Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çalışıyorum agapo. Ama bana iyi oldu. Ayağımı kırıp oturmam gerektiğini anladım. Ben transferden bu yana hiç rahat durmuyorum. Çalışmanın dışında ya gezme tozmadayım yada misafirlikte. Benim minikler uyarı gönderdi sanırım. benim göğüslerimde bariz bir değişiklik var. Üzerine yatardım eskiden. Şimdi içi ağrıyor yatamıyorum. Hafif sütyenden de taşmaya başladı gibi. Bunların dışında transferden hemen sonra başlayan kasık batmalarım oluyor. Önce sağ taraftaydı şimdi sağ sol batıyor. Başka da hissedilir bişey yok. Sen de var mı değişiklikler?
Bende hiç lekelenme olmadı çok şükür sen evdemisin çalışıyormusun birde ne gibi değişikliklerin var?
[/QUOTE]
Bol bol ıstirahat et canım kaan beye söyle istersen çünkü lekelenmede olsa ilaçların dozunu arttiriyormuş ikiz olunca iki katı dikkat etmen gerek enazından ilk 3 ay .benim midem çabucak kazınıyor canım birşey istemiyor ama oturuncada güzel yiyorum aradada uyku yapiyor göğüslerim acıyor ve şiştiler birde arada rahimde ufak batmalarım oluyor insallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz

Kaan bey 'i haberdar ettim. İstirahat ve ilaçları aksatmamam konusunda uyardı. Bunların dışında ilaç dozuyla ilgili bişey söylemedi. Amin agapo' cuğum. Allah hayırlı gebelik hayırlı doğum nasip etsin. Tedaviye devam eden arkadaşlara da nasip etsin inşallah. Bol bol ıstirahat et canım kaan beye söyle istersen çünkü lekelenmede olsa ilaçların dozunu arttiriyormuş ikiz olunca iki katı dikkat etmen gerek enazından ilk 3 ay .benim midem çabucak kazınıyor canım birşey istemiyor ama oturuncada güzel yiyorum aradada uyku yapiyor göğüslerim acıyor ve şiştiler birde arada rahimde ufak batmalarım oluyor insallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz[/QUOTE]

merhaba canım hoşgeldin kaan bey mi alınsın dedi şok oldum şuan çünkü bendede vardı ama biz kaan beyle tanışmandan önce laparoskopi olup aldırmıştık kaan bey alınmasaydı daha iyiydi demişti alınması yumurta rezervini etkiliyor demişti şuan ondan şaşkınlık içindeyim.. benimde ameliyatta çıkartılanlar sağda 6 cm bide onun içine doğru 2 cm vardı sodla da 3 cm kistciklerim vardı.

Kaan bey ameliyat önerdiğimiz bir sey degil ama seninki artık sınırın uzerine cıkmış iki yontemimiz var dedi ya ilaclarla deneyeceğiz yada alacagız ilacla da denesek rezervleri etkileyecek dedi adet olunca tekrar gideceğim mart basında o zmn tam netlik kazanacak benim sol tarafta kist gorunmedi ve o tarafla calısacağız dedi. Bana konusmaları guven verdi bir bildiği vardır diye düşünüyorum. hayırlısı insallah

canım vitaminler zaten yazdırılamıyor diye biliyorum özel takviye oldukları için.Fakat sonraki mesela yumurta büyütücü iğneleri devlet hastanesine gidip aşılama raporu çıkartarak yazdırdım ben.Transfer sonrası bant ve hapları da yazdırabilirsin.Onları hatta aile hekimliği de yazıyor.
teşekkür ederim canım..ne güzel açıklamışsın :) sen böyle transfer falan diyince heyecan yaptım oturduğum yerde :KK73:
inşallah o günleri de görürüm

Kaan Bey'in hastasıysak göğsümüz yere gelmez. Umutlar tükenmez, o insanlığın başına gelen en iyi şey. Ben de önce uzun süre burayı okudum. Ta ki artık bende birilerine umut olup kendi durumumu paylaşmalıyım diyene dek. Ancak o güne kadar burada yazılanlar, hamileyim haberini verenler bana hep umut oldu. Sonuç alacaklar için kendime dua edercesine dua gönderdim. Çünkü birinin daha hamile kalması bana yepyeni bir umut olarak dönüyordu. Buranın farklı bir uğuru da var bence. Herşey gönlünce olsun.
Cok tesekkür ederim cevabınız için iyi moral olacak bana bu site :) insallah güzel olacak her sey :)

Bol bol ıstirahat et canım kaan beye söyle istersen çünkü lekelenmede olsa ilaçların dozunu arttiriyormuş ikiz olunca iki katı dikkat etmen gerek enazından ilk 3 ay .benim midem çabucak kazınıyor canım birşey istemiyor ama oturuncada güzel yiyorum aradada uyku yapiyor göğüslerim acıyor ve şiştiler birde arada rahimde ufak batmalarım oluyor insallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz[/QUOTE]
allahım ne güzel konuşuyosunuz öyle aranızda....sanki kuş cıvıltıları dinler gibi okudum yazışmalarınızı...allah her ikinizinde yüzünü güldürsün...sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Teşekkür ederiz gmlcn. Allah seni de muradını eriştirsin. Biz de senden okuyalım zamanı geldiğinde bu güzellikleri.
Bol bol ıstirahat et canım kaan beye söyle istersen çünkü lekelenmede olsa ilaçların dozunu arttiriyormuş ikiz olunca iki katı dikkat etmen gerek enazından ilk 3 ay .benim midem çabucak kazınıyor canım birşey istemiyor ama oturuncada güzel yiyorum aradada uyku yapiyor göğüslerim acıyor ve şiştiler birde arada rahimde ufak batmalarım oluyor insallah rahat bir hamilelik geçiririz hepimiz
allahım ne güzel konuşuyosunuz öyle aranızda....sanki kuş cıvıltıları dinler gibi okudum yazışmalarınızı...allah her ikinizinde yüzünü güldürsün...sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...[/QUOTE]

allahım ne güzel konuşuyosunuz öyle aranızda....sanki kuş cıvıltıları dinler gibi okudum yazışmalarınızı...allah her ikinizinde yüzünü güldürsün...sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...[/QUOTE]
Canım bu tedavide öncelikle olacağına inanmak sabır ve doktorunun dediklerini harfiyen yerine getirmen ve doktoruna inanmak geliyor tabi başta rabbimin izniyle hersey cok güzel olucak sende burda hamilelikle ilgili konuşacaksın :)

Günaydın nasilsin canim OTE="agapo, post: 39576974, member: 622296"]Günaydın kızlar sayfamıza nazar değmesin hadi hepinizi buraya bekliyorum nerelerdesiniz bakayım :KK66:[/QUOTE]
Gum

X