- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.521
Cansesim canım rabbime binlerce şükür mutluluğumu tarif edemem benim haricimde herkes umutluydu tekrardan anneliği tatmak nasip olur insallah sagsaglim kucaklarız oğluşumun haberi yok daha ama duyunca havalara uçucakOhh ninayet canım yaaa, sabahtan beri bekliyorum haberi :) Kendini boşa o kadar kastın bak. Ben demiştim diyeceğim bu sefer. Defalarca yazdım sana. Allah' a şükür canım :)Oğluş havalara uçacak. Sağlıkla bebeklerimizin hepsini kucağımıza alalım inşallah.
ELine sağlık canım ooo hamişler bir bir artıyor yakında liste hamişlerden gözükmeyecek
Canım benim ninayet mutlu son. Bende gerilmiştim buradan. Dediğim gibi içerde annesi gibi bir güzel var benceCansesim canım rabbime binlerce şükür mutluluğumu tarif edemem benim haricimde herkes umutluydu tekrardan anneliği tatmak nasip olur insallah sagsaglim kucaklarız oğluşumun haberi yok daha ama duyunca havalara uçucak
Canım sendende güzel haberler alıcaz hissediyorum hadi listede senin yerinde hazır :)Bu hafta benimle birlikte kimler var sonuc ogrenecek
Hosgeldiiinnnnsizleri ve sayfayı 10 gündür takip ediyorum ve sizlere bende katılmak istedim çünkü herkez birbirinden birşeyler öğreniyor ve umut oluyor hepimize
Tebrikler canim Allah kucaginda göstersin inşallahKızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmmoğlum abi oluyor
Hosgeldiiiinnn hayirli sonuçlar inşallahMerhaba arkadaslar burdaki gelismeleri yakindan takip ediyorum guzel haberlerinizle cok mutlu oluyorum bugunde ikiguzel haber aldik mutlu haberleri veren arkadaslarimiza hayirli olsun gozleri aydin beni de listeye eklemissiniz biraz once gordum cok sevindim benim 7 yumurtam toplandi biri dollendi kaan bey bir daha yumurta toplayalim dedi ins mart da tekrar ignelere baslayacam nasip kismet olursa listede linkimde soru isareti gorunce belirtmek istedim ilginiz icin cok tesekkur ederim
Merhaba hoşgeldin on görüşmeye gidiyorsun bi kaç test istiyor kaan bey sonra vitamin takviyesi derken iğneler yumurta toplama histoo transfer ve hooopp gelsin bebislerimizmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Tüp bebek hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kızlar hamileyim
Kızlaaaarrrrr canlarım şükürler olsun hamileyiiiiimmmmmmmoğlum abi oluyor
Insallah canim cumlemizeHosgeldiiiinnn hayirli sonuçlar inşallah