- 5 Şubat 2015
- 40
- 95
- 41
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.561
muğlada oturuyorum.bu ayın sonunda yaptırdığım kromozom testininde sonucu çıkınca mart gibi Dr.Kaan beyle görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. en azından kafamın içindeki cevap bulamayan sorular cevap bulabilecek diye düşünüyorum.canım çok doğru bir seçim yapmışsın seni tebrik ediyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama çanakklaeden manisadan balıkesirden nazilliden muğladan gelen arkadaşlarımız bile var öyle çok muayneye çağırmıyor kaan bey tranfer öncesi bi kaç kez çağırcak sadece onun dışında belki 10-15 gğünde bir gidiyorsun ve herşey yolunda giderse 3 ay gibi sürüyor. hiç bir problem çıkmaz Allahın izniyle bismillah deyip başlayın
galiba pko var. mart gibi gitmeyi düşünüyorum. inşallah Dr.Kaan Beyle kafamın içindeki sorulara cevap bulacağım.canım merhaba. senin amh değerin epey yüksek sende pko mu var ? kaan bey gerçekten çok iyi bir dr ama tedavi bi kaç haftayla bitmiyor soruna göre tedavi şekli ve seyri değişiyor mesela ben haziranın 2sinde gittim ilk kez kaan beye transferim 1 kasımda oldu. bende çikolata kisti vardı ayrı bir tedavi uygulandı. hemen hemen benim tanıdığım bir çok kişi dışarıdan geliyor kaan beye bende 2.15 dk yoldan geliyorum bir çok kişi uzaklardan geliyor ama onlar hep halloluyor kaan bey çok nadir gün aşırı kontrol için çağırıyor oda durumuna göre değişiyor ama bu konuda ben sıkıntı yaşayanına rastlamadım.
Hadi hayırlısı olur inşallah muğladan da gelen arkadaşlarımız var ve şu an hamileler kendilerimuğlada oturuyorum.bu ayın sonunda yaptırdığım kromozom testininde sonucu çıkınca mart gibi Dr.Kaan beyle görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. en azından kafamın içindeki cevap bulamayan sorular cevap bulabilecek diye düşünüyorum.
Canım aramıza hoşgeldin. Bîrçoğumuz şehîr dışından gidip geliyoruz. Zaman zaman yorsa da doktorumuzun gerekmedîkçe çağırmadığını bilmeni îsterim. Kişiye özel tedavî uyguladığı için bu süreç kîşiden kişiye göre değişebîliyor. Ben de buradaki arkadaşları okuyarak karar verdim kaan beye. Çok da memnunum. Önce allahın sonra kaan beyin sayesinde bebeğime kavuşacağım günğ sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım senin de hakkında hayırlısu olsungaliba pko var. mart gibi gitmeyi düşünüyorum. inşallah Dr.Kaan Beyle kafamın içindeki sorulara cevap bulacağım.
inşallah hayırlı haberlerle gelırsın canımkızlar birazdan tahlil yaptırcam dua etsenize bi mucize olsun:)
Kizlarr agapocum fezaacim tebrikkk ederimmmm rabbim kucaginiza almayi nasip etsin...ben gelemedim kac gundur..degerim yukselmedi benim yani soyle 11.451 iken 11.452 olmus cumartesi gunu...boyle yaniii...cok opuyorum hepinizi
Kızlar çok ama çok sevindim. Umutlarımız sizin sonuçlarınızla hiç bitmiyor bitmeyecek. Tek tek tekrardan tebrik ederim. İnşa bundan sonrada herşey bu güzellikle ilerler. Çok sevindim
Benim 14.gun 740 di sohan arkadasimizin 785 gibi hatirliyorum bence ikizdir seninde kaan bey ne dedi sonuca.
14. Gün degerım 1202 idi benim ıkıncı cocuk cee ee demesın banaİkiz olma ihtimali var dedi. Detaylı görüşmedik.
14. Gün degerım 1202 idi benim ıkıncı cocuk cee ee demesın bana
hele seninki iyi saklıyor kendini minik akıllı bıdık14. Gün degerım 1202 idi benim ıkıncı cocuk cee ee demesın bana
Masaallah barekallah subhanallah@agapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım
listemize nazar değmesinEki Görüntüle 1407139
Canım cok sevindimKızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmmoğlum abi oluyor
pkolu olduğuma söylediklerini duyunca çok sevindim tüp bebekte işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğime.söylediğin için çok teşekkür ederim arkadaşımHadi hayırlısı olur inşallah muğladan da gelen arkadaşlarımız var ve şu an hamileler kendileribende pkoluyum tüp bebek tedavisinde doktorların en sevdiği hasta grubuyuz bu rahatsızlığımız tüp bebekte çok işimize yarıyyor yumurta oluşturma problemimiz yok
hoşbulduk arkadaşım . senin adına çok sevindim inşallah bizde bebeğimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekleriz. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.Canım aramıza hoşgeldin. Bîrçoğumuz şehîr dışından gidip geliyoruz. Zaman zaman yorsa da doktorumuzun gerekmedîkçe çağırmadığını bilmeni îsterim. Kişiye özel tedavî uyguladığı için bu süreç kîşiden kişiye göre değişebîliyor. Ben de buradaki arkadaşları okuyarak karar verdim kaan beye. Çok da memnunum. Önce allahın sonra kaan beyin sayesinde bebeğime kavuşacağım günğ sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım senin de hakkında hayırlısu olsun
pkolu olduğuma söylediklerini duyunca çok sevindim tüp bebekte işe yaradığını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğime.söylediğin için çok teşekkür ederim arkadaşım
Canım yok ben histomu bekliyorum. Transfere bir ayım var nasipse. Ama olacağına canı gönülden inanıyorumhoşbulduk arkadaşım . senin adına çok sevindim inşallah bizde bebeğimize kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekleriz. herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
canıım tebrik ederim ben demiştim ama harika bi haberkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim