Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)

Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)
Daha tedaviye baslamadim mart ayında allah iziyle başlamayı düşünüyorum .haklısın arkadaşım bebegin olma düşüncesi bile çok güzel

bu hafta çok bereketli bi hafta oldu 4. hamile haberi tebikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Merhaba canım ben 3 ay oldu Kaan Hoca ile tedaviye başlayalı nihayet sona yaklaşıyorum inşallah hayırlısıyla bende 3 saatlik mesafeden gidiyorum tamamen durumuna göre değişiyor gelip gitmeler sanırım mesela ben son 2 haftadır nerdeyse 2 güne bir gidip geliyorum ama buna değer :) Hepimiz o duyguyu yaşayacağız inşallah hakkımızda hayırlısı :)

kızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim

Tebrik ediyorum hamişleri yeni umutlar sağ ve sağlıklı kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…