- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.881
adet bittikten iki gün sonra yapılıyor diye biliyorum..benim 7. günü yapılmıştı..adetliyken ara sana gün verirler zaten canımmerhaba kızlar histeroskopi adet bittikten ne kadar sonra yapılıyor acaba dün adet oldum bitmeye yakın ara dediler hemen yapılıyo mu
" Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana kalbindekini verecek,
Seni hoşnut kılacak.!.(Duha Suresi-5.ayet)
İnşallah hepimize hayırlı zamanda , ayıpsız -kusursuz sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..(Amin)[/QUOTE
ne güzel yazmışsın amin cümlemize:)
Amin canım.Rabbim yardımcımız olsun,çok zor süreç.Zaman zaman çok daha yoğun hissediliyor.Hayatımızın tam merkezine yerleşti anne olma isteği ve tüm gün bunun dışında çok az şeyi düşünüyorum ben de.Vakti saati vardır diyorum ve umarım ki çok yakındırUyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahUyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM
Amin inşallah rabbim sana ve bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu. Hem de en kısa sürede inşallah.Uyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah hayırlısıyla ALLAHIMMMAmin inşallah rabbim sana ve bekleyen bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu. Hem de en kısa sürede inşallah.
günaydın
cariyemi oldun artıkAnnem en büyük desteğim canım benim ona söylemezsem kolay atlatamam bu durumuZaten transfer sonrası annemle kocam bakıyor bana sultanlar gibiydim ha iyiydi valla bugün Sultanlık bitti
adet bittikten bi kaç gün içinde yapılıyo canımmerhaba kızlar histeroskopi adet bittikten ne kadar sonra yapılıyor acaba dün adet oldum bitmeye yakın ara dediler hemen yapılıyo mu
amiiinnnnnnUyku tutmadı neden bilmiyorum. Şimdi sabah ezanını dinliyorum. Garip bi heyecan içindeyim :) başkalarının bebeklerini gördüğümde ağlamaklı oluyorum. BiliyoruM bir şeyi çok istemek çok iyi değil der eskiler ama istiyorum elimde değil.bu nasıl bir denge bilemiyorum ama tüm hücrelerim anne olmak için hazırlanmış gibi. Bu sabah ezanının hürmetine dualarımızı kabul et YA RABBİM
günaydınçok yaklaşmışsın canım bebişlerini almaya.
kızlar dört günde bir yapılan iğne ne zamana kadar yapılıoo cok acıo ya
yoo hiç gözünde büyütme canım histo 15 dk lık çok basit bi işlem ve ondan sonra eğer adet beklenmeyecekse ki genelde öyle oluyor 15-16 gün sonra transfer oluyor.Azıcık kalmış yanievet onları almak için sabırsızlanıyorum ama daha önümde histo var ama...