- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.861
:) amin canım inşallahhayırlısı olsun inşallah...darısı başıma
Canım mutlaka birgün olacak, şuan zamanı değilmiş sadece. İçini ferah tut lütfen.Merhaba arkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktıKaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
" Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,Merhaba arkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktıKaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
Opu ne acabaaynı değil canım.histo için 1000tl alıyorlar
yumurta toplama işlemi canımOpu ne acaba
Merhaba arkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktıKaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
allah sabır versin bitanem ama rabbim kul sıkışınca kesin yetişirmiş ve senin için en hayırlı olanı verirmiş ara vermek en doğru karar ama moral motivasyon toplayıp tekrar başlamalısın ümütsizlik yok:) dualarımız tüm annelik hasreti çeken anne adaylarımızın yanında bunu unutmayın sakınMerhaba arkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktıKaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
Canım mutlaka birgün olacak, şuan zamanı değilmiş sadece. İçini ferah tut lütfen.
allah sabır versin bitanem ama rabbim kul sıkışınca kesin yetişirmiş ve senin için en hayırlı olanı verirmiş ara vermek en doğru karar ama moral motivasyon toplayıp tekrar başlamalısın ümütsizlik yok:) dualarımız tüm annelik hasreti çeken anne adaylarımızın yanında bunu unutmayın sakın
Amin canım inşallah..." Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,
Seni hoşnut kılacak.!.(Duha Suresi-5.ayet)
İnşallah hepimize hayırlı zamanda , ayıpsız -kusursuz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..(Amin)
evet canım ağrı yapıyo..hatta iğneyi yaparken bazen kan geldiği bile oluyo.iğneler bittikten sonra bile benim bir hafta morluğu geçmemişti karnım baya morarmıştı.normaşl yani korkmamerhaba yardıma ihtiyacım var aranızda fostimon kullanan var mı iğneler süresince ağrınız oldu mu?
teşekkürler karanfil1990 kaan bey görmek istedi ama ben gidemedim aslında baya telaşlandım adet sancısı gibi bir ağrımıydı herkesin aynı olmuyo tabi benim baya ağrım olmuştu ama adet sancısı gibi değildi..içinde şüpe varsa kaan beye uğra istersen..enazından korkuların geçer.iğneyi yavaş yavaş yapıyosan o yüzden de ağrı yapabilir
merhaba kızlar histeroskopi adet bittikten ne kadar sonra yapılıyor acaba dün adet oldum bitmeye yakın ara dediler hemen yapılıyo mu