihtiyacımı peyderpey gidersin. Özellikle Bemiks c yi redoksan ve diğer dil altı b ile çok yakın alma aynı anda yükleme yapmış olursun. Akşam yemeğinden önce de diğer 2 paket inofoliki içiyorum veee bitiyor
Vitaminlerin ne kadar kullanılacağı sana bağlıdır herhalde. Onu doktora sorabilirsin.
Bunun dışında bu sıralar incir kürü de uyguluyorum.
öyle tabi ama..kaan bey bana ilaçları ilk yazdığında sakın hepsini bir içmeye kalkma demişti..bende saatlere böldüm öyle kullandım..inşallahhhh bizde bu duyguyu en kısa zamanda yaşarızben hepsini arka arkaya içiyordum çalışanlar için çok zor çantamda bir torba vitaminle gezmek ...iş yoğunlu olduğu zamanlar unuttuğum bile oldu. Yumurtalarım toplandı birkaç güne kadar da histo için randevu alacağım.Takriri ilahi inşallah bize de anne olamayı nasip eder...
Canım seni hatırlamazmıyız hiç bende aklımdan geçiriyordum önceki hamileler artik yazmiyorlar diyordum çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrasını çok rahat geçirirsin senin bebiş tekti sanırım :)Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Canım peki ne olacak böbreğin durumu? Daha da kötü olur mu? Veya bir çözümü yok mu? Çalışamaması kalıcı bir şey yapar mıymış? çok üzüldüm. Allah kolaylık versin. İnşallah tez zamanda biter bu sorunlar.Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
çok geçmiş olsun sanırım sizi gördüm elinizde bir peçete vardı ve üst katta telefonda konuşmalarınızı duyunca belki sizsinizdir diye düşündüm rabbim acil şifalar versinMerhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah daha fazla sorun yaşamazsın rahat bir hamilelik geçirirsin.. arada gel yaz. hamile kalan gidiyor diye alınıyorum baakMerhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Çok geçmiş olsun. Acîl şîfalar diliyorumGecmis olsun dileklerinizee cokkk cokk tesekkur ederimm:)gececek insallah..haziran da da kalan iki bebikimi almayi dusunuyorum tatil baslar baslamaz:))
Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsunMerhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
çok gecmıs olsun canım acil şifalar..Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.