Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

muğlada oturuyorum.bu ayın sonunda yaptırdığım kromozom testininde sonucu çıkınca mart gibi Dr.Kaan beyle görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. en azından kafamın içindeki cevap bulamayan sorular cevap bulabilecek diye düşünüyorum.

galiba pko var. mart gibi gitmeyi düşünüyorum. inşallah Dr.Kaan Beyle kafamın içindeki sorulara cevap bulacağım.

Hadi hayırlısı olur inşallah muğladan da gelen arkadaşlarımız var ve şu an hamileler kendileri bende pkoluyum tüp bebek tedavisinde doktorların en sevdiği hasta grubuyuz bu rahatsızlığımız tüp bebekte çok işimize yarıyyor yumurta oluşturma problemimiz yok

galiba pko var. mart gibi gitmeyi düşünüyorum. inşallah Dr.Kaan Beyle kafamın içindeki sorulara cevap bulacağım.
Canım aramıza hoşgeldin. Bîrçoğumuz şehîr dışından gidip geliyoruz. Zaman zaman yorsa da doktorumuzun gerekmedîkçe çağırmadığını bilmeni îsterim. Kişiye özel tedavî uyguladığı için bu süreç kîşiden kişiye göre değişebîliyor. Ben de buradaki arkadaşları okuyarak karar verdim kaan beye. Çok da memnunum. Önce allahın sonra kaan beyin sayesinde bebeğime kavuşacağım günğ sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım senin de hakkında hayırlısu olsun

Canımm çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Kizlarr agapocum fezaacim tebrikkk ederimmmm rabbim kucaginiza almayi nasip etsin...ben gelemedim kac gundur..degerim yukselmedi benim yani soyle 11.451 iken 11.452 olmus cumartesi gunu...boyle yaniii...cok opuyorum hepinizi

pkolu olduğuma söylediklerini duyunca çok sevindim tüp bebekte işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğime.söylediğin için çok teşekkür ederim arkadaşım

hoşbulduk arkadaşım . senin adına çok sevindim inşallah bizde bebeğimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekleriz. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

hoşbulduk arkadaşım . senin adına çok sevindim inşallah bizde bebeğimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekleriz. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
Canım yok ben histomu bekliyorum. Transfere bir ayım var nasipse. Ama olacağına canı gönülden inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…