Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin canım. Eminim en az anlattığın kadar muhteşem bir duygudur:) Bende çok sabırsızlanıyorum. Bir taraftan da acaba bakabilecek miyim, yıkayabilecek miyim, giydirebilecek miyim korkuları var ne yazık ki istemsiz:)
Canım hiç endişelenme annen sana bırakmaz bütün ihtiyaçlarına yardımcı olur ilk bebekte tecrubesiz oluyor insan ben ilk zamanlar hep karsidan izledim sadece karnı acıkınca emziriyordum sonraları alışıyorsun birde uykusuzluk ama onada alisiyor insan şimdi ikinci bebeğimde daha tecrubeli olucam herseyini kendim yapabilirim diye düşünüyorum

İnşallah canım. Evet sen tecrübeli annesin ne güzel. Sağ salim kucağına alırsın inşallah sende. Güzel gelişmelerini bekliyoruz:)

İnşallah canım. Evet sen tecrübeli annesin ne güzel. Sağ salim kucağına alırsın inşallah sende. Güzel gelişmelerini bekliyoruz:)
Özlem cım ne güzel artık gün sanıyorsun biz daha yolun başındayiz dün kahverengi lekeler yüzünden salya sumuk kaan beyin yanında aldık soluğu çok korktum bugün tam 6 haftalık olduk bu vesileyle kalp atislarini gördük daha çok küçük olduğu için sesini duymadık aman en azından korkum biraz azaldi senin daha önce yazdıklarını okudum bu konuyla ilgili senin ne kadar sürdü bu durum onu merak ettim

Evet canım az kaldı ama merak etme zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun. Bende tıpkı senin gibi o haftalarda önce leke sonra kanamayla gittim ve bende senin gibi kalp atışını görmüştüm. Lekelenme 1 hafta kadar oldu. Ama az az o da lavaboya gittiğimde afedersin tuvalet kağıdında görüyordum. Tam lekeler bitti dediğim gün ise çok yoğun ve kıpkırmızı bir kanama geldi. Ama Kaan Bey söylemişti olabilir panik yapma diye. Ondan sonra da bir daha olmadı çok şükür. Ama bu dönemler biraz hassas. En azından 16 haftaya gelene kadar felan dikkat et kendine. Bol bol dinlen ağır iş yapma sakın. Çoğumuz aman ev battı pis oldu vs diye girişiyoruz ama boşver ya bebeğinden kıymetli değil. Batarsa batsın yani. Korkma hiç bişey olmaz Allahın izniyle.

Canım çok sağol sağolsun annem yanımda ev işi hicbirsey yapmıyorum okulada gitmiyorum haftaya da gitmicem ayaklarımi uzattım yapıyorum progestani günde 3 e çıkardı iğne mide 3 güne düşürdü inşallah kesilir sen bana çok büyük umut oldun inşallah biz de senin gibi olabiliriz

Oh en güzelini yapıyorsun. Benim de ilaç kullanımım aynı senin gibi oldu. Hiç merak etme Allahın izniyle bişey olmaz. Duanı et dinlenmene bak. Sürekli de çocuğu düşünme stres yaparsın boş yere. Meşgale bul kendine. Ben neler atlattım bak çok şükür bugünlere geldik. 10. haftamda ölümden döndüm akciğer embolisi teşhisi kondu. 1 hafta hastanede yattım. Allah nasip edecekse damdan da atlasan hiç bişey olmuyor. Ama nasipte yoksa ne yaparsan yap boş. O nedenle hiç stres yapma geçecek bugünler. Hele hareketlerini hissetmeye başlayınca hepsini unutuyorsun:)

Canım sen burdaki en çok bize umut veren kisisin dediğin gibi allah korursa hicbirsey olmaz hareketlerini hissetmeye hayal bile edemiyorum o günleri inş bende görürüm

merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz. bi şey sorabilir miyim. fsh ve amh kaç çıkmıştı? bir de incir kürünü tam olarak nasıl yaptınız?
Canim amh2,5cikmisti fsh yi hatirlamiyorum ama benim degerlerim normaldi sikinti yoktu inciri de kaan beye ilk gittigim gunden itibaren kullandim vitamin vermisti kaan bey onlarla birlikte inciri hergun taze kaynattim soguk olarak bi sabah bi aksam 20gun içtim benim yumurta rezervim cok azdi ilk kontroldede 1tane vardi oda tutunmus bu destekle

Allah kolaylık versin canım dikkat et kendine aman. En azından benim annem yanımda sağ olsun. Acil bir durumda sana yardım edebilecek biri var mı peki Allah korusun tabide.
canım bu arada 2 hastanenin web sayfasında da sanal tur var.. oradan hastanelere bakabilirsin, odalarını görürsün, fikrin olur.
gazinin odaları kesinlikle daha güzel ama hem bana daha yakın olması hem de yeni doğan bakım ünitesi olması açısından çınarlı daha iyi gibi geliyor bana...

Canım ben ilk doğumumu Çınarlı'da yapmıştım ve çok memnun kaldım. Anesteziden, ebelere, hemşirelere herşey çok profesyoneldi. Düşünen herkese tavsiye ederim

Tup bebekmi yaptirdin yoksa kendiligindenmi oldu ay beninde 3 bir tarafta dort bir tarafta vardi iki ay kullan vitaminleri dedi amh testi kac gune cikiyor . Rabbim yar ve yardimciniz olsun

kızlar birisi bana kısa ve öz tüp bebek aşamalarını anlatabilir mi? kaan bey bana önce gıda takviyesi verdi onları kullandım. şimdi estroferm saizen ve duphastone verdi..onları kullanıyorum..bundan sonra ne olacak..yani ben tüp bebek aşamasının neresindeyim??? yardım

yumurta toplama işlemi olucak daha sonra histo veee sonrasında transferin olucak az kalmış yani...yolun yarısından çoğunu bitirmişsin

QUOTE="karanfil1990, post: 39526963, member: 635992"]yumurta toplama işlemi olucak daha sonra histo veee sonrasında transferin olucak az kalmış yani...yolun yarısından çoğunu bitirmişsin[/QUOTE]
Teşekkürler canım SevinDirik oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…