Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım İrenbe'den öğrendim.. Kaan Bey Gazi ve Çınarlı dedi ama Çınarlı'nın ekip ve ekipman daha iyi o yüzden Çınarlı daha iyi olur dedi. Sadece Çınarlı'nın odalar daha küçükmüş, daha çok konfor istiyorsan Gazi dedi. Zaten 1 gece kalınacak çok ta konforlu ya da geniş odaya gerek yok dedim. Çınarlı sonuçta sadece doğum hastanesi ve bu konuda uzman. O yüzden Çınarlı'yı tercih ettim. Hastana 1600-1700 civarı alıyormuş, doktor için de 2500 dediler. Eğer İrenbe'den kendi çocuk doktorunu da götürmek istersen doğuma +200 dediler.

4200 olduğunu bilmiyordum bu parayı hayatta bulamazdim en doğrusunu yapmıştım benim gittiğim hast.1000 tl

Evet tıpa tıp aynı şeyleri bizde konuştuk. Ama irenbeye hastanenin fiyatını sormak hiç aklıma gelmedi hakkaten. Çınarlıda daha önce hsg çektirdim hakkaten küçücük bir hastane. Gaziyle bizim bankanın anlaşması var. 5 kuruş para ödemiyorum. Sadece Kaan Beye ödeme yapıyorum. Onunda faturasını alıp yine bizim özel sağlık sigortasından parasını alabiliyormuşum. Bu yönden bana orası daha cazip geldi tabi. Hatta Kaan Bey " gazi benim evim arkası yani işime gelir sen bilirsin" dedi:) ama gazi hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Off iki arada bir derede kaldım. Gaziye gidersem sadece Kaan Beye ödeme yapıcam faturasını alıcam. Ama çınarlıya gidersem bütün ödemeyi nakit yapmak zorundayım. Ben en iyisi 2 hafta sonra kontrolüm var gidip gezeyim şu gaziyi:)

Canım gazi de güzel bir hastane. Yenilendi binaları hep. Benim bir arkadaşım orada doğum yaptı, hakikaten çok genişti odası, çok memnun kaldılar hemşirelerden de... Benim özel sigorta da yok işte, o yüzden durum fena ama Kaan Bey'e güveniyorum, başka doktora da geçmek istemiyorum. O kadar uğraştı adam, bu başarının meyvesini de o toplamalı diye düşünüyorum... bir de Allah korusun acil bir durum olsa Kaan Bey'e anında ulaşılıyor, hastane doktorlarına gel de ulaş...

Anladım canım. Evet özel sağlık sigortamın işe yaradığı tek şey doğum olacak nasipse benim için. Öyleyse Gazi fikrini çok değiştirmeyim ben. Gidip görünce tabi daha içime siner. Bu arada kesinlikle haklısın. Kaan Bey'den başkasına nedense hiç güvenmiyorum. Hani adam 2500 değil 5000 dese yine kredi vs çeker bulur doğum için tercih ederim. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Agapocum seni 6 gun geriden takip ediyorum kesemi gordum sira kalp atisinda doktorum 7.haftayi bekleyelim dedi o günü bekliyorum uyku haricinde bi belirtim yok bide ara ara sanci giriyo geciyo sende varmi belorti
Ben kesemi yarın görmeye gidicem canım şu an seninki kaçhaftalık?benimde midem kazınıyor çabucak acıkıyorum bulantım yok insallahta olmaz

Aramızda doğumu en yakın olan sensin herhalde sanırım, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al da bebişini hastane yorumlarını ayrıca alırız biz de... gazinin fiyatını sormadım gerçi ama o da o civardadır sanırım. Kaan bey çınarlı biraz daha ekonomik demişti. gazi de 100-200 farkeder herhalde, çok fark edeceğini sanmam...

