Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba canım hoşgeldin kaan bey mi alınsın dedi şok oldum şuan çünkü bendede vardı ama biz kaan beyle tanışmandan önce laparoskopi olup aldırmıştık kaan bey alınmasaydı daha iyiydi demişti alınması yumurta rezervini etkiliyor demişti şuan ondan şaşkınlık içindeyim.. benimde ameliyatta çıkartılanlar sağda 6 cm bide onun içine doğru 2 cm vardı sodla da 3 cm kistciklerim vardı.

Ben de çikolata kisti hastasıyım. Ancak kaan bey in tecrübesi ile şuan da ikizlerime hamileyim. Kaan Bey'e güven eminim herşey yolunda gidecek. Ayrıca çikolata kistiyle tek hamile kalan ben değilim. Cycas var benden daha tecrübeli olan. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Agapo 'cuğum ekranda görüntülerini görünce benim nutkum tutuldu. Sormayı unuttum. Miniklerim içim de büyümeye devam ediyor ancak ben kaç haftalık olduklarından bihaberim yaklaşık 10 gün sonra yeniden gel herşey belli olur o zaman dedi. QUOTE sen ee durumlar nasıl. Sen kaç haftalıksın. Belki senin haftaya göre 3aşağı 5 yukarı benimki de belli olur. Seninle transferimizin arasında 2 gün vardı. ="agapo, post: 39553693, member: 622296"] F feza2584 ikizlerini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim kaç haftalıksın kalp atışlarını nezaman göreceksin?[/QUOTE]

[/QUOTE]
Canım ben dün keseyi gördüm 5+4 haftalık yani kaan bey bana transferin olduğu gün 17 günlük oluyor dedi üstüne sayıp hesaplayabilirsin 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez sen kalp atışlarınımı gördün yoksa keselerimi?

Keseleri gördüm canım. 10 gün sonra gel dediğini kalp atışına yordum. O an hiç birşey sormadım. Nutkum tutuldu. Gözlerim ekrana kilitlendi kaldım öylece. Canım ben dün keseyi gördüm 5+4 haftalık yani kaan bey bana transferin olduğu gün 17 günlük oluyor dedi üstüne sayıp hesaplayabilirsin 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez sen kalp atışlarınımı gördün yoksa keselerimi?[/QUOTE]

Ewet 28 Ocak da olmuştu bir de sen de kanama yada lekelenme oldu mu hiç. Sabaha karşı ben de peçete arkalı önlü kan oldu. QUOTE ="agapo, post: 39553960, member: 622296"]Ben 5+4 sem sen 5+6 sın ozaman senin transferin 28 ocaktami olmuştu?[/QUOTE]

@ozlem_arica arkadaşımızındasorunu çikolata kisti vardı o benden de tecrübeli :

[/QUOTE]
Bende hiç lekelenme olmadı çok şükür sen evdemisin çalışıyormusun birde ne gibi değişikliklerin var?

Ewet 28 Ocak da olmuştu bir de sen de kanama yada lekelenme oldu mu hiç. Sabaha karşı ben de peçete arkalı önlü kan oldu.
canım kanama olması normal bizlerde ama sen yinede yat istirahat et ikiz olunca daha fazla dikkat etmen gerekecek kendini yorma. ilaçlarını kullan eğer devam ediyorsa kaan beye haber ver ilaç dozlarını arttırabilir.

Çalışıyorum agapo. Ama bana iyi oldu. Ayağımı kırıp oturmam gerektiğini anladım. Ben transferden bu yana hiç rahat durmuyorum. Çalışmanın dışında ya gezme tozmadayım yada misafirlikte. Benim minikler uyarı gönderdi sanırım. benim göğüslerimde bariz bir değişiklik var. Üzerine yatardım eskiden. Şimdi içi ağrıyor yatamıyorum. Hafif sütyenden de taşmaya başladı gibi. Bunların dışında transferden hemen sonra başlayan kasık batmalarım oluyor. Önce sağ taraftaydı şimdi sağ sol batıyor. Başka da hissedilir bişey yok. Sen de var mı değişiklikler? Bende hiç lekelenme olmadı çok şükür sen evdemisin çalışıyormusun birde ne gibi değişikliklerin var?[/QUOTE]

Evet normal olduğunu sizlerin yazılarından okumuştum ama insan bilse de başına gelince bi tansiyonları oynuyor :)) şükür sadece lekelenme şeklinde oldu. Sonra olmadı. Bugün evdeyim. Yaldır Yaldır gezmelere ara vermem gerektiğini bugün öğrenmiş oldum bu tecrübeyle
canım kanama olması normal bizlerde ama sen yinede yat istirahat et ikiz olunca daha fazla dikkat etmen gerekecek kendini yorma. ilaçlarını kullan eğer devam ediyorsa kaan beye haber ver ilaç dozlarını arttırabilir.

Insallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin

Bende bugun kalp atislarini dinledim bebeklerimin hatta birinin kalbini bile gorebildik digeri biraz daha kucukmus ama bir problem yok cok sukur.cok guzel bir duygu.Allaa herkese nasip etsin bu duyguyu.
maşallah canım inşallah kocaman olduklarınıda göreceksin hatta kucağına alacaksın onların miss kokularını içine çekeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…