Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Adsız.jpg

Ohh ninayet canım yaaa, sabahtan beri bekliyorum haberi :) Kendini boşa o kadar kastın bak. Ben demiştim diyeceğim bu sefer. Defalarca yazdım sana. Allah' a şükür canım :) :nazar::nazar::nazar: Oğluş havalara uçacak. Sağlıkla bebeklerimizin hepsini kucağımıza alalım inşallah.
Cansesim canım rabbime binlerce şükür mutluluğumu tarif edemem benim haricimde herkes umutluydu tekrardan anneliği tatmak nasip olur insallah sagsaglim kucaklarız oğluşumun haberi yok daha ama duyunca havalara uçucak:KK49:

Cansesim canım rabbime binlerce şükür mutluluğumu tarif edemem benim haricimde herkes umutluydu tekrardan anneliği tatmak nasip olur insallah sagsaglim kucaklarız oğluşumun haberi yok daha ama duyunca havalara uçucak:KK49:
Canım benim ninayet mutlu son. Bende gerilmiştim buradan. Dediğim gibi içerde annesi gibi bir güzel var bence :KK66:
Sağlıkla doğsun, büyüsün, kucağınıza alın inşallah. Anneciğinide bir de benim için öp bugün :)

Bu ikiz olmasın diye yazdı. :KK49:detaylı görüşemedik. Yeniden de arayamadım yazı çok yoğun zaten adamcağız. nirkabirkaç gün tada haftaya işin rengi belli olur heralde. Yani bu işler ne zaman belli oluyorsa? ="cycas, post: 39331324, member: 474399"]ikizdir ikizdir canım hayırlısı olsun ne diyelim kaan beye iletten mi o ne tepki verdi bu değere :KK35:[/QUOTE]

selam canlarim.yeni gelen arkadaslar olmus h geldiniz aramiza.sonuc alan arkadaslarim.hepinixi kutluyorum cani gonulden.allahim sagliakla kucaginiza almayi nasip etsin.
benim son durumum ise genetik sonuclarimizida aldik simdi adet gununu bekliyorum.tedaviye baslamaya az kaldi oleyyyyy.listemiz cokkkk guzel dahada :anneadayı::anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:cogalsin insallahhh:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Merhaba arkadaslar burdaki gelismeleri yakindan takip ediyorum guzel haberlerinizle cok mutlu oluyorum bugunde ikiguzel haber aldik mutlu haberleri veren arkadaslarimiza hayirli olsun gozleri aydin beni de listeye eklemissiniz biraz once gordum cok sevindim benim 7 yumurtam toplandi biri dollendi kaan bey bir daha yumurta toplayalim dedi ins mart da tekrar ignelere baslayacam nasip kismet olursa listede linkimde soru isareti gorunce belirtmek istedim ilginiz icin cok tesekkur ederim

Merhaba arkadaslar burdaki gelismeleri yakindan takip ediyorum guzel haberlerinizle cok mutlu oluyorum bugunde ikiguzel haber aldik mutlu haberleri veren arkadaslarimiza hayirli olsun gozleri aydin beni de listeye eklemissiniz biraz once gordum cok sevindim benim 7 yumurtam toplandi biri dollendi kaan bey bir daha yumurta toplayalim dedi ins mart da tekrar ignelere baslayacam nasip kismet olursa listede linkimde soru isareti gorunce belirtmek istedim ilginiz icin cok tesekkur ederim
Hosgeldiiiinnn hayirli sonuçlar inşallah :KK76::KK76::KK76:

s, post: 39330540, member: 474399"]canım durumunu güncelledim hadi hayırlısı yolun sonuna güzel bir hayatın başlagıcına çok al kalmış hadi hayırlısı bakalım :KK6::KK68::KK68:[/QUOTE]
Tesekkurler canim.amin insallah ben de burada guzel haberlerimi paylasabilirim.hamileyim yazabilirim:)

X