- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.901
Evet medifemayi dusunuyorum ayşe hanim çok yoğun oluyor oranın ortagiymişben buca doruk tıp merkezi iken Op. Dr. Ayşe İNMEZ'e gitmiştim daha sonra Ayrancılara taşındı ve ismi Medifema oldu. Ayşe hanım cok nazik bir bayan.. Oraya mı gitmeyi düşünüyorsun?
Serçin ordu nasıl bir doktorben buca doruk tıp merkezi iken Op. Dr. Ayşe İNMEZ'e gitmiştim daha sonra Ayrancılara taşındı ve ismi Medifema oldu. Ayşe hanım cok nazik bir bayan.. Oraya mı gitmeyi düşünüyorsun?
Çok üzüldüm canımumudunu kaybetme moralini yüksek tutmaya çalış Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla gönlüne göre verecektir inşallah
Merallahkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktıKaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
cariyemi oldun artık
Maddi sebepler olabilir canım.Zira tedavi,ilaçlar insanı oldukça zora sokuyor.Kaan Bey le devam edip doğum yapıldığı zaman sigortadan faydalanılamıyor.Yoksa kimsenin alıştığı doktorunu bırakıp yeni doktor arayışına girmek isteyeceğini sanmıyorum.Kaan beyle neden devam etmiuosunuzki anlamadim ben gebelik takibimi balikesirde oldugum halde onla yapiyorum kismetse dogumda dahil birakmicam
o zaman transfer ücretini ödemiyorsun canım,iade ediyorlar veya tedaviye devam edeceksen sonraki işlemlerden düşüyorlarArkadaslar diyelimki yumurta toplandi döllenme olmadi 3 milyar tek ödüyor uz demi odeme sekli nasil
Evet doğum çok pahalı oluyor malesef, ben son gittiğimde sordum, Çınarlı hastanesinde doktor + hastane 4200 tl yapıyor. Beni de zorlayacak ama buraya kadar Kaan Bey'le gelip sonra başka yere de gitmek istemiyorum, finali de Kaan Bey'le yapmak istiyorum.Maddi sebepler olabilir canım.Zira tedavi,ilaçlar insanı oldukça zora sokuyor.Kaan Bey le devam edip doğum yapıldığı zaman sigortadan faydalanılamıyor.Yoksa kimsenin alıştığı doktorunu bırakıp yeni doktor arayışına girmek isteyeceğini sanmıyorum.
10. haftaya kadar kullan dedi kaan bey ilaçları iğnede dahil ..Canım 10. Haftaya kadar devam ediyoruz diye biliyorum.
Evet çok zor bir durum canım henüz o aşamaya gelemedim maalesef ama şimdiden ne yaparım diye düşünüyorumEvet doğum çok pahalı oluyor malesef, ben son gittiğimde sordum, Çınarlı hastanesinde doktor + hastane 4200 tl yapıyor. Beni de zorlayacak ama buraya kadar Kaan Bey'le gelip sonra başka yere de gitmek istemiyorum, finali de Kaan Bey'le yapmak istiyorum.
Serçin ordu nasıl bir doktor
Agapocum seni 6 gun geriden takip ediyorum kesemi gordum sira kalp atisinda doktorum 7.haftayi bekleyelim dedi o günü bekliyorum uyku haricinde bi belirtim yok bide ara ara sanci giriyo geciyo sende varmi belortiKızlar günaydın bakıyorumda transfere yaklaşan arkadaş çok bebeklerinize kavuşmanıza az kaldı.yeni hamileligini öğrenen arkadaşlar nasıl gidiyor ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz kesenizi ne zaman göreceksiniz?
Hay Allah razı olsun canım yaa. Bende şu çınarlının fiyatını bir türlü öğrenememiştim. Telefonda fiyat vermiyolar. Sen irenbeden mi öğrendin. Resmen yılan hikayesine dönmüştü. Öğrendiğim sadece Kaan Beye ödenecek tutardı.Evet doğum çok pahalı oluyor malesef, ben son gittiğimde sordum, Çınarlı hastanesinde doktor + hastane 4200 tl yapıyor. Beni de zorlayacak ama buraya kadar Kaan Bey'le gelip sonra başka yere de gitmek istemiyorum, finali de Kaan Bey'le yapmak istiyorum.
13.000 tl Borcumuz var randevular icin bir seferde 200 TL vermek bizi müşgül durumda bırakıyor alsancak çok uzak.Dr kaan bey le devam etmeyi çok isterdim ama yakınında SSK la anlaşmalı özel var.herkesin durumu bir değil.Kaan beyle neden devam etmiuosunuzki anlamadim ben gebelik takibimi balikesirde oldugum halde onla yapiyorum kismetse dogumda dahil birakmicam