- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.581
cok sevındım canım Allah tamamına erdırsın ınsallahkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Ben sana yazmıştım canım adet olamadım deyince hamiş olabilirsin diye çoooook güzel bir haber bu rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsinkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Tedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)Merhaba 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. son bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. amh testim 11.12 çıktı. eşimin de sperm sayılı da az ve hızı yavaş çıkınca. gittiğim bütün doktorlar normal yolla hamileliğin çok zor olduğunu tüp bebek önerdiler.Tüp bebek araştırması yaparken Dr.Kaan bey hakkında çok güzel yorumlar duydum. Dr.Kaan beye gitmek istiyorum ama ben izmir'e 3.5 saatlik uzaklıkta bir yerde oturuyorum. bahsettiğiniz şeyler kaç haftada bitiyor. gelip giderken bir problem çıkmasından çok korkuyorum.
kızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
Daha tedaviye baslamadim mart ayında allah iziyle başlamayı düşünüyorum .haklısın arkadaşım bebegin olma düşüncesi bile çok güzelTedaviniz hayırlı olsun insallah sizde mutlu sona ulasirsiniz bende izmire 6 saatlik yoldan gidip geldim sonunda bebeğine kavuşma düşüncesi yolu neredeyse 1 saate indiriyor herşey gönlünüzce olsun :)
Arkadaşım senin adına çok sevindim allahım sağsalim kucağına almayı nasip eder.allahım işallah bizde bu duyguyu yaşatmayı nasip ederkızlaaaarrrrrr süprizle listesine ekleyin beni 5 haftalık hamileymişim
bu hafta çok bereketli bi hafta oldu 4. hamile haberi tebikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
teşekkür ederim seninde Allah kucağınıa almayı nasip etsinTebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim rabbim ol deyince oluyor ALLAH anne olmak isteyen herkese bu güel duyguyu tattırsın inşallahbu hafta çok bereketli bi hafta oldu 4. hamile haberi tebikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
amiiinnTeşekkür ederim rabbim ol deyince oluyor ALLAH anne olmak isteyen herkese bu güel duyguyu tattırsın inşallah
Bende Kaan beyin hastasıyım.Kaan Beyin ne kadar mükemmel bir doktor olduğunu belirtmek istedim. 5.tüp bebek tedavisi için haziran ayında Kaan beye gittik. Bugün Kaan beyin bilgi ve tecrübesi sayesinde mutlu haberi aldım. 10.gün beta hcg değerim 155.19 çıktı. Eşim ve ben hala şoktayız
AMIN INŞALLAHTeşekkür ederim rabbim ol deyince oluyor ALLAH anne olmak isteyen herkese bu güel duyguyu tattırsın inşallah
Merhaba 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim. son bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. amh testim 11.12 çıktı. eşimin de sperm sayılı da az ve hızı yavaş çıkınca. gittiğim bütün doktorlar normal yolla hamileliğin çok zor olduğunu tüp bebek önerdiler.Tüp bebek araştırması yaparken Dr.Kaan bey hakkında çok güzel yorumlar duydum. Dr.Kaan beye gitmek istiyorum ama ben izmir'e 3.5 saatlik uzaklıkta bir yerde oturuyorum. bahsettiğiniz şeyler kaç haftada bitiyor. gelip giderken bir problem çıkmasından çok korkuyorum.