Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok sevindim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına

Rabbim bebeğinizi sağsağlim kucaklamanızı nasip etsin

hem aramıza hoşgeldin hem de tebrikler canım... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun bebeğiniz ayrıca. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bir güzel haber daha bu sabah. Allah sağlıkla kucaklamanızı nasip etsin inşallah. Bu haftamıza değmesin.

Kizlar beni de hamile :) listesine ekler misiniiz ? 10. gun degerim 148,14. gun degerim 783 cikti.benim durumumda olanlar olabilir,kisaca kendimden bahsedeyim. Nisan ayindan beri kaan beyin hastasiyim,2 saatlik mesafeden gelip gidiyorum.yasim 29 ama fsh 25 cikmisti,yumurta rezervim az.ilk uc ay tamamen vitamin destegi aldim.kaan bey bastan uyardi sabirli olman lazim diyerek...daha sonra 2 kez yumurta toplama islemi oldu, birinci toplamada 2 yumurtadan 1 tanesi ,ikinci toplamada 2 yumurtanin 2si de dollendi. 2 yumurta transfer edildi.burda okuduklarim,baskalarinin deneyimleri bana cok sey katti.umarim kimsenin emekleri bosa gitmez,bu duyguyu Allah herkese nasip etsin insallah,sevgiler...

arkadaşım senin adına çok sevindim allahım sağ salim kuçağına almayı nasip eder. allahım ben ve benim gibi bebek sahibi olmayı bekleyen bütün arkadaşlarımada bu duyguyu yaşatmayı hayırlısıyla nasip eder.

Hayırlı olsun ne mutlu maşallah. Bende mart sonunda başlamıştım. Sizin fsh tan dolayı sanırım biraz daha uzamış. Ama mutlu son çok şükür. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki bir şey sorabilir miyim? amh kaç çıkmıştı? Başka sorunun var mıydı?

canıım çok sevindim senin buraya yazman çok iyi olmuş keşke daha önce yazsaydın seninle aynı durumda olan bir çok arkadaşımız var sen onlara umut olacaksın
bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizlere umut oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…