Özel sigorta olduğu için doğrudan provizyon alıyor şirketten hastane. Onun için doğum sırasında nakit ödeme yapmamak cazip geliyor tabi. Kaan Beye yapacağım ödeme faturasını da sigortaya gönderip yüzde 20 kesinti ile alabiliyormuşum. İnşallah memnun kalırım bende. Elbette ondan sonra tecrübelerimi paylaşırım sizinle. Az kaldı doğuma hem sevinç hem korku aynı anda yaşayıp birde bunlarla uğraşmak hakkaten yorucu. Aksi gibi eşimde yanımda değil. İşi gereği farklı bir şehirde. Adam resmen hazıra konacak yaa sinir oluyorum:)

Bende de durum farklı değil canım, benim eşim de yanımda değil malesef. Tedavi sırasında da doktora tek başıma gittim, evde tek başıma kalıyorum, şimdi de sadece doktordan doktora geliyor bebişi görmeye. Anlayacağın çocuğu tek başıma yaptım, hamilelik tek başıma, bu gidişle tek başıma da doğururum herhalde... ne rahat bu beyler yaa???!!

Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine aman. En azından benim annem yanımda sağ olsun. Acil bir durumda sana yardım edebilecek biri var mı peki Allah korusun tabide.

Ne güzel özlemcim bebeğine kavuşmana az kaldı ben oğlumda 37.haftamı doldurduğumda doğum yapmıştım hem sezeryan istediğim için hemde bebeğiminde rahim yoluna girmesinden dolayı doktorum o haftada uygun bulmuştu doğumu ben kontrole gitmiştim aslında dr hemen seni doğuma alabilirim demişti ben o kadar mutlu olmuştum ki artık bebeğime kavuşacaktım içimde çok büyük bir mutluluk heyecan ve sabırsızlık vardı eşime dedim ben doğuma giricem bugün eşim şaka yapıyorum zannetti çünkü benim ağzım kulaklarıma varıyordu içimde en ufak bir korku yoktu çünkü 9aydır bu günü bekliyordum hemşirenin kucağında bebegim beni sedyede odaya götürüyorlardı bu benimmi dedim evet annesi senin dedi o anki mutlulugumu anlatamam şimdi benim minik bebeğim allah izin verirse abi olucak :)insallah bebeğine sagsaglim kavusursun bebek bekleyen herkes ve anne olmak isteyen her kadın anneliği tadar..

Ben kesemi yarın görmeye gidicem canım şu an seninki kaçhaftalık?benimde midem kazınıyor çabucak acıkıyorum bulantım yok insallahta olmaz

Bitanem tami tamına 5 hafta 6gunluk benim bebis

Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine aman. En azından benim annem yanımda sağ olsun. Acil bir durumda sana yardım edebilecek biri var mı peki Allah korusun tabide.
yakında annemin yanına taşınıcam zaten doğuma kadar, işe uzak olcak biraz ama idare edicem artık mecbur. böyle herkesin aklı bende kalıyor çünkü....

ayy Özlem cim ben de şimdi sağlık sigortası yaptırsam atıyorum 10 ay sonra doğum yapsam faydalanabilir myim bu şekilde?Birden ampul yandı bak

Amin canım. Eminim en az anlattığın kadar muhteşem bir duygudur:) Bende çok sabırsızlanıyorum. Bir taraftan da acaba bakabilecek miyim, yıkayabilecek miyim, giydirebilecek miyim korkuları var ne yazık ki istemsiz:)

ayy Özlem cim ben de şimdi sağlık sigortası yaptırsam atıyorum 10 ay sonra doğum yapsam faydalanabilir myim bu şekilde?Birden ampul yandı bak
Mutlaka faydalanırsın canım ama bizimkini iş yeri yaptırıyor. Biz SGK lı değiliz. Özel emekli sandığına tabiyiz. Sağlık içinde banka özel sağlık sigortası yapıyor. Poliçelerin fiyatı uygunsa düşünebilirsin bence de neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…