Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

not:Yazıya yorum yazayım derken yazan arkadaşın ismi silinmiş sanki benim yazım gibi görünmüş.
Sanki benim başıma gelmiş gibi çok üzüldüm canım benim[/QUOTE]

Ne yapalım sağlık olsun diyorum vardır Rabbimin bir bildiği hayırlısını versin her zaman.

teşekkürler karanfil1990 kaan bey görmek istedi ama ben gidemedim aslında baya telaşlandım adet sancısı gibi bir ağrımıydı herkesin aynı olmuyo tabi benim baya ağrım olmuştu ama adet sancısı gibi değildi..içinde şüpe varsa kaan beye uğra istersen..enazından korkuların geçer.iğneyi yavaş yavaş yapıyosan o yüzden de ağrı yapabilir
evet yavaş yapıyorum birdenmi basmam gerekiyor üffff şimdiden sıkıldım bu işten bennnn

Kaan beyle neden devam etmiuosunuzki anlamadim ben gebelik takibimi balikesirde oldugum halde onla yapiyorum kismetse dogumda dahil birakmicam
Maddi sebepler olabilir canım.Zira tedavi,ilaçlar insanı oldukça zora sokuyor.Kaan Bey le devam edip doğum yapıldığı zaman sigortadan faydalanılamıyor.Yoksa kimsenin alıştığı doktorunu bırakıp yeni doktor arayışına girmek isteyeceğini sanmıyorum.

Evet doğum çok pahalı oluyor malesef, ben son gittiğimde sordum, Çınarlı hastanesinde doktor + hastane 4200 tl yapıyor. Beni de zorlayacak ama buraya kadar Kaan Bey'le gelip sonra başka yere de gitmek istemiyorum, finali de Kaan Bey'le yapmak istiyorum.

Evet çok zor bir durum canım henüz o aşamaya gelemedim maalesef ama şimdiden ne yaparım diye düşünüyorum Malum bebeğin masrafları da olacak haliyle.Ben de Kaan Bey le devam etmek isterim böyle bir durumda ama o zaman imkanlar elverir mi bilemiyorum

Kızlar günaydın bakıyorumda transfere yaklaşan arkadaş çok bebeklerinize kavuşmanıza az kaldı.yeni hamileligini öğrenen arkadaşlar nasıl gidiyor ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz kesenizi ne zaman göreceksiniz?

Agapocum seni 6 gun geriden takip ediyorum kesemi gordum sira kalp atisinda doktorum 7.haftayi bekleyelim dedi o günü bekliyorum uyku haricinde bi belirtim yok bide ara ara sanci giriyo geciyo sende varmi belorti

Hay Allah razı olsun canım yaa. Bende şu çınarlının fiyatını bir türlü öğrenememiştim. Telefonda fiyat vermiyolar. Sen irenbeden mi öğrendin. Resmen yılan hikayesine dönmüştü. Öğrendiğim sadece Kaan Beye ödenecek tutardı.

Kaan beyle neden devam etmiuosunuzki anlamadim ben gebelik takibimi balikesirde oldugum halde onla yapiyorum kismetse dogumda dahil birakmicam
13.000 tl Borcumuz var randevular icin bir seferde 200 TL vermek bizi müşgül durumda bırakıyor alsancak çok uzak.Dr kaan bey le devam etmeyi çok isterdim ama yakınında SSK la anlaşmalı özel var.herkesin durumu bir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…