Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. son bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. amh testim 11.12 çıktı. eşimin de sperm sayılı da az ve hızı yavaş çıkınca. gittiğim bütün doktorlar normal yolla hamileliğin çok zor olduğunu tüp bebek önerdiler.Tüp bebek araştırması yaparken Dr.Kaan bey hakkında çok güzel yorumlar duydum. Dr.Kaan beye gitmek istiyorum ama ben izmir'e 3.5 saatlik uzaklıkta bir yerde oturuyorum. bahsettiğiniz şeyler kaç haftada bitiyor. gelip giderken bir problem çıkmasından çok korkuyorum.
Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)

Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)
Daha tedaviye baslamadim mart ayında allah iziyle başlamayı düşünüyorum .haklısın arkadaşım bebegin olma düşüncesi bile çok güzel

Adsız.jpg

Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
bu hafta çok bereketli bi hafta oldu 4. hamile haberi tebikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Merhaba 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. son bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. amh testim 11.12 çıktı. eşimin de sperm sayılı da az ve hızı yavaş çıkınca. gittiğim bütün doktorlar normal yolla hamileliğin çok zor olduğunu tüp bebek önerdiler.Tüp bebek araştırması yaparken Dr.Kaan bey hakkında çok güzel yorumlar duydum. Dr.Kaan beye gitmek istiyorum ama ben izmir'e 3.5 saatlik uzaklıkta bir yerde oturuyorum. bahsettiğiniz şeyler kaç haftada bitiyor. gelip giderken bir problem çıkmasından çok korkuyorum.

Merhaba canım ben 3 ay oldu Kaan Hoca ile tedaviye başlayalı nihayet sona yaklaşıyorum inşallah hayırlısıyla bende 3 saatlik mesafeden gidiyorum tamamen durumuna göre değişiyor gelip gitmeler sanırım mesela ben son 2 haftadır nerdeyse 2 güne bir gidip geliyorum ama buna değer :) Hepimiz o duyguyu yaşayacağız inşallah hakkımızda hayırlısı :)

kızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Tebrik ediyorum hamişleri yeni umutlar sağ ve sağlıklı kucağınıza alın inşallah :KK66:

X