- 10 Şubat 2015
- 123
- 204
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.601
Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)
Merhaba canım ben 3 ay oldu Kaan Hoca ile tedaviye başlayalı nihayet sona yaklaşıyorum inşallah hayırlısıyla bende 3 saatlik mesafeden gidiyorum tamamen durumuna göre değişiyor gelip gitmeler sanırım mesela ben son 2 haftadır nerdeyse 2 güne bir gidip geliyorum ama buna değer :) Hepimiz o duyguyu yaşayacağız inşallah hakkımızda hayırlısı :)
INŞALLAH CANIM
Tebrik ediyorum hamişleri yeni umutlar sağ ve sağlıklı kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başınaBende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
hay maşallah süpriz diye buna denir çok çok çok sevindim canımmmmkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Harika haberkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Rabbim bebeğinizi sağsağlim kucaklamanızı nasip etsinbundan önceki 4 tüp bebek tedavilerini başka hastanelerde yaptırmıştık. internetteki araştırmalarım sonucunda kaan beye gitmeye karar verdik Kaan bey ile ilk tüp bebek tedavim olumlu sonuçlandı .Rabbim anne olmak isteyen herkee bu güel duyguyu tattırsın.
harika bir haber daha... tebrikler canım... sağlıkla kucağınıza da alın inşallah....kızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
gözün aydın canım. çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)kızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun bebeğiniz ayrıca. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
Bir güzel haber daha bu sabah.Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
arkadaşım senin adına çok sevindim allahım sağ salim kuçağına almayı nasip eder. allahım ben ve benim gibi bebek sahibi olmayı bekleyen bütün arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatmayı hayırlısıyla nasip eder.Kizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...
Hayırlı olsun ne mutlu maşallah. Bende mart sonunda başlamıştım. Sizin fsh tan dolayı sanırım biraz daha uzamış. Ama mutlu son çok şükür. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Kizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki bir şey sorabilir miyim? amh kaç çıkmıştı? Başka sorunun var mıydı?Kizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...
canıım çok sevindim senin buraya yazman çok iyi olmuş keşke daha önce yazsaydın seninle aynı durumda olan bir çok arkadaşımız var sen onlara umut olacaksınKizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...
Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere umut oluyorsunuzKizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...