Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

UOTE="YELLOW ANGEL35, post: 39481084, member: 617566"]" Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,
Seni hoşnut kılacak.!.(Duha Suresi-5.ayet)

İnşallah hepimize hayırlı zamanda , ayıpsız -kusursuz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..(Amin)[/QUOTE]
" Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,
Seni hoşnut kılacak.!.(Duha Suresi-5.ayet)

İnşallah hepimize hayırlı zamanda , ayıpsız -kusursuz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..(Amin)[/QUOTE
ne güzel yazmışsın amin cümlemize:)

Merallahkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktı :KK43: Kaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*[/QUOTE]
:KK43:
not:Yazıya yorum yazayım derken yazan arkadaşın ismi silinmiş sanki benim yazım gibi görünmüş.
Sanki benim başıma gelmiş gibi çok üzüldüm canım benim

Son düzenleme:
Uyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM

:110:
Uyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM
Amin canım.Rabbim yardımcımız olsun,çok zor süreç.Zaman zaman çok daha yoğun hissediliyor.Hayatımızın tam merkezine yerleşti anne olma isteği ve tüm gün bunun dışında çok az şeyi düşünüyorum ben de.Vakti saati vardır diyorum ve umarım ki çok yakındır :KK22:Allah bu yolda dua eden,isteyen,bekleyen kimsenin elini boş bırakmasın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

Amin inşallah rabbim sana ve bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu. Hem de en kısa sürede inşallah.

ben buca doruk tıp merkezi iken Op. Dr. Ayşe İNMEZ'e gitmiştim daha sonra Ayrancılara taşındı ve ismi Medifema oldu. Ayşe hanım cok nazik bir bayan.. Oraya mı gitmeyi düşünüyorsun?

amiiinnnnnn

X