Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlarr agapocum fezaacim tebrikkk ederimmmm rabbim kucaginiza almayi nasip etsin...ben gelemedim kac gundur..degerim yukselmedi benim yani soyle 11.451 iken 11.452 olmus cumartesi gunu...boyle yaniii...cok opuyorum hepinizi
canım ne desek boş ama bunada şükür öyle yada böyle embriyoların o güne kadar yaşayıp bi şekilde tutunmuşlar sonu iyi olmasada kimyasal gebelik bile umut verici bir durum inşallah bi daha sefer Rabbim kucağına almayı nasip eder.. biraz dinlen ve kendini iyi hissettiğinde yeniden başla hakkında hayırlısı olsun.

canım arada yaz evet bende senin gelişmelerinden haberim yok diye soru işareti koydum

Benim 14.gun 740 di sohan arkadasimizin 785 gibi hatirliyorum bence ikizdir seninde kaan bey ne dedi sonuca.

Merhaba hoşgeldin on görüşmeye gidiyorsun bi kaç test istiyor kaan bey sonra vitamin takviyesi derken iğneler yumurta toplama histoo transfer ve hooopp gelsin bebislerimiz
Merhaba 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. son bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. amh testim 11.12 çıktı. eşimin de sperm sayılı da az ve hızı yavaş çıkınca. gittiğim bütün doktorlar normal yolla hamileliğin çok zor olduğunu tüp bebek önerdiler.Tüp bebek araştırması yaparken Dr.Kaan bey hakkında çok güzel yorumlar duydum. Dr.Kaan beye gitmek istiyorum ama ben izmir'e 3.5 saatlik uzaklıkta bir yerde oturuyorum. bahsettiğiniz şeyler kaç haftada bitiyor. gelip giderken bir problem çıkmasından çok korkuyorum.

canım çok doğru bir seçim yapmışsın seni tebrik ediyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama çanakklaeden manisadan balıkesirden nazilliden muğladan gelen arkadaşlarımız bile var öyle çok muayneye çağırmıyor kaan bey tranfer öncesi bi kaç kez çağırcak sadece onun dışında belki 10-15 gğünde bir gidiyorsun ve herşey yolunda giderse 3 ay gibi sürüyor. hiç bir problem çıkmaz Allahın izniyle bismillah deyip başlayın

canım merhaba. senin amh değerin epey yüksek sende pko mu var ? kaan bey gerçekten çok iyi bir dr ama tedavi bi kaç haftayla bitmiyor soruna göre tedavi şekli ve seyri değişiyor mesela ben haziranın 2sinde gittim ilk kez kaan beye transferim 1 kasımda oldu. bende çikolata kisti vardı ayrı bir tedavi uygulandı. hemen hemen benim tanıdığım bir çok kişi dışarıdan geliyor kaan beye bende 2.15 dk yoldan geliyorum bir çok kişi uzaklardan geliyor ama onlar hep halloluyor kaan bey çok nadir gün aşırı kontrol için çağırıyor oda durumuna göre değişiyor ama bu konuda ben sıkıntı yaşayanına rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…